Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Koe Budapest ja Praha saman loman aikana

 • Kiertomatkat
 • Tšekki, Unkari
hinta alkaen € 449,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde kulturellille lomalle kahteen Keski-Euroopan kauneimmista kaupungeista! Kulje junalla Unkarista Tšekkiin ja ihastele lukemattomia nähtävyyksiä.

Lähde ikimuistoiselle seikkailulle kahteen Keski-Euroopan kulttuurihelmeen – Budapestiin ja Prahaan. Lumoava Budapest pysäyttää sinut tuhansilla tarinoillaan ja häkellyttävillä yksityiskohdillaan. Budapestistä matka jatkuu junalla kohti Prahaa, jossa pääset ihastelemaan kaupungin historiallista katukuvaa ja nauttimaan satumaisesta tunnelmasta. Upeiden arkkitehtuurien, ihanien makuelämysten ja ainutlaatuisten nähtävyyksien kuningattaret odottavat!

Tarjous sisältää
 • Menolento Budapestiin ja paluulento Prahasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus The Three Corners Hotel Bristolissa aamiaisilla
 • 2 tai 3 yön majoitus Elizabeth Suitesissa ilman aterioita
 • Pullo viiniä huoneessa Elizabeth Suitesissa
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 13.00 Elizabeth Suitesissa
 • Junamatka Budapestistä Prahaan
Reitti

Päivä 1 & 2: Lumoava kylpyläkaupunki Budapest

Prahasta matka jatkuu junalla kohti Unkarin upeaa pääkaupunkia. Junamatkan aikana pääset ihailemaan muun muassa taianomaisia metsiä ja unkarilaista maalaismaisemaa. Voit uppoutua Franz Kafkan tai jonkun muun upean kirjailijan teokseen ja antaa mielenkiintoisten tarinoiden viedä sinut mukanaan. J… Lue lisää

The Three Corners Hotel Bristol

Päivä 3 - 5: Gotiikan ja barokin Praha

Tervetuloa Prahaan – Tšekin kultaiseen pääkaupunkiin, jossa kulttuuri virtaa ja merkittävät nähtävyydet yllättävät vierailijat jokaisen kulman takaa. Praha on tunnettu sadan tornin kaupunkina, ja katukuvaa täyttävätkin upeat goottilaiset ja barokkityyliset kirkot. Lähde kävelyretkelle UNESCOn su… Lue lisää

Elizabeth Suites
Junamatka Budapestistä Prahaan

Saat junalippusi matka-asiakirjojesi mukana. Lipuissa lukee myös junan lähtöaika. Muistathan tulostaa lipun ja ottaa sen matkalle mukaan. Olethan ajoissa rautatieaseman laiturilla ennen junan lähtöä. Junassa on ravintolavaunu.

Junamatka Budapestin Keleti Pályaudvar -rautatieasemalta Prahan Hlavní Nádraží -rautatieasemalle kestää noin 6,5 tuntia. Liput ovat 2. luokan lippuja.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset rautatieasemalle
 • Mahdolliset turistiverot
 • Aamiaiset Elizabeth Suitesissa
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen