• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Loma New Yorkin sydämessä

 • Kaupunkilomat
 • 4, 5, 6, 7 tai 8 yötä
 • New York
hinta alkaen € 899,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Hurmaava New York kutsuu! Sisältää 3-7 yön majoituksen MOXY NYC Times Square -hotelissa ja lennot.

Oletko jo haukannut palan isoa omenaa? New York on kaupunki joka vetää puoleensa matkailijoita kerta toisensa jälkeen, sillä tähän kansainväliseen suurkaupunkiin on vaikea kyllästyä. New York onkin mitä mainioin kaupunkilomakohde, joka pursuaa kulttuuria, nähtävyyksiä, upeita ostosmahdollisuuksia sekä melkein loputtoman ravintolatarjonnan. Pakkaa siis laukkusi ja lähde nauttimaan eläväisen New Yorkin tunnelmasta!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot New Yorkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varasukalenterista)
 • 3, 4, 5, 6 tai 7 yön majoitus MOXY NYC Times Square -hotellissa
Lisävaihtoehdot
 • Williamsburg Bites -ruokakierros (lauantai)
 • Williamsburg Bites -ruokakierros (keskiviikko)
 • Williamsburg Bites -ruokakierros (perjantai)
 • Helikopterilento Manhattanin yllä (ei saatavilla sunnuntaisin)
 • Sisäänpääsy One World -näköalapaikalle (klo 9.00–11.45 välillä)
 • Sisäänpääsy One World -näköalapaikalle (klo 12.00–17.00 välillä)
 • Sisäänpääsy One World -näköalapaikalle (klo 17.15 jälkeen)
Iso Omena

Iso Omena jakautuu kaupunginosiensa myötä erilaisiin yhteisöihin ja ilmapiireihin. Kulje Manhattanilla, Queensissä, Brooklynissä ja Bronxissa ja tutustu jokaisen omaan persoonaan – kukin vierailija voi löytää alueista oman suosikkinsa. Kävele Central Parkin halki, ihastele Empire State Buildingin mahtipontisuutta ja ruokaile lounasaikaan Pikku-Italiassa. Käy katsomassa kuumimmat Broadwayn musikaalit ja teatteriesitykset, sukella paikalliseen yöelämään ja anna New Yorkin viedä sydämesi mennessään.

MOXY NYC Times Square

 • Hotelli
 • New York, Yhdysvallat
MOXY NYC Times Square + Hotel front

Syyskuussa 2017 avattu uusi hotelli sijaitsee 7. Avenuella vain noin 500 metrin Times Squarelta ja Empire State Building sijaitsee noin 750 metrin päässä hotellilta. Trendikkään hotellin katolta löydät vuoden ympäri auki olevan kattobaarin. Hotellilla on myös ravintola, jossa voit halutessasi herkutella sekä istua iltaa kaupungilla kiertelyn jälkeen.

 • +3
Lue lisää
MOXY NYC Times Square + Room

Standard-huone

Viihtyisät Standard-huoneet ovat kooltaan noin 12 m² ja ne on varustettu parivuoteella, taulutelevisiolla, tallelokerolla, ilmastoinnilla sekä kylpyhuoneella, jossa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Lisävalintaiset retket

Tee matkastasi vielä parempi muutamalla lisävalintaisella retkellä. Valitse suosikkisi seuraavista vaihtoehdoista:

 • Williamsburg Bites -ruokakierros: Nyt on tarjolla unelmien kierros kaikille herkkusuille. Paikallinen opas vie sinut kierrokselle Brooklynissa sijaitsevaan Willimasburgin kaupunginosaan ja kertoo myös alueen kiehtovasta historiasta. Pääosassa on kuitenkin ruoka, joten pääset kierroksen aikana maistelemaan seitsemää erilaista pientä purtavaa, valmistaudu siis uusiin makuelämyksiin! Kierros kestää noin 2,5 tuntia ja alkaa klo 13.00 Williamsburg Mini Mall -kaupalta osoitteessa 218 Bedford Avenue.
 • One World -näköalapaikka: New Yorkissa voi tehdä lukemattomia erilaisia asioita ja yksi niistä on korkeuksiin kiipeäminen maisemien ihailua varten. Lähde siis One World Trade Center -rakennuksen 102. kerrokseen ihastelemaan mahtavia maisemia. Kerrokseen on asennettu myös pätkiä lasilattiaa, joten voit halutessasi astella lasilla ja katsella alapuolella vilisevää kaupunkia.
 • Helikopterilento New Yorkin yllä: Lähde noin 15 minuuttia kestävälle lennolle, joka vie sinut muun muassa Manhattanin pilvenpiirtäjien lomasta keskuspuistoon ja ihastelemaan Vapaudenpatsasta yläilmoista käsin. Huomioithan, että lennolle on turvallisuussyistä painorajoitus. 136–159 kiloa painavia henkilöitä pyydetään ostamaan kaksi lippua. Turvallisuussyistä helikoperiin ei valitettavasti voida ottaa matkustajiksi yli 159 kiloa painavia henkilöitä. Huomioithan myös, että lentoja ei ole saatavilla sunnuntaisin.
 • Mikäli varaat helikopterilennon, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme varataksesi helikopterilennon haluamallesi päivälle. Tarvitsemme myös osallistujien
 • painot sekä puhelinnumerot.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Rahayksikkö

Yhdysvaltojen valuutta on dollari, joka on arvoltaan noin 0,95 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 14,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,80–7,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,40–2,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,15–2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–3,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on junalla ja metrolla. Matka kestää yhteensä noin tunnin.

Tietoa kohteesta

New Yorkin väkiluku on noin 8 491 000, tehden kaupungista Yhdysvaltojen suurimman. Kaupunki on yksi maailman tärkeimmistä talous- ja kulttuurikeskuksista.

Yhdysvalloissa puhutaan äidinkielenä englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema noin 200 m
Central Park 2 km
Times Square 500 km
Vapaudenpatsas 6,2 km
Empire State Building 750 m
John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä 24 km

Liikkuminen kohteessa

New Yorkin valtavan koon vuoksi vaivattomin kulkuväline kaupungissa on metro, joka on erittäin kattava ja kulkee ympäri vuorokauden. Paikalliset itse kutsuvat kaupungin 24 metrolinjaa juniksi, ja ne liikennöivät Manhattanilla, Bronxissa, Brooklynissä ja Queensissa. Yhdensuuntainen matka maksaa noin $3,00 (noin 2,75 €). Vaihtoehtoisesti voit ostaa viikon voimassa olevan Unlimited Ride MetroCardin, joka maksaa noin $33,00 (noin 30,00 €).

Aikaero

-7 tuntia

Viisumivaatimukset

Tarvitset viisumin (ESTA) matkustaessasi Yhdysvaltoihin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Tarkistathan ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Jokaisella matkustajalla on oltava mukana passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Yhdysvaltoihin suosittelemme sinua hankkimaan vesikauhurokotteen. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

MOXY NYC Times Square -hotelli sijaitsee 7. Avenulla ja vain noin 500 metrin päässä Times Squarelta. Lentokentälle on hotellilta noin 24 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen