Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Seikkailuja Tansaniassa

 • Aurinkomatkat
 • 8, 11 tai 14 yötä
 • Mto Wa Mbu
hinta alkaen € 1.649,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Safareja ja paljon muuta Tansaniassa! Sisältää 6, 9 tai 12 yötä luksusteltassa, täysihoidon, lennot ja kaikki kuljetukset.

Haaveiletko matkasta jonnekin kauas? Lähde siinä tapauksessa TravelBirdin matkassa Tansaniaan, jossa sinua odottaa majoitus luksusteltassa sekä kiinnostavia retkiä, joiden aikana pääset tutustumaan Tansanian upeaan luontoon ja kiehtovaan kulttuuriin. Pääset bongaamaan villieläimiä safarilla, nauttimaan täysihoidon iloista ja uppoutumaan paikallisten elämäntapaan. Ikimuistoinen matka Tansaniaan odottaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Kilimanjaron kansainväliselle lentokentälle Tansaniaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 6, 9 tai 12 yön majoitus Africa Safari Glampingissä
 • Täysihoito
 • Kaikki kuljetukset
 • 5 retkeä
Lisävaihtoehdot
 • Koko päivän retki Tarangiren kansallispuistoon (2 henkilöä)
 • Koko päivän retki Tarangiren kansallispuistoon (3–6 henkilöä)
 • Koko päivän retki Manyara-järven kansallispuistoon (2 henkilöä)
 • Koko päivän retki Manyara-järven kansallispuistoon (3–6 henkilöä)
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterin reunalle (2 henkilöä)
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterin reunalle (3–6 henkilöä)
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterille (2 henkilöä)
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterille (3–6 henkilöä)
 • Maan sisäinen lento
Ikimuistoinen Tansania

Kuule Afrikan kutsu! Tansaniassa pääset nauttimaan hengästyttävän upeasta luonnosta, sillä maa on yhdistelmä kansallispuistojen kauneutta, pitkiä hiekkarantoja sekä vuoristomaisemia. Savanneilla kirmaavat villieläimet ovat luonnollisesti myös osa Tansanian vetovoimaa, mutta akkujen lataaminen paratiisimaisen kauniissa ympäristössä on myös oleellinen osa lomaa. Matka Tansaniaan on ainutlaatuinen kokemus, joten oletko valmis seikkailuun?

Reitti

Päivä 1: Tervetuloa Tansaniaan!

Sinua on lentokentällä vastassa nimeäsi kantavaa kylttiä pitelevä kuljettaja, joka vie sinut noin kolmen tunnin matkan päässä sijaitsevaan majapaikkaasi. Pääset kokeilemaan tällä matkalla luksustelttailua Manyara-järven tuntumassa. Karista lentomatkan aiheuttama väsymys ensimmäisen yön aikana ja… Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 2: Safarikokemuksien täyteinen päivä

Aamiaisen jälkeen on aika aloittaa Tansaniaan tutustuminen. Pääset päivän aikana osallistumaan kahdelle safarille, jolloin sinulle tarjoutuu mahtava tilaisuus bongata muun muassa leijonia, leopardeja, elefantteja, puhveleita ja sarvikuonoja. Safari järjestetään Janwanin luonnonpuistossa sekä aam… Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 3: Rentoa lomailua

Matkan kolmannen päivän voit viettää haluamallasi tavalla. Voit keskittyä auringon lämpimistä säteistä nauttimiseen, pulahtaa uima-altaaseen tai lähteä tutustumaan lähialueeseen omatoimisesti. Voit halutessasi myös varata lisävalintaisen retken Tarangiren kansallistuistoon tai Ngorongoron kraate… Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 4: Vierailulle masai-kylään

Neljäntenä lomapäivänä on aika lähteä retkelle masai-kylään, jossa pääset tutustumaan Kenian ja Tansanian alueella vaikuttavan masai-heimon elintapoihin. Näet heidän perinteisiä asumuksiaan, kuulet heidän perinteistään, kielestään, kulttuuristaan ja vaatteistaan. Anna myös masai-heimon jäsenten … Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 5: Manayaran kansallispuisto

Tänään on aika hypätä jeepin kyytiin ja lähteä jälleen safarille. Pääset tutustumaan Manyaran kansallispuistoon, joka on tunnettu erityisesti järvestään sekä sen rantoja asuttavista flamingoista. Vaalenpunaisten lintukaunokaisten lisäksi alueella asustelee jopa 400 erilaista lintulajia, joten pu… Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 6: Mto wa Mbu kutsuu vierailulle

Kuudentena matkapäivänä on luvassa retki Mto wa Mbun kylään. Näet vierailun aikana kylän kaduilla huristelevia tuktukeja ja pääset tutustumaan paikalliseen kouluun, markkinoihin, moskeijaan ja yleiseen elämänmenoon. Pääset oppaan johdatuksella myös tutustumaan paikallisiin ja voit kysellä mieltä… Lue lisää

Africa Safari Glamping

Päivä 7 - 13: Kohti kotia

Riippuen varaamasi matkan pituudesta aloitat kotimatkan joko seitsemäntenä, kymmenentenä tai kahdentenatoista matkapäivänä. Kuljettaja vie sinut viimeisenä matkapäiväsi lentokentälle ja nouset kamera sekä mieli täynnä unohtumattomia muistoja kohti kotimaata vievään koneeseen.

Mikäli ole… Lue lisää

Africa Safari Glamping
Lisävalintaiset retket

Tarjoukseen sisältyvien retkien lisäksi voit lisätä matkaasi seuraavia noin 6–8 tuntia kestäviä
lisävalintaisia retkiä:

 • Koko päivän retki Tarangiren kansallispuistoon
 • Koko päivän retki Manyara-järven kansallispuistoon
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterin reunalle
 • Koko päivän retki Ngorongoron kraaterille
 • Koko päivän retki Tarangiren kansallispuistoon: Lähde viettämään mukava päivä Tansanian kuudenneksi suurimmassa kansallispuistossa. Tarangire-joen mukaan nimetyssä puistossa voit bongata muun muassa seeproja, elefantteja ja muita villieläimiä.
 • Koko päivän retki Manyara-järven kansallispuistoon: Lähde päiväretkelle tutustumaan kansallispuistoon ja sitä asuttaviin lintu- ja eläinlajeihin. Voit nähdä järven rannalla asustavia flamingonja sekä muun muassa elefantteja, virtahepoja ja seeproja.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 2,50 per henkilö per yö
 • Viisumikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 6 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0-vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Majoitus

Majoitut teltassa, jonka jaat vain oman matkaseurueesi kesken.

Ruoka ja juoma

Tarjoukseen sisältyy täysihoito, joka kattaa aamiaiset, lounaat ja illaliset. Huomioithan, että alkoholijuomat eivät sisällu tarjoukseen.

Rahyksikkö

Tansaniassa käytetään valuuttana shillinkiä. 1,00 € on noin 2369,57 TZS. Myös Yhdysvaltain dollari (USD) on käyttökelpoinen valuutta. Huomioithan, että rahaa vaihtaessasi hotellit ja pankit eivät ota vastaan dollareita, jotka on painettu ennen 2006. Mastercard ja Visa käyvät maksuvälineenä hotelleissa.

Hintataso

Tässä muutamia esimerkkejä Tansanian hintatasosta:

Edullinen ateria ravintolassa noin 2,60 €
Kolmen ruokalajin ateria noin 6,39 €
0,5 l olut ravintolassa noin 1,00 €
0,33 l vesipullo ravintolassa noin 0,29 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 1,84 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,40 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Aikaero

Tansaniassa on sama aika kuin Suomessa

Tansanian ilmasto

Tansania sijaitsee aivan päiväntasaajan alapuolella, minkä vuoksi lämpötilat pysyttelevät vuoden ympäri lämpiminä. Lämpimin kuukausi on helmikuu, jolloin keskilämpötila on 28 °C ja viilein heinäkuu, jolloin keskilämpötila on 24 °C. Erityisesti joulu-helmikuussa on erityisen kuumaa. Sadekausi on maalis-toukokuussa.

Retket

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Tansaniaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Lisäksi suosittelemme myös malarianestolääkityksen sekä keltakuumerokotteen hankkimista. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Tansaniaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta Tansaniaan saapumisesta. Passissa on oltava vähintään yksi tyhjä sivu.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Majoituspaikkasi sijaitsee Manyara-järven alueella. Lentokentälle on noin 165 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen