Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Loma muodikkaassa Milanossa

 • Kaupunkilomat
 • Milano
hinta alkaen € 679,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Shoppailua ja herkuttelua Milanossa. Sisältää 2-5 yön majoituksen Bianca Maria Palacessa, aamiaiset ja lennot.

Lähde lomailemaan Italian muotipääkaupunkiin ja anna kaupungin loputtomien ostosparatiisien sekä mahtavien italialaisten herkkujen viedä sinut mennessään! Välillä pieni irtiotto arjesta ja hemmotelu on paikallaan, joten tee kalenteriisi tilaa muutaman päivän matkalle yhteen Pohjois-Italian kiehtovimmista kaupungeista ja majoitu tyylikkäässä hotellissa ravintoloiden ja putiikkien ympäröimänä. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Milanoon tai Bergamoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Bianca Maria Palacessa
 • Aamiaiset
Aina ihana Milano

La Scalan ooppera, maailmankuulut muotitalot ja herkullinen ruoka – kyseessä on tietysti Milano. Kaupunki on kiehtova yhdistelmä vanhaa ja uutta, joten kaupungissa on helppo yhdistää museoiden ja historiallisten nähtävyyksien koluaminen ostosparatiiseissa kiertelemiseen ja italialaisen keittiön antimien maisteluun. Anna siis Duomon goottilaiskatedraalin hurmata sinut kauneudellaan, osta vaatekaappiisi hieman italialaista muotia ja istu iltaa mahtavien ruoka-annosten äärellä. Anna Milanolle tilaisuus ja kaupunki vie sydämesi mennessään!

Bianca Maria Palace Hotel

 • Hotelli
 • Milano, Italia
room 2

Viihtyisä hotelli sijiaitsee aivan Piazza Cinque Giornante -aukion tuntumassa ja tarjoaa mukavat puitteet kaupunkilomailulle. Hotellin lähettyvillä on useita ravintoloita ja voit halutessasi myös istua iltaa hotellin baarissa. Hotellilla on myös kuntosali ja maksuton Wi-Fi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Lue lisää
Bianca Maria Palace Hotel room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Majoitut tyylikkäässä kahden hengen huoneessa, joka on varustettu parivuoteella, televisiolla, työpöydällä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja.

Mihin kannattaa suunnata shoppailemaan?

Milano suorastaan pursuaa putiikkeja ja kauppoja, joissa voisi viettää päiväkausia. Tässä muutamia vinkkejä mainioista ostospaikkoja:

 • Galleria Vittorio Emanuelle II: Maailmankuulu ostosgalleria on jo itsessään nähtävyys, mutta on myös täynnä huippusuunnittelijoiden merkkejä. Ihastele kauniita näyteikkunoita ja nauti kahvikupponen ja kakkupala jossakin ostosgallerian tyylikkäistä kahviloista.
 • Il Salvagente: Outlet-ostoskeskus tarjoilee muotia kohtuullisin hinnoin, joten suuntaa tänne tekemään löytöjä.
 • Excelsior Milano: Milanon keskustassa sijaitseva ostoskeskus tarjoilee kaikille jotakin. Täältä löydät tunnetut merkit ja lukemattomia erilaisia liikkeitä, joista voit hemmotella itseäsi tyylikkäillä tuotteilla ja etsiä myös kotiväelle parhaat tuliaiset.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 5,00 per henkilö per yö
 • Lentokenttäkuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Milano Malpensan lentokenttä sijaitsee noin 53 kilometrin päässä hotelliltasi ja Bergamon lentokenttä on noin 55 kilometrin päässä hotellilta. Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on taksilla tai junalla.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Italian hintataso

Tässä muutama esimerkki Italian hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–25,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,50
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 4,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,20–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,50–3,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–12,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Milanon väkiluku on noin 1 300 000.

Maan virallinen kieli on italia.

Etäisyyksiä lähialueella sijaitseviin kohteisiin:

Galleria Vittorio Emanuele II 3,5 km
Castello Sforzescon linna 2,8 km
Tuomiokirkko Duomo di Milano 1,5 m
Milano Malpensan lentokenttä 53 km
Bergamon lentokenttä 55 km

Liikkuminen kohteessa

Milanossa on toimivat joukkoliikenteen palvelut. Kaupungissa pääsee nopeasti liikkumaan asuinalueesta toiseen käyttäen linja-autoa tai metroa. Vaivattomin tapa liikkua Milanon ydinkeskustassa on kävellen, ja kompaktin kokonsa ansiosta kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Piazza Cinque Giornante -aukion tuntumassa Milanossa ja on myös hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Milanon Malpensan lentokentälle on hotellilta noin 53 kilometrin matka ja Bergamon lentokentälle on matkaa noin 55 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen