Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Sisältää aktiviteetin
 • Matkaopas sisältyy

Maltan turkoosit vedet kutsuvat

 • Aurinkomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Saint Paul's Bay
hinta alkaen € 499,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Suuntaa 5 tai 7 yöksi Maltan lämpöön, nauti mukavasta majoituksesta Mavina Hotel & Apartmentsissa ja vietä hauska päivä risteillen lähisaarille.

Haluatko tuntea lämpimän merituulen kasvoillasi ja viettää aikaa auringon lempeissä säteissä paistatellen? Ota siinä tapauksessa suunnaksi Malta, joka hurmaa sinut rennolla tunnelmallaan, turkoosin kaikissa sävyissä loistavalla merivedellään ja kulttuuriaarteillaan. Matkasi kruunaa majoitus viihtyisässä hotellissa, jonka uima-altaalla voit viettää leppoisia lomapäiviä ilman huolen häivää. Matkan kohokohta on myös tarjoukseen sisältyvä risteily, joka vie sinut Cominon ja Gozon kauniille saarille sekä ihastelemaan Sinisen laguunin kristallinkirkasta vettä. Hyvää matkaa Maltalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Maltalle (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yö majoitus Mavina Hotel & Apartmentsissa
 • Hornblower-risteily Cominolle, Siniselle laguunille, Gozolle ja luolille
 • Lentokenttäkuljetukset
Malta sulattaa sydämesi

Maltan pieni saarivaltio tarjoaa mahtavat puitteet aurinkolomailulle välimerellisellä ilmastollaan ja kirkkaana kimmeltavillä merivesillään, jotka kutsuvat pulahtamaan vilvoittavalle uinnille auringossa paistattelun lomassa. Leppoisan lomailun saarella kruunaa mahdollisuus sukeltaa historiallisten rakennusten lomaan Vallettassa sekä mahtava ruokakulttuuri, joka on saanut vaikutteita niin Sisiliasta kuin muiltakin lähialueilta ja vie kielen mennessään. Suuntaa siis seuravalla lomallasi Maltan aurinkoon!

Mavina Hotel and Apartment

 • Hotelli
 • Saint Paul's Bay, Malta
Mavina Hotel and Apartments - Outdoor Pool

Mavina Hotel & Apartments sijaitsee noin 1,9 kilometrin päässä Bugibban keskustasta sekä noin kilometrin päässä lähimmältä rannalta. Löydät hotellilta ulkouima-altaan, lasten altaan ja ravintolan. 24-tuntinen vastaanotto on myös palveluksessasi ja hotellin henkilökunta neuvoo mielellään lähialueen nähtävyyksille.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
Mavina Hotel and Apartments - Sofa Bed

Yksiö

3 aikuista majoitustyypissä yksiö

Yksiö on kooltaan noin 35 m² ja se on varustettu, parvekkeella, ilmastoinnilla, istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, keittonurkkauksella ja kylpyhuoneella, jossa on joko kylpyamme tai suihku.

Mavina Hotel and Apartments - Living Room

Yhden makuuhuoneen huoneisto

3 aikuista majoitustyypissä huoneisto

Yhden makuuhuoneen huoneisto on kooltaan noin 38 m² ja se on varustettu erillisellä makuuhuoneella, parvekkeella, ilmastoinnilla, istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, keittonurkkauksella ja kylpyhuoneella, jossa on joko kylpyamme tai suihku.

Mavina Hotel and Apartments - Bedroom

Kahden makuuhuoneen huoneisto

5 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden makuuhuoneen huoneisto on kooltaan noin 40 m² ja se on varustettu makuuhuoneiden lisäksi, parvekkeella, ilmastoinnilla, istuma-alueella, televisiolla, puhelimella, keittonurkkauksella ja kylpyhuoneella, jossa on joko kylpyamme tai suihku

Hornblower-risteily Cominolle, Siniselle laguunille ja Gozolle

Tarjoukseen sisältyy risteily Hornblower-laivalla, jolta löydät niin kansituoleilla varustetun aurinkoisen kannen kuin myös varjoisemman alueen sekä ilmastoidun alakannen ja juomia tarjoilevan kahvilan. Istahda siis alas ihailemaan merimaisemia ja viettämään mukavia hetkiä risteillen Maltan lähisaarille.

 • Risteily alkaa noin klo 10.45 ja kestää noin klo 17.30 asti. Risteilyyn sisältyy kuljetus laivalle, mutta ei aterioita tai juomia.
 • Risteily suuntaa aluksi pitkin Maltan pohjoisrannikkoa kohti Aharaxin ja Santa Marian luolia sekä Cominoa, jonne saavutaan noin tunnin kestävien luolavierailujen jälkeen. Cominolla laiva ankkuroi Sinisellä laguunilla, jossa sinulla on vapaa-aikaa tunti ja 30 minuuttia. Voit halutessasi lainata laivalta snorkkelin ja pulahtaa uimaan.
 • Cominon ja Sinisen laguunin jälkeen suunnaksi otetaan Gozon saari, jolla voit viettää vapaasti aikaa kolmen tunnin ajan. Voit hypätä vaikkapa saaren pääkaupunkiin Victoriaan suuntaavaan linja-autoon tai osallistua 5,00 € hintaiselle (maksetaan paikan päällä) minibussikierrokselle ympäri saarta. Paluumatka Gozolta Maltalle kulkee jälleen kauniissa maisemissa ja näet muun muassa Crystal-laguunin, luolia sekä St. Mary's -tornin.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 0,50 per henkilö per yö
 • Aamiaiset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Yksiö
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Yhden makuuhuoneen huoneisto
Enintään 5 henkilöä majoitustyypissä Kahden makuuhuoneen huoneisto

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–12 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Mavina Hotel & Apartments sijaitsee noin 1,9 kilometrin päässä Bugibban keskustasta sekä noin kilometrin päässä lähimmältä rannalta. Maltan lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen