• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Koe Omanin koskematon kauneus

 • Kiertomatkat
 • 6, 7, 8, 9, 10 tai 11 yötä
 • Oman
hinta alkaen € 1.539,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Karuja kallioita, autiomaata ja vehreää luontoa Arabian niemimaalla. Sisältää 6 tai 9 yötä, kuljetukset, opastukset ja lennot.

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle yhteen Etu-Aasian kiehtovimmista maista. Kiertomatkan aikana pääset majoittumaan aavikolla, tutustumaan omanilaiseen kulttuuriin, nauttimaan paikallisten vieraanvaraisuudesta sekä maistamaan perinteisiä arabialaisen keittiön herkkuja. Tuulessa hulmuavat palmut valkoisilla hiekkarannoilla, kristallinkirkas meri, jylhät kalliomaisemat huimaavine rotkoineen, uskomattoman vehreät jokilaaksot ja lumoavia maisemia tarjoavat vuoristokylät – Oman on muutakin, kuin aavikkoa ja hiekkaa. Lähde matkalle kauniista kaupungeista syrjäisiin kyliin ja beduiinien asuttamille aavikoille sekä koe ainutlaatuisia luonto- ja kulttuurielämyksiä Omanin sulttaanikunnassa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Muscatiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Muscatissa (Ibis Hotel Muscat tai vastaava) ja aamiaiset
 • 1 yön majoitus Surissa (Sur Plaza Hotel tai vastaava) ja aamiaiset
 • 1 yön majoitus Wahiba Sandsilla (Arabian Oryx Camp tai vastaava) ja puolihoito
 • 1 yön majoitus Jebel Shamsilla (Sama Heights Resort tai vastaava) ja puolihoito
 • Vain 9 yön matkalla: 3 yön majoitus Mussanahissa (Millennium Resort Mussanah****) ja aamiaiset
 • Kaikki kuljetukset
 • Paikalliset oppaat
Lisävaihtoehdot
 • Puolen päivän kaupunkikierros Muscatissa (vähintään 2 henkilöä)
 • Retki Ras al Jinzin kilpikonnakeskukseen
Reitti

Päivä 1 & 2: Saapuminen Muscatiin

Tervetuloa Omaniin! Kiehtova kiertomatkasi voi vihdoin alkaa. Laskeudut Omanin pääkaupungin, Muscatin, lentokentälle, josta sinut kuljetetaan kiertomatkan ensimmäiselle hotellillesi. Matkan aikana ohitat valtavan Sulttaani Qaboosin suurmoskeijan, joka on maan suurin sekä yksi Muscatin tunnetuimm… Lue lisää

Hotel ibis Muscat  tai vastaava

Päivä 3: Rannikon vehreä Sur

Kiertomatkan seuraava kohde on Omaninlahden rannalla sijaitseva Sur. Matkan varrella kuitenkin pysähdytään ensin Bimmah-cenotella – suurella luonnonvedellä täyttyneellä kalkkikiveen muodostuneella aukolla. Voit kierrellä cenoten ympärillä sekä laskeutua portaita pitkin turkoosin veden äärelle. S… Lue lisää

Sur Plaza hotel  tai vastaava

Päivä 4: Wahiba Sandsin aavikko

Huomenta! Tänään matkaat Ibran kaupunkiin, jossa vierailet markkinoilla, joiden kojut notkuvat mausteita, taateleita sekä hopeakoruja, joiden sanotaan olevan maan parhaimmistoa. Osta markkinoilta myös halvaa, joka on tyypillinen seesaminsiementahnasta, eli tahinista, valmistettu omanilainen jälk… Lue lisää

Arabian Oryx Camp  tai vastaava

Päivä 5: Upeita maisemia Jebel Shamsilla

Heräät aavikon keskeltä, jossa valmistaudut päivän seikkailuihin! Hyvästelet aavikkoleirin ja suuntaat Nizwaan. Kuljet hiekanvärisen kaupungin kaduilla ja ihailet vuonna 1650 valmistunutta Nizwan linnoitusta, joka on koko Omanin suurin. Vierailet myös vankilassa, jossa saat hyvän käsityksen Oman… Lue lisää

Sama Heights  tai vastaava

Päivä 6: Vuoristokylistä ja linnoituksilta takaisin Muscatiin

Aamiaisen jälkeen kuljet historialliseen Misfat al Abriyeenin vuoristokylään, jonka sadetusjärjestelmä on UNESCOn suojelema, ja josta ihailtavat maisemat ovat upeat. Kulje pitkin Wadi Bani Awfin jokilaaksoa ja tulet huomaamaan, että olet saapunut Al Batinahin alueen hedelmällisille maille. Ranni… Lue lisää

Hotel ibis Muscat  tai vastaava

Päivä 7 - 10: Kotiin ja rantaloma Mussanahissa

Jos valitsit 6 yön matkan on sinun aika hyvästellä Oman ja suunnata lentokentälle.

9 yön matkan valinneet jäävät kuitenkin vielä kolmeksi yöksi nauttimaan lämmöstä ja hiekkarannoista sekä omanilaisesta kulttuurista Mussanahiin. Puolenpäivän aikaan sinut noudetaan Muscatista ja viedään Mu… Lue lisää

Millennium Resort Mussanah
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Viisumikulut
 • Juomarahat
 • Puolihoidon juomat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

12:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
2–11 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Omaniin. Enintään 30 päivää voimassa olevan viisumin saa ostettua Omanissa lentokentältä tai rajalta. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Omaniin suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet influenssaa, lavantautia ja B-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Tietoa kohteesta

Omanin väkiluku on noin 4,4 miljoonaa. Maan virallinen kieli on arabia, ja englantia puhutaan vaihtelevasti.

Rahayksikkö

Omanin rahayksikkö on Omanin rial (OMR), joka on arvoltaan noin 2,12 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä suurissa hotelleissa ja kaupoissa turistialueilla. Markkinoilla ja pienissä putiikeissa on kuitenkin hyvä pitää käteistä mukana. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,40–6,00 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 11,00–48,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,75–7,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,35–0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen