Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Kaupunkiloma tyylikkäässä Amsterdamissa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Amsterdam
hinta alkaen € 339,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ota irtiotto arjesta ja suuntaa Amsterdamiin, jossa sinua odottaa 2–4 yön majoitus trendikkäässä Urban Lodge Hotelissa sekä mukava kanavaristeily.

Tee kalenteriisi tilaa muutaman päivän kaupunkilomalle Alankomaiden mahtavassa pääkaupungissa, jossa sinua hemmotellaan majoituksella viihtyisässä hotellissa sekä mukavalla risteilyllä pitkin kaupungin kauniita kanaaleja. Käy ihastelemassa Amsterdamin värikylläisiä taloja, tepastele kanaalien yli kurottavilla silloilla ja ota ravintolatarjonnasta kaikki irti. Aikaa saa kaupungissa helposti kulumaan myös museoita koluamalla sekä kiehtovissa pikkuputiikeissa poikkeillen. Rento loma boheemissa Amsterdamissa odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Amsterdamiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Urban Lodge Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Kanaaliristeily
Monipuolinen Amsterdam

Alankomaiden kiistaton sydän on ehdottomasti Amsterdam, joka hurmaa vierailijansa herttaisilla pikkukujilla, kanaalien varsia koristavilla kauniilla taloilla, loputtomilla ostosmahdollisuuksilla ja mahtavilla ravintoloilla ja kuppiloilla. Kaupungissa on helppoa viettää omannäköinen loma, sillä tekemistä ja näkemistä on jokaiseen makuun. Kenties haluat koluta museoita, istuskella ravintoloissa herkuttelemassa tai keksittyä ostoskatujen tarjontaan? Sinä päätät miltä lomasi Amsterdamissa näyttää!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Urban Lodge Hotel Amsterdam

 • Hotelli
 • Amsterdam, Alankomaat
Restaurant

Moderni ja kotoisa neljän tähden hotelli sijaitsee Westpoortin kaupunginosassa, noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemasta. Amsterdamin keskustaan matkaa on noin 5 kilometriä. Matka taittuu onneksi nopeasti joko polkupyörällä, linja-autolla tai raitiovaunulla. Hotellilta on mahdollista vuokrata polkupyöriä. Hotellilla on 24-tuntinen vastaanotto sekä baari ja ravintola.

 • +8
Lue lisää
Room 1

Urban Plus -huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tyylikkäät huoneet ovat kooltaan noin 22 m² ja ne on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, ilmastoinnilla, istuma-alueella, televisiolla, teenkeittimellä sekä kylpyhuoneella, josta löydät hiustenkuivaajan, kylpytossut ja kylpytuotteita.

Kanaaliristeily

Amsterdamia ajatellessaan ei voi olla sivuuttamatta kanaaleja, joten kanaaliristeilyn väliin jättäminen ei tule kyseeseen. Sinä pääset nauttimaan tästä kokemuksesta takuuvarmasti, sillä risteily sisältyy tarjoukseen. Pääset osallistumaan risteilylle matkasi toisena päivänä klo 9.00–22.00 välisenä aikana ja saat liput risteilylle muiden matka-asiakirjojen mukana. Tämän tunnin mittaisen risteilyn aikana pääset näkemään Amsterdamin aivan eri näkökulmasta ja valitsemaan ääniopastuksen 18 eri kielen joukosta. Muista ottaa kamera mukaasi, sillä tällä risteilyllä Amsterdam tarjoilee parhaita puoliaan.

Huomioithan, että 27.4. (Kuninkaan päivä) ei järjestetä risteilyjä.

Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero 5 % majoituksen hinnasta per henkilö
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Moderni neljän tähden hotelli sijaitsee Westpoortissa, noin 600 metrin päässä Sloterdijkin rautatieasemasta. Schipholin lentokentältä matka taittuu vaivattomasti junalla suoraan Sloterdijkin asemalle noin 10 minuutissa. Juna Sloterdijkin asemalta Amsterdamin keskustaan kestää vain 5 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen