• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Upean Pohjois-Argentiinan kiertomatka

 • Kiertomatkat
 • 17 tai 22 yötä
 • Argentiina
hinta alkaen € 2.219,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustu Argentiinaan 15 tai 20 yön kiertomatkalla. Sis. yöpymiset hotelleissa, aamiaiset, kuljetukset, lennot ja retkiä.

Tämä loma vie sinut maagiseen matkaan Argentiinaan! Upeat vuorten rinteet, syvät rotkot, tunnelit ja mutkittelevat vuoristotiet saavat sinut tuntemaan todellista seikkailun tuntua. Tietenkään matkasi ei keskity pelkästään upeiden maisemien ihailuun, vaan tutustut myös paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin sekä tietenkin paikallisiin makuihin. Pakkaa siis laukkusi ja valmistaudu elämäsi seikkailuun Argentiinan upeissa maisemissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Buenos Airesiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3+1(+1) yön majoitus Buenos Airesissa (Two Hotel tai vastaava)
 • 2+1 yön majoitus Saltassa (Hotel Posada del Marques tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Cachissa (El Cortijo Hotel Boutique tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Cafayatessa (Hotel Vieja Posada tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Tilcarassa (Hotel Antigua Tilcara tai vastaava)
 • 2 yön majoitus San Lorenzossa (Hotel Selva Montana tai vastaava)
 • 20 yön matkalla lisäksi 4 yön majoitus Calafatessa (Picos del Sur tai vastaava) ja yhden lisäyön majoitus Buenos Airesissa (Two Hotel tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Kaupunkikierros Buenos Airesissa (päivä 2)
 • Päiväretki Perito Morenon jäätikölle (päivä 17) – Huom. vain 20 yön matkalla
 • Päiväretki Torres del Painen kansallispuistoon (päivä 18) – Huom. vain 20 yön matkalla
 • Kaikki kuljetukset
 • Maan sisäiset lennot
 • Autonvuokraus tai linja-autokuljetukset
 • Paikalliset oppaat retkillä
Lisävaihtoehdot
 • 5 yön pidennys matkalle - 4 yötä Calafatessa ja yksi lisäyö Buenos Airesissa
 • Illallinen ja tangoshow
 • Iltakaupunkikierros Saltassa
 • Ratsastusretki Chicoanassa ja grillilounas
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä
 • Pyöränvuokra Cafayatessa
Upea Argentiina

Kiehtova Argentiina tarjoaa nähtäväksesi kaunista ja monipuolista luontoa, siirtomaa-ajan henkeä huokuvia pikkukyliä ja viliseviä suurkaupunkeja. Tällä lomalla tutustut kaikkiin maan eri puoliin, ihastelet upeita vuoristomaisemia, heittäydyt mukaan Buenos Airesin vilinään ja hengität sisääsi aitoa argentiinalaista tunnelmaa matkasi varrella olevissa kohteissa. Pidennetty matka tarjoaa sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden ihastella Argentiinan Patagonian upeaa luontoa vierailulla Perito Morenon jäätikölle sekä Torres del Painen kansallispuistoon. Älä siis mieti enää vaan varaa matkasi ja koe unohtumaton elämys Argentiinasssa!

 1. Päivä 1 - 3: Tervetuloa tangon syntysijoille Buenos Airesiin!

  Tervetuloa Argentiinaan! Laskeuduttuasi Buenos Airesiin tapaat kuljettajasi, joka vie sinut hotellillesi. Lepää lennon jäljiltä ja varaudu seuraaviin päiviin, jotka vietät suurkaupugin vilskeessä. Valmistaudu herkulliseen ruokaan, laadukkaaseen viiniin sekä tietenkin tangon pyörteisiin! Ensimmäisenä iltana ehdit tutustua hieman ympäristöösi, mutta kannattaa myös levätä lennon rasituksen jälkeen, jotta jaksat tutustua kaupunkiin seuraavina päivinä täydellä teholla.

  Toisena matkapäivänäsi on aika tutustua Buenos Airesiin toden teolla. Kaupunkikierroksella paikallinen opas näyttää sinulle kaupungin kiinnostavimmat paikat ja kätketyt helmet. Oppaasi noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut ensimmäiseksi La Bocan italialaiselle alueelle, josta löytyy muun muassa jalkapallostadion, jolla Diego Maradonan ura alkoi. Seuraavaksi suuntaat taksilla kohti San Telmoa, perinteistä työväen asuinaluetta, joka on myös yöelämän keskus, johon monet paikalliset kokoontuvat syömään ja tanssimaan. Seuraava pysähdyspaikka on Plaza de Mayo -aukio, missä sijaitsee vaaleanpunainen hallitustalo, Casa de Gobierno. Seuraavaksi hyppäät metroon ja suuntaat La Recoletan alueelle, jossa kaupungin varakkaimmat asustavat, ja jossa muun muassa Hollannin kuningatar Maxima varttui. Alueella sijaitsee myös La Recoletan hautausmaa, johon Evita Perón on haudattu.

  Kolmannen matkapäiväsi vietät itse haluamallasi tavalla.

  Two Hotel Buenos Aires - Moreno -> Hotel Posada del Márques - Córdoba 1462.1 km

  bedroom

  Two Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Buenos Aires, Argentiina
  bedroom

  Viihtyisä Two Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Buenos Airesin Montserratin alueella, Casa Rosadan ja Plaza del Mayon lähettyvillä. Hotellin kuntosali on vapaasti käytettävissäsi ja päivittäin on tarjolla maistuva aamiainen. Hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 2. Päivä 4 & 5: Salta

  Neljäntenä matkapäivänäsi kuljettajasi vie sinut jälleen lentokentälle. Et tietenkään suuntaa vielä kotiin, vaan lentokone kuljettaa sinut Saltaan, kaupunkiin, jota paikalliset kutsuvat La Lindaksi, kaunokaiseksi. Kaupunki sijaitsee Andien juurella ja on suosittu matkakohde paikallisten keskuudessa. Siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri ja Andien upeat maisemat tekevät tästä kaupungista aivan erityisen. Vietät Saltassa kaksi päivää, joiden ohjelma on vapaasti itse päätettävissäsi.

  Hotel Posada del Márques - Córdoba -> El Cortijo 155.0 km

  Posada del Marques + Room

  Hotel Posada del Marques tai vastaava

  • Hotelli
  • Salta, Argentiina
  Posada del Marques + Room

  Saltan keskustassa sijaitseva hotelli yhdistää kaupungin perinteisen arkkitehtuurin ja modernin mukavuuden. Hotellissa on viihtyisä terassi, ja lattiat on koristeltu kauniilla laatoilla. Vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneissa on ilmastointi, äänieristetyt ikkunat ja TV. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

  Lue lisää
 3. Päivä 6: Calchaquín laakso

  Varaudu seuraavien päivien ajaksi dramaattisiin vuoristomaisemiin, kun kuljet halki Calchaquín laakson. Kuudentena matkapäivänäsi kuljet Saltasta Cachiin. Jos olet valinnut vuokra-auton, saat sen kuudennen matkapäiväsi aamuna. Jos valitsit kuljetukset, hyppäät linja-auton kyytiin ja taitat matkan kansainvälisen ryhmän seurassa. Kuljet noin 160 kilometrin matkan halki upeiden maisemien, joita hallitsevat laaksot, padot ja joet sekä tietenkin vuoristomaisemat. Cachi on ensimmäisen pysäkkisi reitillä halki Calchaquín laakson. Pikkukylä sijaitsee 6270 meträ korkean Nevadovuoren juurella. Vuoristomaiseman lisäksi kylästä löydät siirtomaa-aikaista arkkitehtuuria sekä kapeita mukulakivikatuja.

  El Cortijo -> Vieja Posada 156.7 km

  El Cortijo + Room and bath room

  El Cortijo Hotel Boutique tai vastaava

  • Hotelli
  • Cachi, Argentiina
  El Cortijo + Room and bath room

  Hotelli sijaitsee siirtomaa-aikakauden rakennuksessa Cachin kaupungissa. Sisustus on perinteistä argentiinalaista tyyliä. Catalino-ravintolassa voit maistella paikallisia ruokia ja valita laajasta valikoimasta viinejä. Buffetaamiainen tarjoillaan joka aamu, ja tarjolla on muun muassa tuoreita hedelmiä, mehuja ja leipää. Moderneissa huoneissa on mukavat vuoteet, tallelokero ja kylpyhuone kylpyammeella tai suihkulla.

  Lue lisää
 4. Päivä 7 & 8: Cafayate

  Seuraavaksi on aika hurauttaa kohti Cafayatea. Valitsitko kulkuvälineeksesi vuokra-auton? Siinä tapauksessa voit viettää kahdeksannen matkapäiväsi vapaasti ympäristöön tutustuen. Tiesitkö, että alueella tuotetaan viiniä? Paikalliset Torrontesit ja Malbecit tunnetaan myös maan rajojen ulkopuolella. Vieraile siis viinitilalla tai viinikellarissa! Alue myös kutsuu sinua pitkille kävelyille. Kannattaa ehdottomasti vierailla Cascadas del Rio Coloradon vesiputouksilla. Jos valitsit linja-autokuljetukset, sinua odottaa myös viininmakuinen retki. Oppaan johdolla vierailet läheisellä viinitilalla, jossa kuulet lisää viinitilan toiminnasta ja pääset maistamaan tilan tuotantoa.

  Vieja Posada -> Hotel Antigua - Sorpresa 390.6 km

  Hotel Vieja Posada + Room

  Hotel Vieja Posada tai vastaava

  • Hotelli
  • Cafayate, Argentiina
  Hotel Vieja Posada + Room

  Vain 200 metrin päässä Cafayaten keskustasta sijaitseva Hotel Vieja Posada on vanha siirtomaa-aikainen maalaistalo, jossa on vahva italialainen tunnelma. Vihreää sisäpihaa, jossa on uima-allas, ympäröi rentoutumiseen ihanteellisia viihtyisiä terasseja ja maalaismainen aamiaishuone sopii erinomaisesti hyvän ruoan nauttimiseen. Lämpimin sävyin sisustetuista huoneissa on näkymä puutarhaan. Vuoteidem lisäksi huoneista löytyy ilmastointi sekä oma kylpyhuone.

  Lue lisää
 5. Päivä 9: Paluu Saltaan

  Yhdeksäntenä matkapäivänäsi palaat takaisin Saltaan. Jos matkustat vuokra-autolla, päätät itse aikataulustasi. Linja-autolla paluumatkalle lähdetään lounaan jälkeen. Kuljet läpi Lerman laakson, jossa on useita historiallisia kyliä. Ohitat myös vaikuttavan Quebrada de las Conchasin, jossa vesi ja tuuli ovat muovanneet kivistä kiinnostavia muodostelmia.

  Hotel Antigua - Sorpresa -> El Cortijo 356.4 km

  Posada del Marques + Room

  Hotel Posada del Marques tai vastaava

  • Hotelli
  • Salta, Argentiina
  Posada del Marques + Room

  Saltan keskustassa sijaitseva hotelli yhdistää kaupungin perinteisen arkkitehtuurin ja modernin mukavuuden. Hotellissa on viihtyisä terassi, ja lattiat on koristeltu kauniilla laatoilla. Vastaanotto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Huoneissa on ilmastointi, äänieristetyt ikkunat ja TV. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

  Lue lisää
 6. Päivä 10 - 12: Humahuacan laakso ja Tilcara

  Et jää Saltaan pitkäksi ajaksi, vaan kymmenentenä matkapäivänäsi hyppäät jälleen vuokra-autosi rattiin tai linja-auton kyytiin. Tällä kertaa seikkailusi kuljettaa sinut Tilcaraan. Pittoreski pikkukylä on täydellinen tukikohta vierailulle Humahuacanin laaksoon. Laakso kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle, ja on helppo ymmärtää miksi, kun näet laakson värikkäät rinteet, jotka olivat aikoinaan inkojen asuttamia.

  Yhdentenätoista matkapäivänäsi voit tutustua ympäristöösi vielä paremmin. Jos valitsit vuokra-auton, aja läpi upeiden ympäröivien maisemien. Voit tutustua alueeseen myös hevosen selästä tai pyöräillen. Tutustu esimerkiksi Pucaran raunioihin, Huacaleran kylään tai arkeologiseen museoon.

  Kahdennentoista matkapäiväsi vietät haluamallasi tavalla.

  El Cortijo -> Hotel Selva Montana 165.5 km

  Hotel Antigua Tilcara + Room

  Hotel Antigua Tilcara tai vastaava

  • Hotelli
  • Tilcara, Argentiina
  Hotel Antigua Tilcara + Room

  Hotel Antigua Tilcara sijaitsee kolmen korttelin päässä pääaukiolta, ja se tarjoaa upeat näkymät ympäröiville vuorille. Hotelli on sisustettu perinteiseen maalaismaiseen tyyliin ja sillä on pieni terassi ja lounge, josta on kauniit näkymät ympäristöön. Huoneista on näköala sisäpihalle, ja niissä on lämmitys sekä oma kylpyhuone, jossa on valikoima kylpytuotteita.

  Lue lisää
 7. Päivä 13 & 14: San Lorenzo

  Kolmantenatoista matkapäivänäsi matkustat San Lorenzoon, Saltan laitamilla sijaitsevaan kaupunkiin. Huomioithan, että tänään sinun on kuljettava hotellilta linja-autoasemalla itsenäisesti. San Lorenzo on täydellinen vastakohta viime päivinä näkemillesi vuoristomaisemille, autiomaalle ja kasvittomille kivimuodostelmille. San Lorenzon ympäristö on vehreää luontoa silmän kantamattomiin! Kuljit sitten vuokra-autolla tai linja-autolla, loppupäivän voit viettää haluamallasi tavalla.

  Neljännentoista matkapäiväsi voit viettää haluamallasi tavalla. Halutessasi voit myös osallistua lisävalintaiselle retkelle, jolla pääset ratsastamaan Chicoanassa sekä nauttimaan herkullisen grillilounaan.

  Hotel Selva Montana -> Two Hotel Buenos Aires - Moreno 1570.8 km

  Hotel Selva Montana + Room

  Hotel Selva Montana tai vastaava

  • Hotelli
  • San Lorenzo, Argentiina
  Hotel Selva Montana + Room

  Hotelli sijaitsee noin kilometrin päässä Plaza 9 De Julio -aukiolta San Lorenzossa ja noin kymmenen kilometrin päässä Saltasta. Hotellissa on suuri puutarha, jossa on ulkouima-allas ja grillausmahdollisuus. Kotitekoinen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Baarissa voi nauttia drinkkejä ja välipaloja. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, tuuletin ja lämmitys, televisio, maksuton Wi-Fi, tallelokero, puhelin sekä oma kylpyhuone suihkulla ja kylpytuotteilla.

  Lue lisää
 8. Päivä 15: Hyvästi Argentiina (Huom. vain 15 yön matkalla)

  Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös sinun seikkailusi Argentiinassa. Tänään matkustat takaisin Saltaan, josta lennät Buenos Airesiin. Vietät pääkaupungissa vielä yhden yön ennen kuin on aika suunnata kohti kotia.

  Kuudentenatoista matkapäivänäsi kuljettajasi vie sinut lentokentälle, josta suunnistat kohti Suomea. 20 päivän matkan varanneet sen sijaan jatkavat matkaa kohti uusia seikkailuja.

  Two Hotel Buenos Aires - Moreno -> Hotel Picos del Sur 2781.2 km

  bedroom

  Two Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Buenos Aires, Argentiina
  bedroom

  Viihtyisä Two Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Buenos Airesin Montserratin alueella, Casa Rosadan ja Plaza del Mayon lähettyvillä. Hotellin kuntosali on vapaasti käytettävissäsi ja päivittäin on tarjolla maistuva aamiainen. Hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
 9. Päivä 16 - 19: Argentiinan Patagonia (Huom. vain 20 yön matkalla)

  Varasitko 20 yön kiertomatkan? Siinä tapauksessa sinua odottaa vielä upea seikkailu matkasi päätteeksi! Sinut noudetaan hotelliltasi ja viedään lentokentälle, ja hyppäät Calafateen suuntaavan koneen kyytiin. Saavuttuasi sinut kuljetetaan hotellillesi lepäämään.

  Varaudu näkemään uskomattomia luonnonihmeitä, sillä seitsemäntenätoista matkapäivänäsi vierailet Perito Morenon jäätiköllä, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle, ja joka on varmasti yksi matkasi vaikuttavimista kohteista. Valtavaa jäätikköä ympäröi vehreät metsät ja värikäs kasvusto, ja jäätikkö aukeaa Argentinojärveen.

  Myös kahdeksanteentoista matkapäivääsi mahtuu luonnonihmeiden tutkailua, tällä kertaa Torres del Painen kansallispuistossa. Puiston pittoreski maisema koostuu tiuhoista metsistä, kirkkaansinisistä järvistä, jäätiköistä, lähteistä ja vesiputouksista. Täällä luonto todella näyttää parhaat puolensa.

  Yhdeksäntenätoista matkapäivänäsi voit tutustua ympäristöön valintasi mukaan. Laita siis vaelluskengät jalkaan ja lähde vielä koluamaan kauniin Patagonian luontoa.

  Hotel Picos del Sur -> Two Hotel Buenos Aires - Moreno 2780.6 km

  Picos del Sur Calafate - Front

  Picos del Sur tai vastaava

  • Hotelli
  • El Calafate, Argentiina
  Picos del Sur Calafate - Front

  Moderni ja viihtyisä hotellisi on täydellinen tukikohta El Calafatessa viettämillesi päiville, ja hotellilta voit nauttia kauniista maisemista Argentinojärvelle. Lisäksi sinua palvelee baari ja ravintola. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi televisiolla, minibaarilla ja tallelokerolla. Käytössäsi on myös yksityinen kylpyhuone, joka on varustettu suihkulla ja hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 10. Päivä 20 & 21: Paluu Buenos Airesiin ja kotiin

  Toivottavasti et ole jo kyllästynyt Argentiinan pääkaupunkiin, sillä kolmen upean luontopäivän jälkeen palaat jälleen nyt jo tutun suurkaupungin vilskeeseen. 21. matkapäivänäsi on aika suunnata lentokentälle ja kohti kotia. Miten upean matkan jätätkään taaksesi, mutta onneksi ikimuistoiset hetket pysyvät mukanasi muistojen ja valokuvien muodossa.

  bedroom

  Two Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Buenos Aires, Argentiina
  bedroom

  Viihtyisä Two Hotel sijaitsee keskeisellä paikalla Buenos Airesin Montserratin alueella, Casa Rosadan ja Plaza del Mayon lähettyvillä. Hotellin kuntosali on vapaasti käytettävissäsi ja päivittäin on tarjolla maistuva aamiainen. Hotellin yksinkertaisesti sisustetut huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi ilmastoinnilla, televisiolla ja yksityisellä kylpyhuoneella.

  Lue lisää
Lisävalintaiset retket

 • Illallinen ja tangoshow (päivä 2): Tällä retkellä suuntaat kohti San Telmon kaupunginosaa, jossa astut sisään La Ventanaan ja matkustat samalla aimo harppauksen ajassa taaksepäin. Vanhanaikaista glamouria henkivässä rakennuksessa nautit uskomattomasta tangoshowsta, jota tähdittää yhteensä yli 30 henkeä muusikoita, tanssijoita ja laulajia. Lisäksi nautit herkullisen illallisen paikallisista tai kansainvälisistä vaihtoehdoista sekä nautit erinomaisista argentiinalaisista viineistä. Lähtö retkelle tapahtuu hotelliltasi klo 19.30, ja retki kestää kaikkineen noin 2 tuntia.
 • Iltakaupunkikierros Saltassa: Tutustu kaupunkiin paikallisen oppaan kanssa. Siirtomaa-aikaisen arkkitehtuurinsa vuoksi kaupunki on kiinnostava tutustuttava. Vieraile kaupungin pääaukiolla, katedraalissa ja kiipeä San Bernandon kukkulalle, josta aukeaa upea näkymä kaupunkiin. Kierros päättyy kaupungin pääaukiolle. Kierros tehdään viidentenä matkapäivänäsi ja sen kesto on noin 3 tuntia. Retken hintaan sisältyy opas ja kuljetukset.
 • Ratsastusretki Chicoanassa ja grillilounas: Sinut kuljetetaan hevostilalle Chicoanan kylässä, jossa voit nauttia aamiaista. Sitten hyppäät hevosen selkään ja lähdet matkaan. Tutustut hevosen selästä itse kylään, kuljet halki tupakkaplantaasien ja ihailet paikallista maaseutua. Lounasaikaan palaat hevostilalle, jossa sinulle tarjoilleen herkullinen grillilounas. Retki järjestetään lomasi neljäntenätoista päivänä, ja se kestää kaikkineen noin 7,5 tuntia. Kuljetukset kuuluvat retken hintaan.
 • Pyöränvuokra Cafayatessa: Kahdeksantena matkapäivänäsi voit tutkia Cafayaten aluetta paremmin pyörän selästä vuokraamalla polkupyörän kahdeksan tunnin ajaksi.
 • Veneretki Perito Moreno -jäätiköllä: Huomioithan, että tämä retki on varattavissa vai 20 yön matkalla. Tämä veneretki tarjoaa sinulle mahdollisuuden ihailla Perito Morenon uskomatonta jäätikköä toisesta perspektiivistä, seilaten jäätikön edustan järvessä. Juuri lähemmäs tätä massiivista luonnonmuodostelmaa et pääse! Noin tunnin mittainen veneretki toteutetaan Perito Morenon jäätiköllä vierailun yhteydessä.
Vuokra-auton ehdot

– Auton vuokraa ONE Car.
– Vuokraamo on avoinna klo 08.00–22.00.
– Sinulla on käytössäsi Fiat Palio tai vastaava malli.
– Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti (Visa, Mastercard tai American Express), jolta voidaan kattaa 30 000 ARS (noin 1435,00 €) arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
– Kuljettajan on oltava vähintään 21-vuotias.
– Autolla voi olla korkeintaan kolme kuljettajaa ilman lisämaksua.
– Auto otetaan käyttöön täyteen tankattuna, ja se tulee myös palauttaa täyteen tankattuna.
– Vuokra-auto toimitetaan hotellillesi Saltassa ja palautetaan Saltan lentokentälle.
– Auton palauttamiselle on kolmen tunnin aikaikkuna, josta poikkeaminen saattaa johtaa lisämaksuihin.
– Sisältää rajoittamattoman määrän kilometrejä.
– Omavastuu: vahinkotapauksessa tai ryöstössä 10 000 ARS (noin 437,00 €), kuljettajan aiheuttamassa onnettomuustapauksessa 30 000 ARS (noin 1435,00 €) ja katoamis- tai varkaustapauksessa 60 000 ARS (noin 2620,00 €). Omavastuun määrän voi vähentää puoleen 100 ARS (noin 4,40 €) hintaan per vuorokausi.

Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoainekustannukset ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut (jos valitset vuokra-auton)
 • Vuokra-auton takuumaksu 30 000,00 ARS (noin 1450,00 €), maksetaan luottokortilla
 • Kuljetukset hotellilta linja-autoasemalle 13. matkapäivänä (noin 5 minuutin kävelymatka)
 • Linja-autoasemavero 20,00 ARS (noin 1,00 €) per henkilö per linja-automatka
 • 20 yön matkalla lisäksi:
 • Sisäänpääsymaksu Perito Morenon jäätikölle 28,00 USD (noin 23,00 €) ja sisäänpääsymaksu Torres del Painen kansallispuistoon 50,00 USD (noin 41,00 €)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Korkeintaan 3 aikuista ja yksi korkeintaan 1-vuotias lapsi.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Argentiinan rahayksikkö on Argentiinan peso (ARS). Yksi Argentiinan peso on arvoltaan noin 0,049 €. Matkavaluutaksi voit valita myös Yhdysvaltojen dollareita, joiden vaihtaminen paikan päällä on helppoa. Yleisimmät luottokortit hyväksytään kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja hotelleissa, mutta käteistä kannattaa pitää mukana.

Hintataso

Argentiina on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä Argentiinan hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,40–13,70 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,30–3,70 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,90–2,30 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,90–1,90 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,35–0,55 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,10 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,15–1,85 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Argentiinan aikaero Suomeen on -6 tuntia.

Keskilämpötilat

Buenos Airesin keskilämpötilat:

Tammikuu +25 °C
Helmikuu +22 °C
Maaliskuu +22 °C
Huhtikuu +19 °C
Toukokuu +15 °C
Kesäkuu +12 °C
Heinäkuu +12 °C
Elokuu +14 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +21 °C
Joulukuu +23 °C

Huomioithan, etttä vuoristossa ja jäätiköllä lämpötilat saattavat olla reilustikin Buenos Airesia matalampia, ja mukaan kannattaa varata myös lämpimiä vaatteita.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Argentiinaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia ja keltakuumetta vastaan. Joillekin alueille Argentiinassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tällä hetkellä tarvitse viisumia matkustaessaan Argentiinaan alle 90 päivän lomamatkalle. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen.

Matkatavaroista

Huomioithan, että maan sisäisillä lennoilla matkatavararajoitus on 23 kg.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Huomioithan myös, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Majoitus

Majoitus mainituissa hotelleissa ei valitettavasti ole varmaa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteenvarattu, varaamme sinulle automaattisesti majoituksen vastaavantasoisesta hotellista.

Kalenteri

Huomioithan, että lentosi ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen