• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kiehtova Peloponnesos

 • Kiertomatkat
 • 10 yötä
 • Kreikka
hinta alkaen € 619,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Peloponnesos kutsuu! Sisältää 10 yön majoituksen neljässä hotellissa aamiaisineen, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Tämän kiertomatkan kohteena on Peloponnesos, joka on niemimaa täynnä kauniita vuorimaisemia, upeita rannikkoja ja kiehtovia kaupunkeja sekä kyliä. Aloitat seikkailun vuokra-autollasi maan pääkaupungista Ateenasta, josta matka jatkuu Pyloksen rantakaupunkiin. Tutustuttuasi Ateenan historiallisiin nähtävyyksiin ja rentouduttuasi Pyloksen kauniissa maisemissa on aika huristella kohti hurmaavaa Monemvasiaa ja Nauplionin kiehtovaa satamakaupunkia. Kiertomatka päättyy Ateenaan, jossa voit skoolata matkaseurueesi kanssa onnistuneelle kiertomatkalle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Ateenaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1+1 yön majoitus Ariston Hotelissa (tai vastaavassa) Ateenassa
 • 3 yön majoitus Philip Hotelissa (tai vastaavassa) Pylosissa
 • 2 yön majoitus Panorama Hotelissa (tai vastaavassa) Monemvasiassa
 • 3 yön majoitus Anemos Hotel & Roomsissa (tai vastaavassa) Nauplionissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Kiehtova Kreikka

Kreikka on ollut vuosikausia suomalaisten suosikkikohde, eikä ihme. Maa on tunnettu turkoosina kimmeltävistä merivesistään, kauniista rannoistaan, vehreästä luonnostaan sekä tietysti suussasulavista paikallisista herkuistaan. Kreikka pursuaa myös historiaa ja kulttuuria, joten rantaloimailuun on helppoa yhdistää myös kulttuurikohteita ja historiaan uppoutumista. Lomalla kannattaa myös viettää iltaa tavernoissa herkutellen ja paikallisia viinejä maistellen sekä tietysti makoilla rannalla lämpimistä auringon säteistä nauttien. Upea Kreikka kutsuu!

Reitti

Päivä 1: Tervetuloa Kreikkaan!

Laskeudut Ateenan lentokentälle, jossa sinua odottaa myös vuokra-autosi. Hyppää siis ratin taakse, heitä aurinkolasit nenällesi ja suuntaa kohti ensimmäistä hotelliasi. Loma voi virallisesti alkaa! Ateena on täynnä kiinnostavia nähtävyyksiä, mahtavia ravintoloita ja kiehtovia pikkuputiikkeja. Vo… Lue lisää

Ariston Hotel Hotel  tai vastaava

Päivä 2 - 4: Pylos kutsuu

On aika suunnata auton nokka kohti Pylosta, jonne huristelet postikorttimaisen kauniissa kreikkalaisissa maisemissa. Pysähtele ajomatkan aikana jaloittelemaan ja nauttimaan maukasta lounasta jossakin matkan varrella sijaitsevassa kylässä tai kaupungissa. Muista pitää kamera lähettyvillä, sillä … Lue lisää

Hotel Philip  tai vastaava

Päivä 5 & 6: Hurmaava Monemvasia

Kolmen Pyloksessa vietetyn yön jälkeen on aika pakata matkatavarat jälleen vuokra-autoon ja ottaa suunaksi Monemvasian saari, joka sulattaa kaikki viimeisetkin arkikiireiden muistot. Monemvasiaa ja mannerta yhdistää 200 metriä pitkä tie, jonka ylittämällä pääset heti nauttimaan saaren rennosta l… Lue lisää

Panorama Hotel  tai vastaava

Päivä 7 - 9: Kaunis Nauplion

Kiertomatkan seuraava etappi on Nauplion, joka tunnetaan myös nimillä Nafplio ja Nauplia. Nauplion on värikäs ja tunnelmallinen satamakaupunki, joka hurmaa vierailijansa muun muassa kauniilla vanhallakaupungillaan ja Palamidin sekä Bourtzin linnoilla. Käy siis tutustumassa ainakin näihin nähtävy… Lue lisää

anemos rooms & apartments  tai vastaava

Päivä 10: Takaisin Ateenaan

Nauplionissa viettyjen lomapäivien jälkeen palaat vielä yhdeksi yöksi takaisin Ateenaan, jossa yövyt samassa hotellissa kuin matkan alussa. Käy kaupungilla tekemässä viimeiset tuliaisostokset ja herkuttelemassa vielä kerran pitkän kaavan mukaan, kunnes on aika suunnata lentokentälle, palauttaa v… Lue lisää

Ariston Hotel Hotel  tai vastaava

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Toyota Yaris 2dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet, mahdolliset tietullimaksut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
 • Turistivero € 3,00 per varaus per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pysäköinti

Emme voi taata pysäköintipaikan saatavuutta kaikissa hotelleissa. Huomioithan, että pysäköinti saattaa olla maksullinen.

Ateenan keskilämpötilat

Tammikuu +9 °C
Helimkuu +10 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +21 °C
Kesäkuu +26 °C
Heinäkuu +29 °C
Elokuu +29 °C
Syyskuu +24 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +15 °C
Joulukuu +11 °C

Majoitukset

Valitettavasti emme voi taata majoitusta tarjouksessa mainituissa hotelleissa. Mikäli alkuperäinen hotelli on täyteen varattu, majoitut vastaavassa hotellissa. Saat tietää hotellisi hyvissä ajoin ennen lähtöä.

Rahayksikkö

Kreikassa käytetään valuuttana euroa. Erityisesti pienissä lomakylissä yleisin maksuväline on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,50–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kreikassa puhutaan kreikkaa, mutta turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Liikkuminen kohteessa

Huomioithan, että Kreikassa pätee samat liikennesäännöt kuin Suomessa, vaikka niitä ei aina noudateta. Varo erityisesti oikealta ohittavia sekä liikennesääntöjä sivuuttavia paikallisia. Myös tiet voivat kaupunkien ulkopuolella olla osittain huonossa kunnossa.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen