Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Itä-Euroopan aarteita Sofiassa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Sofia
hinta alkaen € 239,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Koe lumoava Bulgarian pääkaupunki Hotel Nikystä käsin. Nauti aamiaisista, kuljetuksista ja kaikesta, mitä Sofia sinulle lomasi aikana tarjoaa!

Uppoudu yli seitsemän vuosituhannen pitkän historian pyörteisiin Bulgarian kiehtovassa pääkaupungissa. Hurmaannu koristeellisista ja mielenkiintoisista katedraaleista, tutustu maan pitkään historiaan Sofian monissa museoissa ja shoppaile keskustan liikkeissä sekä koe kulttuurien monimuotoisuus Sofian katukuvassa – onhan kaupunki saanut vaikutteita sekä Balkanin alueelta että idästä. Vuoristojen syleilyssä sijaitseva Sofia tarjoaa kaikki mahdollisuudet uudenlaiseen kaupunkilomaan, joka on täynnä kulttuuria, historiaa ja suurkaupungin sykettä!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Sofiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Nikyssä
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Sofia

Vitosha-vuoren juurelle rakennettu Bulgarian pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki, Sofia, sijaitsee noin 550 metriä merenpinnan yläpuolella, mikä tekee siitä samalla Euroopan korkeimmalla sijaitsevan pääkaupungin heti Madridin jälkeen. Sofian katukuva koostuu suurilta osin moderneista rakennuksista, sipulikupolisista kirkoista, osmaanien aikaisista moskeijoista ja puna-armeijan monumenteista, jotka kilpailevat huomiosta suurien ostoskeskusten ja lasista rakennettujen ylellisten hotellien kanssa. Kaupungista löydät monia Bulgarian hienoimpia museoita, taidegallerioita, ravintoloita ja tapahtumapaikkoja – Sofia ei petä vaativampaakaan matkailijaa. Ja onhan Bulgarian vaikuttava pääkaupunki myös Suomen oman Helsingin ystävyyskaupunki.

Hotel Niky

 • Hotelli
 • Sofia, Bulgaria

Yksinkertaisesti, mutta viihtyisästi sisustettu hotelli sijaitsee rauhallisella kadulla Sofian vanhankaupungin reunalla. Suurin osa Sofian nähtävyyksistä sijaitsee noin 2 kilometrin säteellä hotellilta. Sofian pääostoskatu Vitosha-bulevardi sijaitsee noin 450 metrin päässä ja kuuluisa Aleksanteri Nevskin katedraali noin 1,8 kilometrin päässä. Hotellissa on ravintola, baari, terassi ja puutarha. Nautit hotellilla myös päivittäisen aamiaisen.

 • +2
Lue lisää
Double Room

Kahden hengen huone

Hotellin kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, taulutelevisiolla, minibaarilla, työpöydällä, vedenkeittimellä ja vaatekaapilla. Kylpyhuoneessa on suihku ja kylpytuotteita.

TravelBird suosittelee
 • Mahtipontinen kirkko

  Ota vierailukohteeksi Turkin sodan venäläisuhrien muistolle rakennettu Aleksanteri Nevskin katedraali. Uusbysanttilaiseen tyyliin rakennettu katedraali henkii venäläistä mahtipontisuutta ja näyttää iltahämärällä upealta valaistuksineen.

  Kirkko Aleksanteri Nevskin katedraali Kirkko
 • Shoppailua ja kahvittelua

  Koe suurkaupungin syke Vitosha-bulevardilla. Kadun lukemattomat merkki- ja ketjuliikkeet tarjoavat loistavat mahdollisuudet shoppailuun. Istahda ostosten tekemisen välissä yhdellä kadun terassilla lepuuttelemaan jalkoja ja seuraa ihmisvilinää.

  Peukut pystyyn Vitosha-bulevardi Peukut pystyyn
 • Historiallinen nähtävyys

  Näe historian jättämät jäljet Serdican amfiteatterilla. Vain 10 metriä Colosseumia pienempi amfiteatteri rakennettiin Rooman valtakunnan aikaan ja sen areenalla järjestettiin muun muassa gladiaattoritaisteluja.

  Nähtävyys Serdican amfiteatteri Nähtävyys
 • Sukellus Bulgarian menneisyyteen

  Saiko nähtävyydet ja ostokset pään pyörälle? Vieraile aikoinaan Sofian mineraalikylpylänä tunnetussa rakennuksessa, joka nykyään toimii museona. Kauniin rakennuksen sisällä voit tutustua muun muassa bulgarialaiseen historiaan.

  Museo Kansallinen historiamuseo Museo
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

00:00 - 11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–3 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Niky sijaitsee Sofian vanhankaupungin reunalla. Sofian lentokenttä sijaitsee noin 12,5 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen