• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Tel Aviv ja Jerusalem

 • Kiertomatkat
 • 4, 5 tai 6 yötä
 • Israel
hinta alkaen € 509,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lumoudu Israelin aarteista. Sisältää 4 tai 5 yötä Tel Avivissa ja Jerusalemissa, aamiaiset ja lennot.

Valmistaudu lähtemään unohtumattomalle seikkailulle kiehtovan historian, kulttuuriaarteiden, aurinkoisten rantojen ja loistavien ruokaelämysten pariin. Tutustut kaupunkikiertomatkan aikana UNESCOn suojelemiin Tel Aviviin sekä Jerusalemiin, jotka molemmat saavat sydämesi sykkimään hieman lujempaa. Kaupunkien jännittävät ja tunnelmalliset ilmapiirit, tuhansia vuosia vanhat perinteet ja kohteet sekä mystiset ja pyhät nähtävyydet luovat lumoavan kokonaisuuden, jota ei voi jättää kokematta. Anna upean Israelin taian viedä sinut mukanaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Tel Aviviin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 tai 3 yön majoitus Tel Avivissa (Prima City Hotel****)
 • 2 yön majoitus Jerusalemissa (Prima Park Jerusalem****)
 • Aamiaiset
Israel

Vaikuttava luonto ja erinomainen ruokakulttuuri – tätä on Israel pähkinänkuoressa. Lomasi aikana tulet vierailemaan maan toiseksi suurimmassa kaupungissa, Tel Avivissa, sekä pääkaupunki Jerusalemissa. Tel Aviv ihastuttaa kauniilla hiekkarannoillaan, kiehtovilla museoillaan, Bauhaus-arkkitehtuurillaan, trendikkäillä ravintoloillaan ja vilkkaalla yöelämällään. Jerusalem sen sijaan vaikuttaa historiallisella sekä uskonnollisella merkityksellään.

Reitti

Päivä 1 - 3: Tel Aviv

Eläväinen Tel Aviv sijaitsee Israelin rannikolla Välimeren rannalla. Kaupunki on lumoava yhdistelmä israelilaista kulttuuria, upeaa arkkitehtuuria, värikkäitä markkinoita, paikallisen keittiön aarteita tarjoilevia ravintoloita, rantaa, yöelämää sekä vieraanvaraisia paikallisia. Haluatpa sitten r… Lue lisää

Prima City

Päivä 4 & 5: Jerusalem

Jerusalemissa loman rytmi rauhoittuu ja löydät itsesi menneisyyden kiehtovien tarinoiden keskeltä. Kulje Via Dolorosan katua, jota pitkin Jeesus vietiin ristiinnaulittavaksi, ihastele upeita maisemia Jerusalemin kattojen ylle Öljymäeltä ja lumoudu al-Aqsa-moskeijan mosaiikkien kauneudesta – koko… Lue lisää

Prima Park -פרימה פארק
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset hotellien välillä
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavat maksavat lisähinnan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Israeliin alle 90 päivää kestävillä matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Israeliin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, influenssaa, MPR:ää sekä A- ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Matka kaupunkien välillä

Tarjoukseen ei sisälly kuljetukset lentokentän eikä hotellien välillä. Pääset kulkemaan paikasta toiseen kuitenkin linja-autolla tai yksityisiä kuljetuksia hyödyntäen.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen