Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Upean Pohjois-Argentiinan kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 17 tai 22 yötä
 • Argentiina
hinta alkaen € 2.579,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Argentiinaan 15 tai 20 yön kiertomatkalla. Sis. yöpymiset hotelleissa, aamiaiset, kuljetukset, lennot ja retkiä.

Tämä loma vie sinut maagiseen matkaan Argentiinaan! Upeat vuorten rinteet, syvät rotkot, tunnelit ja mutkittelevat vuoristotiet saavat sinut tuntemaan todellista seikkailun tuntua. Tietenkään matkasi ei keskity pelkästään upeiden maisemien ihailuun, vaan tutustut myös paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin sekä tietenkin paikallisiin makuihin. Pakkaa siis laukkusi ja valmistaudu elämäsi seikkailuun Argentiinan upeissa maisemissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Buenos Airesiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3+1(+1) yön majoitus Buenos Airesissa (Two Hotel tai vastaava)
 • 2+1 yön majoitus Saltassa (Hotel Posada del Marques tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Cachissa (El Cortijo Hotel Boutique tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Cafayatessa (Hotel Vieja Posada tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Tilcarassa (Hotel Antigua Tilcara tai vastaava)
 • 2 yön majoitus San Lorenzossa (Hotel Selva Montana tai vastaava)
 • 20 yön matkalla lisäksi 4 yön majoitus Calafatessa (Picos del Sur tai vastaava) ja yhden lisäyön majoitus Buenos Airesissa (Two Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaupunkikierros Buenos Airesissa (päivä 2)
 • Päiväretki Perito Morenon jäätikölle (päivä 17) – Huom. vain 20 yön matkalla
 • Päiväretki Torres del Painen kansallispuistoon (päivä 18) – Huom. vain 20 yön matkalla
 • Kaikki kuljetukset
 • Maan sisäiset lennot
 • Autonvuokraus tai linja-autokuljetukset
 • Paikalliset oppaat retkillä
Lisävaihtoehdot
 • 5 yön pidennys matkalle - 4 yötä Calafatessa ja yksi lisäyö Buenos Airesissa
 • Illallinen ja tangoshow
 • Iltakaupunkikierros Saltassa
 • Ratsastusretki Chicoanassa ja grillilounas
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä
 • Pyöränvuokra Cafayatessa
Upea Argentiina

Kiehtova Argentiina tarjoaa nähtäväksesi kaunista ja monipuolista luontoa, siirtomaa-ajan henkeä huokuvia pikkukyliä ja viliseviä suurkaupunkeja. Tällä lomalla tutustut kaikkiin maan eri puoliin, ihastelet upeita vuoristomaisemia, heittäydyt mukaan Buenos Airesin vilinään ja hengität sisääsi aitoa argentiinalaista tunnelmaa matkasi varrella olevissa kohteissa. Pidennetty matka tarjoaa sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden ihastella Argentiinan Patagonian upeaa luontoa vierailulla Perito Morenon jäätikölle sekä Torres del Painen kansallispuistoon. Älä siis mieti enää vaan varaa matkasi ja koe unohtumaton elämys Argentiinasssa!

Reitti

Päivä 1 - 3: Tervetuloa tangon syntysijoille Buenos Airesiin!

Tervetuloa Argentiinaan! Laskeuduttuasi Buenos Airesiin tapaat kuljettajasi, joka vie sinut hotellillesi. Lepää lennon jäljiltä ja varaudu seuraaviin päiviin, jotka vietät suurkaupugin vilskeessä. Valmistaudu herkulliseen ruokaan, laadukkaaseen viiniin sekä tietenkin tangon pyörteisiin! Ensimmäi… Lue lisää

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Salta

Neljäntenä matkapäivänäsi kuljettajasi vie sinut jälleen lentokentälle. Et tietenkään suuntaa vielä kotiin, vaan lentokone kuljettaa sinut Saltaan, kaupunkiin, jota paikalliset kutsuvat La Lindaksi, kaunokaiseksi. Kaupunki sijaitsee Andien juurella ja on suosittu matkakohde paikallisten keskuude… Lue lisää

Hotel Posada del Márques - Córdoba  tai vastaava

Päivä 6: Calchaquín laakso

Varaudu seuraavien päivien ajaksi dramaattisiin vuoristomaisemiin, kun kuljet halki Calchaquín laakson. Kuudentena matkapäivänäsi kuljet Saltasta Cachiin. Jos olet valinnut vuokra-auton, saat sen kuudennen matkapäiväsi aamuna. Jos valitsit kuljetukset, hyppäät linja-auton kyytiin ja taitat matka… Lue lisää

El Cortijo  tai vastaava

Päivä 7 & 8: Cafayate

Seuraavaksi on aika hurauttaa kohti Cafayatea. Valitsitko kulkuvälineeksesi vuokra-auton? Siinä tapauksessa voit viettää kahdeksannen matkapäiväsi vapaasti ympäristöön tutustuen. Tiesitkö, että alueella tuotetaan viiniä? Paikalliset Torrontesit ja Malbecit tunnetaan myös maan rajojen ulkopuolell… Lue lisää

Vieja Posada  tai vastaava

Päivä 9: Paluu Saltaan

Yhdeksäntenä matkapäivänäsi palaat takaisin Saltaan. Jos matkustat vuokra-autolla, päätät itse aikataulustasi. Linja-autolla paluumatkalle lähdetään lounaan jälkeen. Kuljet läpi Lerman laakson, jossa on useita historiallisia kyliä. Ohitat myös vaikuttavan Quebrada de las Conchasin, jossa vesi j… Lue lisää

Hotel Posada del Márques - Córdoba  tai vastaava

Päivä 10 - 12: Humahuacan laakso ja Tilcara

Et jää Saltaan pitkäksi ajaksi, vaan kymmenentenä matkapäivänäsi hyppäät jälleen vuokra-autosi rattiin tai linja-auton kyytiin. Tällä kertaa seikkailusi kuljettaa sinut Tilcaraan. Pittoreski pikkukylä on täydellinen tukikohta vierailulle Humahuacanin laaksoon. Laakso kuuluu UNESCOn maailmanperin… Lue lisää

Hotel Antigua - Sorpresa  tai vastaava

Päivä 13 & 14: San Lorenzo

Kolmantenatoista matkapäivänäsi matkustat San Lorenzoon, Saltan laitamilla sijaitsevaan kaupunkiin. Huomioithan, että tänään sinun on kuljettava hotellilta linja-autoasemalla itsenäisesti. San Lorenzo on täydellinen vastakohta viime päivinä näkemillesi vuoristomaisemille, autiomaalle ja kasvitto… Lue lisää

Hotel Selva Montana  tai vastaava

Päivä 15: Hyvästi Argentiina (Huom. vain 15 yön matkalla)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös sinun seikkailusi Argentiinassa. Tänään matkustat takaisin Saltaan, josta lennät Buenos Airesiin. Vietät pääkaupungissa vielä yhden yön ennen kuin on aika suunnata kohti kotia.

Kuudentenatoista matkapäivänäsi kuljettajasi vie sinut lentokentälle, jo… Lue lisää

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  tai vastaava

Päivä 16 - 19: Argentiinan Patagonia (Huom. vain 20 yön matkalla)

Varasitko 20 yön kiertomatkan? Siinä tapauksessa sinua odottaa vielä upea seikkailu matkasi päätteeksi! Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, ja hyppäät Calafateen suuntaavan koneen kyytiin. Saavuttuasi sinut kuljetetaan hotellillesi lepäämään.

Varaudu näkemään uskomatt… Lue lisää

Hotel Picos del Sur  tai vastaava

Päivä 20 & 21: Paluu Buenos Airesiin ja kotiin

Toivottavasti et ole jo kyllästynyt Argentiinan pääkaupunkiin, sillä kolmen upean luontopäivän jälkeen palaat jälleen nyt jo tutun suurkaupungin vilskeeseen. 21. matkapäivänäsi on aika suunnata lentokentälle ja kohti kotia. Miten upean matkan jätätkään taaksesi, mutta onneksi ikimuistoiset hetke… Lue lisää

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  tai vastaava
Lisävalintaiset retket

 • Illallinen ja tangoshow (päivä 2): Tällä retkellä suuntaat kohti San Telmon kaupunginosaa, jossa astut sisään La Ventanaan ja matkustat samalla aimo harppauksen ajassa taaksepäin. Vanhanaikaista glamouria henkivässä rakennuksessa nautit uskomattomasta tangoshowsta, jota tähdittää yhteensä yli 30 henkeä muusikoita, tanssijoita ja laulajia. Lisäksi nautit herkullisen illallisen paikallisista tai kansainvälisistä vaihtoehdoista sekä nautit erinomaisista argentiinalaisista viineistä. Lähtö retkelle tapahtuu hotelliltasi klo 19.30, ja retki kestää kaikkineen noin 2 tuntia.
 • Iltakaupunkikierros Saltassa: Tutustu kaupunkiin paikallisen oppaan kanssa. Siirtomaa-aikaisen arkkitehtuurinsa vuoksi kaupunki on kiinnostava tutustuttava. Vieraile kaupungin pääaukiolla, katedraalissa ja kiipeä San Bernandon kukkulalle, josta aukeaa upea näkymä kaupunkiin. Kierros päättyy kaupungin pääaukiolle. Kierros tehdään viidentenä matkapäivänäsi ja sen kesto on noin 3 tuntia. Retken hintaan sisältyy opas ja kuljetukset.
 • Ratsastusretki Chicoanassa ja grillilounas: Sinut kuljetetaan hevostilalle Chicoanan kylässä, jossa voit nauttia aamiaista. Sitten hyppäät hevosen selkään ja lähdet matkaan. Tutustut hevosen selästä itse kylään, kuljet halki tupakkaplantaasien ja ihailet paikallista maaseutua. Lounasaikaan palaat hevostilalle, jossa sinulle tarjoilleen herkullinen grillilounas. Retki järjestetään lomasi neljäntenätoista päivänä, ja se kestää kaikkineen noin 7,5 tuntia. Kuljetukset kuuluvat retken hintaan.
 • Pyöränvuokra Cafayatessa: Kahdeksantena matkapäivänäsi voit tutkia Cafayaten aluetta paremmin pyörän selästä vuokraamalla polkupyörän kahdeksan tunnin ajaksi.
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä: Huomioithan, että tämä retki on varattavissa vai 20 yön matkalla. Tämä veneretki tarjoaa sinulle mahdollisuuden ihailla Perito Morenon uskomatonta jäätikköä toisesta perspektiivistä, seilaten jäätikön edustan järvessä. Juuri lähemmäs tätä massiivista luonnonmuodostelmaa et pääse! Noin tunnin mittainen veneretki toteutetaan Perito Morenon jäätiköllä vierailun yhteydessä.
Vuokra-auton ehdot

– Auton vuokraa ONE Car.
– Vuokraamo on avoinna klo 08.00–22.00.
– Sinulla on käytössäsi Fiat Palio tai vastaava malli.
– Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti (Visa, Mastercard tai American Express), jolta voidaan kattaa 30 000 ARS (noin 1435,00 €) arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
– Kuljettajan on oltava vähintään 21-vuotias.
– Autolla voi olla korkeintaan kolme kuljettajaa ilman lisämaksua.
– Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna, ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
– Vuokra-auto toimitetaan hotellillesi Saltassa ja palautetaan Saltan lentokentälle.
– Auton palauttamiselle on kolmen tunnin aikaikkuna, josta poikkeaminen saattaa johtaa lisämaksuihin.
– Sisältää rajoittamattoman määrän kilometrejä.
– Omavastuu: vahinkotapauksessa tai ryöstössä 10 000 ARS (noin 437,00 €), kuljettajan aiheuttamassa onnettomuustapauksessa 30 000 ARS (noin 1435,00 €) ja katoamis- tai varkaustapauksessa 60 000 ARS (noin 2620,00 €). Omavastuun määrän voi vähentää puoleen 100 ARS (noin 4,40 €) hintaan per vuorokausi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoainekustannukset ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut (jos valitset vuokra-auton)
 • Vuokra-auton takuumaksu 30 000,00 ARS (noin 1450,00 €), maksetaan luottokortilla
 • Kuljetukset hotellilta linja-autoasemalle 13. matkapäivänä (noin 5 minuutin kävelymatka)
 • Linja-autoasemavero 20,00 ARS (noin 1,00 €) per henkilö per linja-automatka
 • 20 yön matkalla lisäksi:
 • Sisäänpääsymaksu Perito Morenon jäätikölle 28,00 USD (noin 23,00 €) ja sisäänpääsymaksu Torres del Painen kansallispuistoon 50,00 USD (noin 41,00 €)
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Korkeintaan 3 aikuista ja yksi korkeintaan 1-vuotias lapsi.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: 85% alennus per majoituskerta
2–11 vuotiaat lapset: 33% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Argentiinan rahayksikkö on Argentiinan peso (ARS). Yksi Argentiinan peso on arvoltaan noin 0,049 €. Matkavaluutaksi voit valita myös Yhdysvaltojen dollareita, joiden vaihtaminen paikan päällä on helppoa. Yleisimmät luottokortit hyväksytään kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja hotelleissa, mutta käteistä kannattaa pitää mukana.

Hintataso

Argentiina on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä Argentiinan hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,40–13,70 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,30–3,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,90–2,30 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,90–1,90 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,35–0,55 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,10 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Argentiinan aikaero Suomeen on -6 tuntia.

Keskilämpötilat

Buenos Airesin keskilämpötilat:

Tammikuu +25 °C
Helmikuu +22 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +19 °C
Toukokuu +15 °C
Kesäkuu +12 °C
Heinäkuu +12 °C
Elokuu +14 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +21 °C
Joulukuu +23 °C

Huomioithan, etttä vuoristossa ja jäätiköllä lämpötilat saattavat olla reilustikin Buenos Airesia matalampia, ja mukaan kannattaa varata myös lämpimiä vaatteita.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Argentiinaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia ja keltakuumetta vastaan. Joillekin alueille Argentiinassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tällä hetkellä tarvitse viisumia matkustaessaan Argentiinaan alle 90 päivän lomamatkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Matkatavaroista

Huomioithan, että maan sisäisillä lennoilla matkatavararajoitus on 23 kg.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan myös, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Kalenteri

Huomioithan, että lentosi ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen