Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Sisältää aktiviteetin
 • Matkaopas sisältyy

Unelmien Islanti

 • Kaupunkilomat
 • Reykjavík
hinta alkaen € 809,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lähde tutustumaan ihanaan Islantiin! Sisältää lennot, 3–5 yötä Hotel Reykjavik Lightsissa, aamiaiset, Kultaisen kolmion kierroksen ja kuljetukset.

Halusitpa sitten bongata valaita, rentoutua kuumissa lähteissä tai nähdä upeita revontulia, Reykjavik ympäristöineen ei jätä mitään toivomisen varaan. Hotellisi sijaitsee vain muutaman kilometrin keskustan ulkopuolella ja hemmottelee sinua herkullisella aamiaisella lomasi jokaisena aamuna. Voimme taata, että vierailusi upeaan Islantiin on taatusti ikimuistoinen!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Reykjavikiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus Hotel Reykjavík Lightsissa
 • Aamiaiset
 • Kultaisen kolmion kierros (päivä 2)
 • Lentokenttäkuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Mysteeriset revontulet -kierros (3–5 tuntia)
 • Revontulet vesiltä käsin (2–2,5 tuntia)
 • Seikkailu Islannin etelärannikolla (10 tuntia)
 • Sisäänpääsymaksu Siniselle laguunille (Sis. sisäänpääsyn ja mutanaamion)
 • Kuljetukset Siniselle laguunille
 • Reykjavikin kaupunkikierros
 • Valaidenbongausretki Reykjavikistä
 • Sisäänpääsymaksu Siniselle laguunille (Sis. sisäänpääsyn ja mutanaamion, pyyhkeen käytön sekä ensimmäisen juoman)
Unelmien Islanti

Islanti on lähes jokaisen matkailun ystävän lomahaaveissa, eikä suotta! Saaren luonto on tuliperäisen maaperän vuoksi ainutlaatuinen – kuumat lähteet ja geysirit ovat Islannin luonnon tunnusmerkkejä. Lisäksi maailman suurimpana pikkukaupunkina tunnettu Reykjavik tarjoaa mukavan ympäristön lomallesi. Tutustu kaupungin putiikkeihin ja kuppiloihin ja nauti aidosta islantilaisesta elämänmenosta.

Hotel Reykjavik Lights

 • Hotelli
 • Reykjavík, Islanti
hotel inside

Nykyaikainen Hotel Reykjavík Lights sijaitsee erinomaisella paikalla Reykjavíkissa. Hotelli edustaa perinteistä islantilaista tyyliä ja haluaa inspiroida vieraitaan tarjoamalla aidon pohjoisen kokemuksen. Erityisesti revontulet ovat olleet inspiraation lähteenä hotellin persoonalliselle sisustukselle ja valaistukselle.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
double room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Noin 15 m² suuruiset kahden hengen huoneet on sisustettu kirkkain värein. Huoneet on varustettu joko parivuoteella tai kahdella yhden hengen vuoteella. Lisäksi niistä löytyy lämmitys, puhelin, televisio, radio, vaatekaappi sekä kirjoituspöytä. Yksityisestä kylpyhuoneesta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja.

Yhden hengen huone

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Yhden hengen huoneet ovat kooltaan noin 12 m², ja ne on sisustettu beigen ja sinisen sävyin. Huoneet on varustettu yhden hengen vuoteella, televisiolla, vaatekaapilla ja kirjoituspöydällä sekä yksityisellä kylpyhuoneella, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja.

Lisävalintaiset retket

Matkapakettisi hintaan sisältyy Islannin Kultaisen kolmion kierros, mutta jos haluat, voit lisämaksusta varata myös yhden tai useamman seuraavista lisävalintaisista retkistä. Huomioithan, ettet varaa useampaa kuin yhden retken päivää kohden.

 • Kaupunkikierros Reykjavikissa: Kierroksen aikana tutustut Reykjavikin alueen nähtävyyksiin sekä kuulet kaupungin historiasta. Vierailet muun muassa Hallgrimskirkja -kirkossa sekä kaupungin kuumavesitankkien päälle rakennetulla Perlan-näköalapaikalla. Kierros kestää noin 2,5–3 tuntia.
 • Revontuliretki: Retki kestää noin 3–5 tuntia, joiden aikana suuntaatte Reykjavikin ulkopuolelle etsimään upeimpia revontulia. Huomioithan, että revontulten esiintymistä ei voida taata, sillä niitä esiintyy taivaalla sään mukaan. Mikäli revontulia ei ole mahdollista nähdä retken aikana, niin voit osallistua retkelle toisena iltana uudestaan maksutta. Retki on saatavilla 15.4. asti.
 • Revontulet vesiltä käsin: Haluaisitko ihailla revontulia veneestä? Jos vastaus on kyllä, niin varaa tämä lisävalintainen retki, joka vie sinut ihailemaan revontulia merelle mukavasti lämmin viltti olkapäilläsi ja kuuma juoma kädessäsi. Retkeen sisältyy myös kuljetukset satamaan. Retki on saatavilla 15.4. asti.
 • Sininen laguuni: Noin 50 kilometrin päässä Reykjavikista sijaitseva Sininen laguuni hurmaa vierailijansa ihanan lämpimillä turkoosinsinisillä vesillään. Uiminen laguunin mineraalipitoisissa vesissä rosoisten laavalohkareiden keskellä on ikimuistoinen kokemus. Sinisen laguunin vesi on noin 35-asteista ja sillä sanotaan olevan terveysvaikutuksia iholle. Retki kestää noin puoli päivää.
 • Seikkailu Islannin etelärannikolla: Tällä retkellä ajatte pitkin Islannin etelärannikkoa, joka on yksi maan kauneimmista alueista. Matkan varrella pysähtelette ihastelemaan upeita vesiputouksia. Matkalla näet myös upean Myrdalsjokullin jäätikön sekä Reynisdrangarin kivimuodostelmat. Retki kestää noin 10 tuntia,
 • Valaiden bongausretki Reykjavikista: Lähde ihastelemaan valaita niiden oikeassa elinympäristössä! Retkillä on yli 90 % todennäköisyys nähdä valaita, ja jos satut epäonniseen ryhmään, voit osallistua retkelle uudelleen maksutta seuraavana päivänä. Retki kestää noin 2–3,5 tuntia.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Kultainen kolmio

Islannin Kultainen kolmio, Gullni hringurinn, on yksi maan suosituimmista vetonauloista. Pääset tutustumaan Islannin kolmeen kuuluisimpiin nähtävyyksiin noin 8–10 tunnin mittaisella linja-autokierroksella. Näet Gullfossin vesiputouksen, geysireille nimen antaneen Geysirin, sekä islannin aktiivisimman geysirin, Stokkurin. Lisäksi vierailet Thingvellirin luonnonpuistossa, josta löytyy muun muassa Islannin suurin järvi. Retki sisältyy matkasi hintaan ja lisätietoja saat paikan päältä.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Islannin väkiluku on noin 328 000. Maan pääkaupunki on Reykjavik, jossa on asukkaita noin 123 246.

Islannissa puhutaan islantia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Etäisyyksiä lähialuen kohteisiin:

Hallgrimskirkja-kirkko 2,4 km
Sininen laguuni 49,6 km
Keflavikin lentokenttä 49,6 km

Liikkuminen kohteessa

Reykjavikin kompaktin koon vuoksi kaupungissa vaivattomin liikkumistapa on jalkaisin. Myös linja-autolla pääsee liikkumaan nopeasti paikasta toiseen. Mikäli haluat tutustua Islannin luontoon ja sen ihmeisiin tarkemmin, on auton vuokraaminen suositeltavaa. Autoja pystyy vuokraamaan Reykjavíkin keskustasta. Hotellisi henkilökunta neuvoo mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Rahayksikkö

Islannin rahayksikkö on Islannin kruunu (ISK), joka on arvoltaan noin 0,0082 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä taksimatkoja ja ravintola-aterioita varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Islannin hintataso on hieman Suomen hintatasoa korkeampi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 13,20–23,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 7,45–9,90 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,65–3,25 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,40–2,50 €
Linja-autolippu noin 3,30–3,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,90–2,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 5,45–6,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Reykjavík Lights sijaitsee Reykjavíkin keskustan laidalla erinomaisella paikalla. Hotelli on kävelymatkan päässä kaikista nähtävyyksistä sekä ravintoloista, museoista ja ostosalueista. Laugardalurin ulkoaktiviteettipuisto on noin kilometrin päässä hotellilta. Lentokentälle on matkaa noin 50 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen