• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Tutustu lumoavaan Taiwaniin

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Taiwan
hinta alkaen € 1.889,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde ikimuistoiselle kiertomatkalle Taiwaniin. Sisältää 12 yön majoitukset, aamiaiset, lennot, kuljetukset ja kaupunkikierroksen.

Kiinan itärannikon tuntumassa ja Japanin eteläpuolella sijaitsee saari, joka pitää sisällään uskomatontoa luonnonkauneutta, kiehtovia kaupunkeja ja roppakaupalla historiaa sekä kulttuuria – kyseessä on tietysti Taiwan! Lähde TravelBirdin matkassa mahtavalle kiertomatkalle, joka vie sinut Taipein vilinään ja koluamaan muun muassa saaren kauniita kansallispuistoja. Näet matkan aikana niin taivaalle kurottavia pilvenpiirtäjiä kuin lumoavia temppeleitäkin, ja kauniita maisemia katsellessasi kaikki arkihuolesi pyyhkiytyvät pois. Oletko valmis ikimuistoiseen seikkailuun Taiwanissa?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Taipeihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 8 yön majoitus Taipeissa (Golden China Hotel Taipei tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Sun Moon -järvellä (Fleur de Chine Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Kaohsiungissa (Grand Hi-Lai Hotel tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Taitungissa (Hotel Royal Chihpen tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Tarokossa (Silks Place Taroko tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Puolen päivän kaupunkikierros Taipeissa
 • Kaikki kuljetukset
Reitti

Päivä 1 - 6: Kiehtova Taipei

Tervetuloa Taiwaniin! Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Karista pitkän lennon väsymys lepäämällä mukavassa huoneessasi ja valmistaudu seuraavien päivien seikkailuihin hurmaavassa Taipeissä.

Matkan toisena päivänä sinua odottaa puolen p… Lue lisää

Golden China Hotel  tai vastaava

Päivä 7: Sun Moon -järvi

On aika aloittaa viisi päivää kestävä kiertomatka eri puolille Taiwanin saarta. Huomioithan, että tämä osa matkaa alkaa aina maanantaisin, joten saapumispäivästäsi riippuen matkasi päivät saattavat erota tästä kuvauksesta.

Nautittuasi maukkaan aamiaisen on noin klo 9.00 aika aloittaa mat… Lue lisää

Fleur de Chine Hotel Sun Moon Lake  tai vastaava

Päivä 8: Kaohsiung

Huomenta! Herkuttele aamiaisella ja pakkaa laukkusi, sillä tänään on aika suunnata kohti Kaohsiungia, joka on Taiwanin toiseksi suurin kaupunki. Ajomatkan aikana pääset näkemään Jijin aseman, joka rakennettiin vuonna 1922 japanilaisten vallan aikana. Vierailet myös Fo Guang Shanin temppelillä ja… Lue lisää

Grand Hi Lai Hotel  tai vastaava

Päivä 9: Kentingin kansallispuisto ja Taitung

Aamiaisen jälkeen on aika matkata Kentingin kansallispuistoon, joka sijaitsee aivan Taiwanin eteläisessä kärjessä. Kaunis kansallispuisto kattaa 333 km² alueen ja pitää sisällään komeita vuoria, kutsuvia hiekkarantoja ja vehreitä kukkuloita. Puiston kohokohdat sijaitsevat pitkin rannikkoa, jota … Lue lisää

Hotel Royal Chihpen  tai vastaava

Päivä 10: Taiwanin itärannikko kutsuu

Suuntaa aamulla nauttimaan aamiaista ja kerää matkatavarasi kasaan, sillä on aika lähteä tutustumaan Taiwanin itärannikkoon. Reittisi kulkee henkeäsalpaavan kauniiden maisemien halki. Pääset ihailemaan upeita kivimuodostelmia Xiaoyeliussa sekä riuttoja ja kauniita rantoja Sanxiantaissa, joten pi… Lue lisää

Taroko National Park  tai vastaava

Päivä 11 - 13: Tarokon kansallispuisto ja takaisin Taipeihin

Aamupalan jälkeen on aika lähteä kiertelemään Tarokon kauniiseen kansallispuistoon. 1200 km² kokoisen kansallispuiston pinta-alasta noin 90 % on vuoristoa, joten luvassa on jylhiä vuorimaisemia ja pääset myös katselemaan puistossa virtaavaa komeaa Liwu-jokea sekä Ci Mu -siltaa ja kaunista Changc… Lue lisää

Golden China Hotel  tai vastaava
Kiertomatkan aikataulu

Taipeista alkava ja viisi päivää kestävä kiertomatka ympäri Taiwanin saarta alkaa aina maanantaisin, joten saapumispäivästä riippuen saatat viettää lomapäiväsi Taipeissa joko kiertomatkan alussa tai lopussa. Kiertomatka kestää 12 yötä, joista yhteensä 8 vietät Taipeissa ja viisi päivää kiertäen eri puolilla Taiwanin saarta.

Yllä on kuvaus kiertomatkasta, jossa matka alkaa matkapäivillä Taipeissa. Oman matkasi matkapäivät voivat olla saapumispäivästäsi riippuen eri järjestyksessä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
3–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 681,00

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat vähintään 10 ja enintään 37 henkilön ryhmässä. Huomioithan, että muut matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestäviin matkoihin Taiwanissa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Jokaisella matkustajalla on oltava passi joka on voimassa koko matkan ajan sekä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Taiwaniin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen