Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Neljän tähden tyyliä Tukholmassa

 • Kaupunkilomat
 • Tukholma
hinta alkaen € 169,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan länsinaapurimme pääkaupunkiin 2–5 yöksi ja nauti modernista majoituksesta Ibis Styles Stockholm Järvassa aamiaisineen.

Kaipaatko kaupunkilomalle? Anna siinä tapauksessa tutulle Tukholmalle tilaisuus ja lähde nauttimaan naapurimaamme pääkaupungin kansainvälisestä tunnelmasta. Suuntaa vanhankaupungin keskiaikaisille kujille, poikkeile kahviloissa kupillisella kuumaa ja haukkaamassa kanelipullaa sekä katsele samalla ohi lipuvia tyylikkäitä tukholmalaisia. Majoitut matkasi aikana mukavassa ja tyylikkäässä hotellissa kaupungin pohjoispuolella, joten jaksat hyvin nukutun yön sekä herkullisen aamiaisen jälkeen koluta kaupungin trendikkäitä kaupunginosia. Kuule Tukholman kutsu!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Tukholmaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä Ibis Styles Stockholm Järvassa****
 • Aamiaiset
Tukholma

Yli 700-vuotias Tukholma on Pohjoismaiden suurin kaupunki ja tunnetaan tyylikkäästä designistaan, mahtavista shoppailumahdollisuuksistaan, mielenkiintoisista museoistaan sekä monipuolisesta ravintolatarjonnastaan. Kaupunki on toki monille suomalaisille tuttu, mutta älä anna sen hämätä, sillä Tukholma on jatkuvasti muuttuva, kosmopoliittinen kaupunkikohde. Lähde siis kiertelemään kaupungin kaduille ja kujille, suuntaa trendikkäälle Södermalmin alueelle sekä shoppailemaan kuuluisan Drottninggatanin loputtomiin liikkeisiin. Tukholma odottaa!

Ibis Styles Stockholm Järva****

 • Hotelli
 • Solna, Ruotsi
Property

Neljän tähden Ibis Styles Stockholm Järva sijaitsee Tukholman pohjoispuolella, vain lyhyen kävelymatkan päässä Ulriksdalin kuninkaallisista puistoista ja Hagan linnasta. Hotellissa on 183 huonetta ja viihtyisä aamiaisalue, jossa voit aloittaa päiväsi nauttimalla maukkaan aamiaisbuffetin antimista. Hotellista löytyy myös baari ja ravintola, joka tarjoilee skandinaavista ja kansainvälistä ruokaa. Tukholman keskusta on noin 20 minuutin matkan päässä (10 minuuttia kävellen ja 10 minuuttia junalla). Hyppäät junaan kätevästi Ulriksdalin juna-asemalta, joka sijaitsee noin 600 metrin päässä hotellilta – pääset siis nopeasti nauttimaan Tukholman mahdollisuuksista!

 • +5
Lue lisää

Kahden hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu parivuoteella, televisiolla, puhelimella sekä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Tekemistä Tukholmassa

 • Vasa-museo on yksi Tukholman tunnetuimmista museoista, eikä toki syyttä. Vuonna 1628 uponneen Vasa-laivan ympärille rakennettu museo on kiehtova kokemus. Suuntaa siis ihmettelemään tätä vuonna 1961 merenpohjasta nostettua komeaa laivaa Djurgårdenissa sijaitsevaan museoon.
 • Skansenin ulkoilmamuseo esittelee ruotsalaisten asumista eri vuosisadoilla, ja pääset museon alueella ihastelemaan niin tavallisia asuintaloja kuin komeita kirkkoja ja kartanoitakin. Rakennukset on kerätty eri puolilta Ruotsia ja koottu kasaan uudelleen museon alueella. Perheen pienimmät viihtyvät myös alueella sijaitsevassa eläintarhassa, joten museon alue sopii kohteeksi vaikka koko päivän retkelle.
 • Shoppailu on Tukholmassa tehty helpoksi. Löydät tunnetun Drottninggatanin varrelta lukuisia ketjuliikkeitä ja putiikkeja, mutta käy kurkkaamassa myös Nordiska Kompaniet (NK) -tavaratalon sekä kuuluisan Åhlénsin tavaratalon tarjonnat. Käy myös koluamassa Södermalmin vintage-liikkeitä, sillä niistä voit tehdä uskomattomia löytöjä!

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Ibis Styles Stockholm Järva sijaitsee Tukholman pohjoispuolella, vain lyhyen kävelymatkan päässä Ulriksdalin kuninkaallisista puistoista ja Hagan linnasta. Hotellilta kävelet 10 minuutissa noin 600 metrin päässä sijaitsevalle Ulriksdalin juna-asemalle, josta kestää 10 minuuttia junalla Tukholman keskustaan.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen