• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Junamatkailua kiehtovassa Japanissa

 • Kiertomatkat
 • 21 tai 22 yötä
 • Japani
hinta alkaen € 3.129,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Ikimuistoinen kiertomatka luotijunan kyydissä! Sisältää 20 yön majoitukset 8 kohteessa, aamiaiset, lennot ja Japan Rail Pass -junakortin.

Aasian itälaidalla Tyynessä valtameressä sijaitseva Japani on monipuolinen ja moni-ilmeinen saarivaltio. Japani on sekoitus niin kauniita temppeleitä ja ikivanhaa kulttuuria kuin moderneja kaupunkeja ja kiehtovaa katumuotiakin. Tällä matkalla pääset uppoutumaan Japanin kulttuuriin, toteamaan japanilaisten ylitsevuotavan kohteliaisuuden, maistelemaan uskomattoman herkullisia ruokia ja tietysti ihastelemaan ohikiitäviä maisemia luotijunan ikkunasta. Matka vie sinut huippumodernin Tokion kautta herkuttelijoiden Osakaan, temppleiden Kiotoon, rauhalliseen Kanazawaan, kiehtovaan Hiroshimaan ja pääset tutustumaan myös Kumamoton, Nagasakin ja Fukuokan kaupunkeihin. Luvassa on unohtumaton kiertomatka!

Tarjous sisältää
 • Menolento Tokioon ja paluulento Osakasta (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus Tokiossa (Toyoko Inn Ningyocho tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Kanazawassa (Kanazawa Toyoko Inn Higashi Guchi tai vastaava)
 • 4 yön majoitus Kiotossa (Hotel Heian no Mori Kyoto tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Hiroshimassa (Toyoko Inn Hiroshima Ekimae Ohashi Minami tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Kumamotossa (Toyoko Inn Kumamoto Ekimae tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Nagasakissa (Toyoko Inn Nagasaki Ekimae tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Fukuokassa (Toyoko Inn Hakata-guchi Ekimae tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Osakassa (Toyoko Inn Nanba tai vastaava)
 • 21 päivän Japan Rail Pass -junakortti
 • Aamiaiset kaikissa muissa hotelleissa paitsi Kiotossa
Lisävaihtoehdot
 • Koko päivän retki Tokiossa
 • Puolen päivän retki Tokiossa ja vierailu Tokyo Skytreessä
 • Koko päivän retki Fuji-tulivuorelle ja Hakoneen
 • Koko päivän retki Kiotossa ja Narassa
 • Maiko-esitys ja illallinen Kiotossa
Japan Rail Pass -junakortti

Pääset liikkumaan kätevästi sekä lentokentältä Tokioon että kaupungista toiseen tarjoukseen sisältyvän 2. luokan junakortin ansiosta. Saavuttuasi Tokion lentokentälle, sinun on aktivoitava junakorttisi Japan Rail -infopisteessä. Infopisteitä löytyy lentokentältä. Junakortilla pystyt matkustamaan kaikissa JR-junissa sekä paikallis- ja Express-junissa. Lue lisää Japan Rail Pass -junakortista osoitteesta www.japan-rail-pass.com. Kortin avulla pystyt itse luomaan loma-aikataulusi ja matkustamaan kaupunkien välillä omien mieltymystesi mukaan. Huomioithan kuitenkin, että suurkaupunkien ruuhka-aika on klo 7.30–9.30 ja 17.00–20.00, jolloin suosittelemme välttämään junalla matkustamista.

Asemalle saavuttaessa sinun on automaattisten porttien lukijan sijaan näytettävä korttia lasikopeissa istuvalle henkilökunnalle. Asemalaitureilla on helppo suunnistaa numeroitujen linjojen avulla. Pysäkkien nimet on myös merkitty latinalaisin aakkosin helpottamaan liikkumista.

Reitti

Päivä 1 - 5: Tervetuloa Tokioon!

Laskeudut Naritan lentokentälle, josta voit jatkaa matkaasi kohti keskustaa junalla. Matkaasi sisältyy Japan Rail Pass -junakortti, joten suuntaa heti aktivoimaan korttisi Japan Railin infopisteessä. Kun junakorttisi on aktivoitu, voit hypätä Narita Express -junan kyytiin ja olet noin tunnin sis… Lue lisää

Toyoko INN Nihonbashi Ningyo-cho  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Tunnelmallinen Kanazawa

Ota Japan Rail Pass -junakorttisi esille ja nouse Shinkansen-luotijunaan, joka kiidättää sinut Kanazawaan noin kolmessa tunnissa. Kanazawassa sinua odottaa erilainen tunnelma Tokioon verrattuna, sillä täältä et löydä pilvenpiirtäjiä ja väkijoukkoja. Kaupungin vanhakaupunki on yksi parhaista paik… Lue lisää

Toyoko Inn Kanazawa-Eki Higashi-Guchi  tai vastaava

Päivä 8 - 12: Kulttuuria Kiotossa

On aika jatkaa kiehtovaa kiertomatkaa! Tänään on aika suunnata maukkaan aamiaisen jälkeen jälleen kohti juna-asemaa ja nousta kohti Kiotoa suuntaavaan junaan. Kioto oli vuoteen 1868 asti Japanin pääkaupunki ja myös kiehtovien maailmanperintökohteiden värittämä vierailukohde. UNESCOn maailmanper… Lue lisää

Hotel Heiannomori Kyoto  tai vastaava

Päivä 13 & 14: Tutustu Hiroshimaan

Matkan kolmantenatoista päivänä on aika lähteä kohti Hiroshimaa. Tämä toisesta maailmansodasta surullisen kuuluisa kaupunki on kuitenkin noussut atomipommin jäljiltä täysin jaloilleen ja on nykyään eläväinen kaupunki, joka tunnetaan myös nimellä rauhan kaupunki. Käy Hiroshiman rauhanmuistomerkil… Lue lisää

Toyoko INN Hiroshima Ekimae Ohashi Minami  tai vastaava

Päivä 15: Kumamoto kutsuu

Uusi päivä on jälleen valjennut ja on aika matkata Kumamotoon, jossa vietät yhden yön. Kyushun saaren länsirannikolla sijaitsevan kaupungin vetonaula on komea Aso-tulivuori, joka on yksi maailman aktiivisimmasta tulivuorista. Muita näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa ovat muun muassa Kumamot… Lue lisää

Toyoko INN Kumamotoekimae  tai vastaava

Päivä 16 & 17: Nagasaki

Seuraava matkakohteesi sijaitsee myös Kyushun saarella ja matka sinne taittuu jälleen junan kyydissä. Nagasaki, kuten Hiroshimakin, joutui atomipommin tiputuskohteeksi toisessa maailmansodassa. Kaupunki kuitenkin jäälleenrakennettiin ja se on nykyään vilkas kauppakaupunki. Suuntaa tutustumaan ka… Lue lisää

Toyoko Inn Nagasaki Ekimae  tai vastaava

Päivä 18 & 19: Fukuoka

Kiehtovan kiertomatkan seitsemäs kohde on Kyushun saaren suurin kaupunki, Fukuoka. Kaupunki syntyi vuonna 1889, kun Fukuoka ja Hakatan kaupunki yhdistyivät. Nykyään kaupunki pursuaa kulttuuria sekä yatai-ruokakojuja, jotka ovat tehneet Fukuokasta suositun kohteen herkuttelijoiden keskuudessa. Ko… Lue lisää

Toyoko Inn Hakata-guchi Ekimae  tai vastaava

Päivä 20 - 22: Herkuttelua Osakassa

On aika suunnata kohti kiertomatkan viimeistä kohdetta, joka on Osakan eläväinen kaupunki. Nauti vielä kerran maisemista luotijunan ikkunasta ja suunnittele, mitä haluat nähdä ja kokea Osakassa. Kentis haluat kiivetä futuristiseen Umeda Sukai Biru -rakennukseen ihailemaan Osakaan avautuvia näkym… Lue lisää

Toyoko INN Nihonbashi Nanba Osaka  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

Kaipaatko lomaasi hieman ohjelmaa? Varaa siinä tapauksessa yksi tai useampi lisävalintantainen retki.

 • Koko päivän retki Fuji-tulivuorelle ja Hakoneen (päivä 4). Tällä retkellä pääset tutustumaan taianomaiseen ja majesteettiseen tulivuori Fujiin! Reitti kulkee vuoren rinteitä ylös jopa 2300 metrin korkeuteen. Retkeen sisältyy myös risteily Fujin juurella sijaitsevalla Ashi-järvellä sekä ajelu gondolihissillä Hakonen kansallispuistoon. Tällä retkellä kannattaa kamera pitää valmiina koko ajan, nimittäin silmänkantamattomiin jatkuvat lumoavat maisemat ovat henkeäsalpaavat. Retki sisältää kuljetukset sekä sisäänpääsyn.
 • Puolen päivän retki Tokiossa ja vierailu Tokyo Skytreessä (päivä 3). On aika hypätä linja-auton kyytiin ja tutustua Tokion näyttävimpiin nähtävyyksiin englanninkielisen oppaan johdolla. Näe vaikuttava Tokyo Skytree -torni, maailman toiseksi korkein rakennus, ja vieraile Tokion vanhimmalla temppelillä, Sensō-jilla. Sinulla on lisäksi aikaa tehdä ostoksia Asakusan kaupunginosassa. Näet linja-auton kyydistä myös Ginzan ja Akihabaran kaupunginosat. Retki sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn sekä englanninkielisen oppaan.
 • Koko päivän retki Tokiossa (päivä 2). Tämän retken aikana näet Japanin pääkaupungin ikonisimmat nähtävyydet ja opit niistä lisää englanninkielisen audio-oppaan avulla. Näet muun muassa Meiji-pyhäkön, Tokion keisarillisen palatsin puutarhat ja Sensō-ji-temppelin. Lisäksi tehdään muutama pysähdys, jotta halukkaat pääsevät shoppailemaan.
 • Koko päivän retki Kiotossa ja Narassa (päivä 8). Tällä retkellä sinulla on mahdollisuus nähdä Kioton perinteisiä ja kuvista tuttuja temppeleitä ​​Higashiyaman alueella sekä sukeltaa entisen keisarillisen pääkaupungin historiaan. Pääset myös vierailemaan UNESCOn maailmanperintökohde Narassa, jonka pyhäköt ja puutarhat henkivät perinteistä japanilaista tunnelmaa. Retki sisältää kuljetukset, sisäänpääsyn sekä lounaan.
 • Maiko-esitys ja illallinen Kiotossa (päivä 9). Lähde ihastelemaan lumoavien geisha-oppilaiden tanssia ja nauttimaan erinomaisesta japanilaisesta kaiseki-illallisesta. Koristeellisesti pukeutuneiden maikojen näkeminen viimeistelee tämän Japanin matkan! Illallinen ja esitys kestävät yhteensä noin 3 tuntia.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kaikki muut mahdolliset kuljetukset junamatkoja lukuunottamatta
 • Aamiaiset Kiotossa
 • Mahdolliset viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 1.448,00 - € 1.702,00

Esteettömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa

Kiertomatkan henkilömäärä

Kiertomatka tehdään omatoimisesti

Rahayksikkö

Japanissa käytetään rahayksikkönä jeniä. 1,00 € on noin 122,30 JPY. Erityisesti suurissa kaupungeissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehdyistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,80 €
Ateria kahdelle keskitason ravintolassa noin 30,00 €
Paikallinen olut ravintolassa noin 2,80 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00 €
Metrolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 2,20 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Kesäisin:+6 tuntia
Talvisin: +7 tuntia

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestäville matkoille Japaniin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa koko matkan ajan sekä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Japaniin, suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet keltakuumetta, kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää, A- ja B-hepatiittia sekä Japanin aivotulehdusta vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai Ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen