• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Koe aito Mallorca maalaishotellissa

 • Aurinkomatkat
 • 5, 7, 10 tai 14 yötä
 • Sant Llorenç des Cardassar
hinta alkaen € 729,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Mallorca aidoimmillaan! Sisältää lennot, 5, 7, 10 tai 14 yötä Agroturismo Ses Cases Novesissa, hedelmienpoimintaa ja vuokra-auton.

Baleaareihin kuuluva Mallorcan saari on pullollaan postikorttimaisen kauniita maisemia. Vehreät kukkulat, tuoksuvat oliivilehdot ja aaltoileva meri luovat ympärillesi rauhallista paratiisin tuntua. Lomasi Mallorcan maaseudulla on ensisijaisesti rentoutumisloma, joten ota rennosti ja tarraa kiinni espanjalaiseen elämänrytmiin. Maaseudun rauhassa nautit verkkaisesta tahdista, ja vuokra-autolla tutustut itsellesi sopivalla vauhdilla lähiympäristöön. Päästä siis irti arjen huolista ja lähde nauttimaan elämästä Mallorcalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Palma de Mallorcaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5, 7, 10 tai 14 yön majoitus Agroturismo Ses Cases Novesissa
 • Aamiaiset
 • Hedelmienpoimintaa puutarhassa vapaasti
 • Maksuton pysäköinti
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Uima-altaan käyttö
Mallorcan maaseutu

Mallorcan lomaan yhdistetään tavallisesti auringossa makoilu, mutta Mallorcalla on myös paljon muuta tarjottavaa kuin kauniit rantansa. Tällä lomalla pääset tutustumaan Mallorcan maaseutuun ihastuttavassa maalaishotellissa majoittuen – huoneesi on itse asiassa sovitettu vanhaan maalaistaloon. Hedelmiä puutarhasta poimiessasi voit todella kokea, millaista elämää perinteiset pienviljelijät saarella viettävät. Maatilan eläimet jakavat tilukset kanssasi, joten elämyksesi on kaikin puolin autenttinen. Kiinnostavaa matkaa!

Agroturismo Ses Cases Noves

 • Hotelli
 • Sant Llorenç des Cardassar, Espanja
Hotel outside1

Haluatko löytää todellisen Mallorcan? Siinä tapauksessa tämä maalaishotelli on juuri oikea valinta sinulle. Mallorcan itäosassa, Sant Llorenç des Cardassarissa, sijaitseva historiallinen maalaistalo antaa sinulle mahdollisuuden viettää lomasi kuin aito pienviljelijä Mallorcalla. Maalaistalon eläimet, hedelmätarhanviljelmät ja kauniit maalaismaisemat muodostavat hurmaavan ympäristön, josta saat koko lomasi ajan nauttia. Nautittuasi aidon Mallorcalaisen, lähes täysin lähiruoasta koostuvan aamiaisen, voit rentoutua hotellin uima-altaalla hyvän kirjan kanssa tai lähteä kuljeskelemaan tiluksilla ja niiden ympäristössä. Tästä aidommaksi ei lomakokemus muutu!

 • +3
Lue lisää
es forn

Es Forn

4 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä neljän hengen huoneisto sijaitsee maalaistalon ensimmäisessä kerroksessa. Huoneistossa on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Es Sestador 4 pax

Es Sestador

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä neljän hengen huoneisto sijaitsee maalaistalon ensimmäisessä kerroksessa. Huoneistossa on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Sa Formatgera

Sa Formatgera

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Kahden hengen huoneisto on kooltaan noin 45 m². Käytössäsi on olohuone, jossa on minikeittiö. Lisäksi huoneistossa on yksityinen kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Es Pis

Es Pis

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä kahden hengen huoneisto sijaitsee tilan ensimmäisessä kerroksessa. Kalustetulla parvekkeella voit nauttia Espanjan auringosta lähes päivän ympäri. Käytössäsi on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

es colomer

Es Colomer

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä neljän hengen huoneisto sijaitsee tilan ensimmäisessä kerroksessa. Käytössäsi on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Es Sostre Family

Es Sostre

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä perhehuoneisto sijaitsee tilan ensimmäisessä kerroksessa, ja huoneistoon kuljetaan yksityisen portaikon kautta. Kalustetulta parvekkeelta on näkymä uima-altaalle. Käytössäsi on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Sa Boal

Sa Boal

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä perhehuoneisto on kooltaan noin 53 m². Huoneistoon kuuluu olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

Se Graner

Es Graner

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä perhehuoneisto on kooltaan noin 50 m². Huoneistoon kuuluu olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

sa vaquera

Sa Vaquera

2 aikuista majoitustyypissä lomamökki

Tämä perhehuoneisto sijaitsee tilan ensimmäisessä kerroksessa, ja huoneistoon kuljetaan yksityisen portaikon kautta. Kalustetulta parvekkeelta on näkymä uima-altaalle. Käytössäsi on olohuone, minikeittiö ja kylpyhuone, jossa on wc, suihku ja pyyhkeet.

TravelBird suosittelee
 • Ympäri Mallorcaa on edelleen bodegaksi kutsuttuja historiallisia tiloja, joissa perheet tuottavat itse omaa viiniä. Kannattaa ehdottomasti vierailla yhdessä – noin 37 kilometrin päässä sijaitsee Olive Moraguasin bodega, jossa Moraguesin perhe on tehny omaa viiniä vuodesta 1511 lähtien.
 • Pääkaupunki Palman Mercat de l'Olivar -markkinoilta löydät sellaisen tuoksujen, värien ja makujen kirjon, jolle on vaikea vetää vertoja. Noin 60 kilometrin pästä hotellistasi sijaitsevilta markkinoilta kannattaa ostaa oliiveja, paikallista leipää ja muita lähellä tuotettuja herkkuja maisteltavaksi.
 • Noin 12 kilometrin päässä hotellistasi sijaitsee Cala Millorin kylä, joka tarjoaa kirkkaansinistä merta, valkeita hiekkarantoja ja kukkuloita, joilta aukeaa kaunis näkymä ympäristöön. Rannikkokylän keskustasta löydät runsaasti kauppoja ja kesäkuukausina torstai-iltaisin järjestetään mielenkiintoiset markkinat.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Toyota Aygo, Seat Leon, Mini Cooper One, Citroen Berlingo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero (toukokuu—lokakuu) € 2,20 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

16:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Forn
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Sestador
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Sa Formatgera
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Pis
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Colomer
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Sostre
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Sa Boal
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Es Graner
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 12-vuotiasta lasta ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Sa Vaquera

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–4 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Sant Llorenç des Cardassarissa, jonka laidalla hotellisi sijaitsee, on noin 9 000 asukasta. Mallorcalla puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää turistikohteissa melko hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Sant Llorenç des Cardassar 2 km
Palma de Mallorca noin 70 km
Palma de Mallorcan lentokenttä noin 60 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Mallorcalla ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Selvitäthän reitin aina etukäteen.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Mallorcan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–12,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 2,10–4,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +10 °C
Helmikuu +10 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +11 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Agroturismo Ses Cases Noves sijaitsee Sant Llorenç des Cardassarissa Mallorcan itäosassa. Sant Llorenç des Cardassarin kylään matkaa on noin 2 kilometriä ja Palma de Mallorcan lentokentälle noin 60 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen