• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiehtova kiertomatka Etelä-Koreassa

 • Kiertomatkat
 • 12 yötä
 • Etelä-Korea
hinta alkaen € 2.479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Lähde unohtumattomalle kiertomatkalle monipuoliseen Etelä-Koreaan! Sisältää lennot, 11 yön majoituksen, aamiaiset ja kuljetukset.

Moderneja pilvenpiirtäjien koristamia kaupunkeja, vanhoja temppeleitä ja maagisia maisemia – anna Etelä-Korean kauneuden hurmata sinut! Kiertomatka vie sinut Soulin ja Sokchon kautta Busaniin sekä Gyeongjuun. Matkan aikana pääset myös uppoutumaan eteläkorealaiseen kulttuuriin ja tapoihin sekä kokemaan mahtavia makuelämyksiä. Tämä matka jää takuulla muistoihin elämään!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Souliin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 yön majoitus Soulissa (Lotte City Myeongdong tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Sokchossa (The Class 300 tai vastaava)
 • 3 yön majoitus Busanissa (Citadines Haeundae Busan tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Gyeongjussa (Hwangnamgwan tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Junamatka Soulista Busaniin sekä Gyeongjusta Souliin
 • Kaupunkikierros Soulissa (päivä 3)
 • Retki Seorakin vuorelle (päivät 4 & 5)
 • Kaupunkikierros Busanissa (päivä 7)
 • Kaupunkikierros Gyeongjussa (päivä 9)
Lisävaihtoehdot
 • Retki Korean demilitarisoidulle vyöhykkeelle (aamupäivä)
 • Retki Korean demilitarisoidulle vyöhykkeelle (iltapäivä)
Elämyksellinen Etelä-Korea

Etelä-Korea on kuuluisa huippumodernista elektroniikastaan ja vilkkaista suurkaupungeistaan, mutta maasta löytyy myös hurmaavan kaunista luontoa. Ihastele koristeellisia temppeleitä, tutustu maan tapakulttuuriin ja anna makuelämysten viedä kielesi mennessään. On aika tutustua kiehtovaan Etelä-Koreaan!

Reitti

Päivä 1 - 3: Tervetuloa Etelä-Koreaan

Saavut Soulin lentokentälle, jossa sinua odottaa nimelläsi ja TravelBird-logolla varustettua kylttiä pitelevä kuljettaja. Pääset kuljetuksella suoraan hotellillesi, joten lepää huoneessasi hetki ja karista pitkän lennon tomut, mutta suuntaa sitten tutustumaan eläväiseen Souliin. Ikimuistoinen ki… Lue lisää

Lotte City Hotel Myeongdong  tai vastaava

Päivä 4: Sokcho kutsuu

On aika heittää hetkeksi hyvästit Soulille ja suunnata noin 260 kilometrin päässä sijaitsevaan Sokchon kaupunkiin. Rannikolla sijaitsevan kaupungin kupeessa oleva Seoraksanin kansallispuisto vetää myös matkailijoita puoleensa, mutta tänään keskitytään Sokchon nähtävyyksiin. Pääset vierailulle Da… Lue lisää

The Class 300  tai vastaava

Päivä 5: Seoraksanin kansallispuisto odottaa

Sokchon läheisyydessä sijaitseva Seoraksanin kansallispuisto on ehdoton vierailukohde. Retken aikana näet sekä Etelä-Korean että Pohjois-Koreankin puolelle levittäytyvät Taebaek-vuoret sekä itse UNESCOn maailmanperintölistalle kuuluvan puiston. Laajasta puistosta löytyy niin vesiputouksia, kirka… Lue lisää

The Class 300  tai vastaava

Päivä 6 - 8: Soulista Busaniin

Nautittuasi aamiaisen on aika suunnata omatoimisesti juna-asemalle. Nappaa joko taksi tai käytä julkisia liikennevälineitä päästäksesi asemalle, jolta junasi lähtee klo 11.00 ja saapuu Busaniin noin klo 13.43. Huomioithan, että juna-aikataulut ovat alustavia. Busan on Etelä-Korean toiseksi suuri… Lue lisää

Citadines Haeundae Busan  tai vastaava

Päivä 9 & 10: Kiehtova Gyeongju

Maukkaan aamiaisen jälkeen on aika lähteä kohti Gyeongjun kiehtovaa kaupunkia. Historiallinen kaupunki on täynnä nähtävää ja pääsetkin tutustumaan kaupungin saloihin opastetulla kierroksella, joka vie sinut muun muassa Bulguksan temppelille, Seokguramin luolalle ja sen Buddha-patsaalle sekä Cheo… Lue lisää

Hwangnamguan Hanok Village  tai vastaava

Päivä 11: Junamatka Souliin

Aamupalan jälkeen on aika suunnata jälleen omatoimisesti juna-asemalle ja nousta klo 10.51 kohti Soulia lähtevään junaan. Perillä Soulissa olet noin klo 12.57, mutta huomioithan, että lähtöajat ovat alustavia. Saavuttuasi perille voit käydä kirjautumassa sisään samaan hotelliin, jossa majoituit … Lue lisää

Lotte City Hotel Myeongdong  tai vastaava

Päivä 12: Kohti kotia

Tänään on aika heittää haikeat hyvästit Etelä-Korealle ja suunnata kuljetuksella lentokentälle, jossa sinua odottaa kohti kotia suuntaava lentokone.

Lue lisää
Lisävalintainen retki

Korean niemimaalla sijaitsee kaksi valtiota, jotka ovat kovin erilaisia. Vierailet tämän matkan aikana Etelä-Koreassa, mutta rajan toisella puolella sijaitseva Pohjois-Korea ei suhtaudu matkailijoihin yhtä kutsuvasti. Pääset halutessasi kuitenkin tutustumaan tämän suljetun valtion ja Etelä-Korean väliseen demilitarisoituun vyöhykkeeseen, joka on toiminut rajana rajana valtioiden välillä vuodesta 1953 lähtien.

 • Retki järjestetään matkan kolmantena päivänä.
 • Voit valita aamulla alkavan retken (sinut noudetaan hotellilta klo 8.00 ja retki kestää noin 7 tuntia) tai iltapäivällä tehtävän retken (sinut noudetaan hotellilta klo 12.00 ja retki kestää noin 6 tuntia).
 • Kuljetukset, opastus ja sisäänpääsymaksu sisältyvät retken hintaan.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset juna-asemille
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
3–6 vuotiaat lapset: 30% alennus per majoituskerta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 520,00

Esteetömyys

Kiertomatka ei valitettavasti ole täysin esteetön.

Junamatkat

Junamatka Soulista Busaniin kestää noin 2,5 tuntia. Junan lähtöaika on klo 11.00 (saapuu perille klo 13.43).
Junamatka Gyeongjusta Souliin kestää noin 2 tuntia. Junan lähtöaika on 10.51 (saapuu perille klo 12.57).

Junien alustavat lähtöajat ovat klo 11.00 ja 13.00 välillä. Huomioithan, että lähtöajat voivat muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Matkustat economy-luokassa. Junassa on ravintolavaunu.

Huomioithan, että kuljetukset juna-asemille eivät sisälly tarjoukseen. Voit siirtyä hotelliltasi juna-asemalla esimerkiksi taksilla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan opastukset

Huomioithan, että kiertomatkan opastukset suoritetaan englanniksi.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa.

Etelä-Korean ilmasto

Etelä-Koreassa vallitsee mannermainen ilmasto, vaikka meri ympäröi maata kolmelta sivulta. Talvet ovat yleensä kylmiä ja kuivia, kun taas kesäisin on kuumaa ja kosteaa. Ilmasto on miellyttävin huhti- ja kesäkuun välisenä aikana.

Rahayksikkö

Etelä-Korean rahayksikkö on won (KRW). Kansainväliset pankkikortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express toimivat yleisesti kaupoissa sekä pankkiautomaateissa. Käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia vasten.

Hintataso

Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–7,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,70–1,50 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 1,00–3,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,55–2,40 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,00–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Kesäisin: +6 tuntia
Talvisin: +7 tuntia

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivää kestäville matkoille Etelä-Koreassa. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.
Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa koko matkan ajan ja 6 kuukautta matkan jälkeen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Etelä-Koreaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Vastaava majoitus

Mikäli majoitut vastaavissa hotelleissa, niin majoituksesi on alkuperäisien hotelliesi lähialueilla joko saman tasoisissa tai hieman paremmissa hotelleissa kuin mitä tarjouksessa mainittiin. Saat tiedon majoituspaikoistasi matka-asiakirjojesi mukana viimeistään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen