Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kiertäen lumoavaa Bulgariaa

 • Kiertomatkat
 • Bulgaria
hinta alkaen € 449,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe road tripin aikana Bulgarian kulttuuria, ruoka-aarteita ja upeaa luontoa. Majoitut 3 eri kohteessa nauttien aamiaisista ja vuokra-auton iloista.

Uppoudu Bulgarian kiehtovaan menneisyyteen ja kulje kiertomatkalla traakialaisten, bysanttilaisten, kreikkalaisten, osmanien ja roomalaisten jalanjäljissä kiehtovalla kiertomatkalla. Matkasi kulkee Sofiasta Mustanmeren rannikolla sijaitsevaan Burgasiin sekä historialliseen Plovdiviin. Matkalla tulet näkemään Bulgarian kauniita luontokohteita, historiallisia kaupunkeja ja houkuttelevia hiekkarantoja. Värikkäiden kansanperinteiden, moskeijoiden ja basilikoiden, kiehtovan historian ja lumoavan luonnon Bulgaria odottaa sinua ikimuistoiselle matkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Sofiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Sofiassa (St. George Hotel tai vastaava hotelli)
 • 3 yön majoitus Burgasissa (Avenue Hotel tai vastaava hotelli)
 • 2 yön majoitus Plovdivissa (Ego Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto
Reitti

Päivä 1 & 2: Pääkaupunki Sofia

Kiertomatkasi alkaa Vitosha-vuoren juurelle rakennetusta Bulgarian pääkaupungista. Sofia sijaitsee noin 550 metriä merenpinnan yläpuolella, mikä tekee siitä Euroopan korkeimmalla sijaitsevan pääkaupungin heti Madridin jälkeen. Sofian katukuva koostuu suurilta osin moderneista rakennuksista, sipu… Lue lisää

St. George Hotel  tai vastaava

Päivä 3 - 5: Mustanmeren rannikolla Burgasissa

Seuraaksi suuntaat itään Bulgarian toiselle puolelle, Mustanmeren rannikolla sijaitsevaan satamakaupunki Burgasiin, joka on ollut asutettuna jo pronssi- ja rautakaudelta asti sen loistavan sijainnin vuoksi. Tästä kiehtovasta ja rikkaasta historiasta pääsetkin oppimaan lisää esimerkiksi Burgasin … Lue lisää

Hotel Avenue  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Plovdiv – Balkanin niemimaan Rooma

Matkan viimeinen pysähdys on Bulgarian toiseksi suurimmassa kaupungissa, UNESCOn suojelemassa Plovdivissa, joka toimii vuoden 2019 kulttuuripääkaupunkina. Maritsa-joen varrella sijaitseva Plovdiv on Rooman tavoin rakennettu seitsemän kukkulan ympärille. Kaupunki on taidegallerioineen, mukulakivi… Lue lisää

Hotel Ego  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen