Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää junamatkan

Junalla entisen Itä-Saksan kaupungeissa

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Saksa
hinta alkaen € 589,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vieraile Berliinissä, Dresdenissä ja Leipzigissa! Sisältää lennot, 7 yön majoituksen kolmessa kohteessa, kaupunkien väliset junaliput ja aamiaiset.

Kahdeksan päivän matkan aikana ehdit tutustua Berliinin, Dresdenin ja Leipzigin museoihin, ruokatarjontaan ja yleiseen ilmapiiriin. Kahtia jaetun Saksan hajaannus kulminoitui Berliinin kahtia jaetussa kaupungissa, jota vuodesta 1961 aina vuoteen 1989 asti halkoi Berliinin muuri, jonka tarkoitus oli estää itä-saksalaisten massapako Länsi-Berliinin kautta länteen. Dresden kärsi mittaamattomia vahinkoja liittoutuneiden pommituksissa toisen maailmansodan aikana, ja vielä mittavienkin kunnostustöiden jälkeen sota-ajan ja Itä-Saksan perintö huokuu kaupungista. Myös Lepzig kärsi sodassa, mutta siitä muodostui nopeasti tärkeä keskus Itä-Saksassa, ja Saksojen jälkeen kaupunki on ollut valtavassa taloudellisessa nousukiidossa. Tutustu kolmen kiinnostavan kaupungin historiaan yhdellä reissulla – miten mielenkiintoinen loma!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Berliiniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Berliinissä (Catalonia Berlin Mitte)
 • 2 yön majoitus Dresdenissä (Holiday Inn Dresden - City South)
 • 2 yön majoitus Leipzigissa (LOGINN by ACHAT Leipzig)
 • 2. luokan junaliput Berliini-Dresden, Dresden-Leipzig ja Leipzig-Berliini
 • Aamiaiset
 • Tervetuliaisjuomat kaikissa hotelleissa
 • Käsimatkatavara
Reitti
 1. Päivä 1 & 2: Monipuolinen Berliini

  Berliini on yksi Euroopan trendikkäimmistä kaupungeista juuri nyt, mutta nimenomaan kaupungin historia tekee siitä mielenkiintoisen ja antaa sille sen ainutlaatuisen tunnelman. Toisen maailmansodan jälkeen kahtia jakautuneen kaupungin historiaan kuuluvat Berliinin muuri ja Checkpoint Charlie -ra… Lue lisää

  Hotel Catalonia Berlin Mitte

 2. Päivä 3 & 4: Historiallinen Dresden

  Dresdenin juutalaispopulaatio kutistui holokaustin aikana yli kuudestatuhannesta vain neljäänkymmeneenyhteen, eivätkä juutalaiset olleet ainoita kaupungissa vainottuja, vaan osansa saivat myös työväenliikkeen johtajat, kapinalliset ja ulkomaalaisten radiokanavien kuuntelusta kiinni saadut kansal… Lue lisää

  Holiday Inn Dresden - City South

 3. Päivä 5 & 6: Leipzigin kauppakaupunki

  Leipzig on ollut tärkeä alueellisen kaupan keskus jo Rooman valtakunnan ajoista, ja se sijaitsee kahden tärkeän keskiaikaisen kauppareitin risteyksessä. Ei olekaan ihme, että Leipzigista on ajan saatossa muodostunut tärkeä kaupan ja kulttuurin keskus, vaikka se toisen maailmansodan ja sen jälkei… Lue lisää

  LOGINN by ACHAT Leipzig

 4. Päivä 7 & 8: Takaisin Berliiniin

  Takaisin Berliinissä! Jos lomasi alussa et ehtinytkään nähdä kaikkea haluamaasi, tai huomasit matkan aikana kaipaavasi takaisin juuri siihen ihastuttavaan ravintolaan, jossa vierailit lomasi alussa, mahdollisuutesi on tullut! Lomasi lopuksi vietät vielä yhden yön samassa hotellissa, jossa yövyit… Lue lisää

  Hotel Catalonia Berlin Mitte

Kaupunkien väliset junamatkat

Tarjoukseen sisältyy junamatkat Berliinistä Dresdeniin, Dresdenistä Leipzigiin ja Leipzigista Berliiniin. Matka Berliinistä Dresdeniin kestää noin kaksi tuntia ja matkat Dresdenistä Leipzigiin ja Leipzigista Berliiniin hieman yli tunnin. Junalippusi toimitetaan muiden matka-asiakirjojesi mukana. Otathan tulostetut liput matkalle mukaan. Tarkemmat tiedot junamatkan aikataulusta löydät lipusta. Lippu on voimassa vain lipussa mainittuna aikana lipussa mainitussa junassa. Pyrimme varaamaan junaliput niin, että kaupunkien välit siirrytään aamupäivisin, mutta valitettavasti emme pysty etukäteen takaamaan tiettyjä junayhteyksiä. Tarkat tiedot aikataulusta saat matka-asiakirjojen toimittamisen yhteydessä.

 • Berliinissä hotelliltasi on matkaa päärautatieasemalle noin 4,5 kilometriä. Julkisella liikenteellä matka taittuu noin 15–25 minuutissa.
 • Dresdenissä hotellisi sijaitsee noin 2,5 kilometrin etäisyydellä päärautatieasemasta. Linja-autolla tai raitiovaunulla matkaan kuluu noin 20 minuuttia.
 • Leipzigissa hotellisi sijaitsee noin 8 kilometrin etäisyydellä päärautatieasemasta. Matka vie lähijunalla noin 20 minuuttia.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero Dresdenissä 3 % majoituksen hinnasta (maksetaan paikan päällä)
 • Mahdolliset turistiverot Leipzigissa
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Internet

Kaikissa hotelleissa on maksuton Wi-Fi-yhteys.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi Catalonia Berlin Mitte Berliinissä sijaitsee noin 15 kilometrin etäisyydellä Berliinin Tegel-lentokentästä. Matkusta ensin linja-autolla kohti Berliiniä ja vaihda sitten toiseen linja-autolinjaan, lähijunaan tai metroon, jotka kuljettavat sinut hotellisi lähtistölle. Yhteensä matkaan vierähtää noin 45-50 minuuttia.

Rahayksikkö

Saksan rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia ja taksimatkoja varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Saksa on Suomen hintatasoon verrattuna melko edullinen kohde. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa 0,20–0,80 €
Linja-auto, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,20–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,60–4,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30–2,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Berliinin keskilämpötilat:

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +14 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +18 °C
Syyskuu +15 °C
Lokakuu +10 °C
Marraskuu +5 °C
Joulukuu +1 °C

Dresdenin ja Leipzigin keskilämpötilat vastaavat Berliinin lämpötiloja.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen