• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen Algecirasin ympäristössä

 • Aurinkomatkat
 • 5, 7 tai 10 yötä
 • Algeciras
hinta alkaen € 369,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Suuntaa Gibraltarin maisemiin! Sisältää lennot, 5, 7 tai 10 yötä Hotel Alborán Algecirasissa, aamiaiset ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Etelä-Espanja ja Gibraltarin alue tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön aurinkolomalle. Gibraltar on todellinen portti Afrikkaan, sillä maanosia erottaa vain muutaman kymmenen kilometrin merimatka. Tutustu Gibraltarilla asusteleviin apinoihin, tee vierailu Afrikan puolelle, Marokkoon, sekä tutkaile vuokra-auton kanssa myös kaunista Andalusiaa. Tämä loma on täydellinen valinta, jos haluat lomallasi nähdä montaa erilaista kulttuuria ja päättää itse ohjelmastasi – sen kun vain käännät rattia haluamaasi suuntaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Malagaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5, 7 tai 10 yön majoitus Hotel Alborán Algecirasissa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Maksuton pysäköinti hotellilla
Lisävaihtoehdot
 • Päiväretki Tangeriin (tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin)
Algeciras, portti Afrikkaan

Tervetuloa Andalusiaan, kauniille Algecirasin alueelle, joka sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Gibraltarin kärjestä. Itse kaupunki tarjoaa jo paljon nähtävää kirkoista moskeijoihin ja synagogiin sekä moniin historiallisiin rakennuksiin, jotka huokuvat niin maurien kuin roomalaistenkin vaikutteita. Algecirasin satamasta voit myös ylittää Gibraltarin salmen ja suunnata kohti Afrikkaa, Marokon Tangeria. Käytössäsi oleva vuokra-auto antaa sinulle mahdollisuuden tutkia vapaasti niin Gibraltaria kuin Andalusiaakin. Mielenkiintoista lomaa!

Hotel Alborán Algeciras

 • Hotelli
 • Algeciras, Espanja
Patio

Tämä perinteinen andalusialaishotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, noin 1,5 kilometrin päässä rannasta ja noin 3 kilometrin päässä Algecirasin kaupungin vanhasta keskustasta. Hotellin uima-allas ja aurinkoterassi tarjoavat täydelliset puitteet hotellilla rentoutumiseen. Hotellin kahvilassa nautit virvokkeita tai pikkupurtavaa.

 • +3
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneet on sisustettu lämpimin värein ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi puhelimella, televisiolla, ilmastoinnilla, minibaarilla sekä tallelokerolla. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät suihkun ja hiustenkuivaajan.

Kolmen hengen huone

Kolmen hengen huoneet on sisustettu lämpimin värein ja kodikkaaseen tyyliin. Huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi puhelimella, televisiolla, ilmastoinnilla, minibaarilla sekä tallelokerolla. Yksityisestä kylpyhuoneesta löydät suihkun ja hiustenkuivaajan.

Lisävalintainen päiväretki Marokon Tangeriin

Vierailu mielenkiintoisessa Marokossa on ehdottomasti kokemisen arvoinen elämys matkallasi Gibraltarilla, josta Pohjois-Afrikkaan on vain lyhyt venematka. Vierailet Tangerin kaupungissa ja kuljet ensin halki kaupungin modernien osien, jonka jälkeen tutustut jalan historiallisiin kohteisiin, Medinaan, Kasbahiin ja Zocon markkinoihin. Kaupunkiin tutustumisen jälkeen sinut kuljetetaan perinteiseen Marokkolaiseen ravintolaan, jossa nautittu lounas kuuluu retken hintaan. Lounaan jälkeen ehdit vierailla tyypillisessä basaarissa, jossa voit ihailla marokkolaisia mattoja, nahkavaatteita ja muita paikallisia käsitöitä. Jos aikaa jää, vierailet myös perinteisessä apteekissa tai maustemyyjän luona, missä paikalliset tutustuttavat sinut luonnonkosmetiikkaan sekä marokkolaisessa keittiössä käytettyihin mausteisiin. Vierailusi jälkeen sinut kuljetetaan takaisin satamaan ja sieltä veneellä takaisin Espanjaan.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Fiat 500 Soft Top Cabrio, Ford Fiesta, Seat Ibiza, Nissan Micra, Honda Jazz, Hyundai i20 tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

13:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Algecirasissa on noin 119 000 asukasta.

Espanjassa puhutaan espanjaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla melko hyvin.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Gibraltar noin 20 km
Malaga noin 135 km
Malagan lentokenttä noin 130 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Espanjassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Espanjassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Espanjan hintataso on hieman Suomen hintatasoa edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +11 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +22 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +26 °C
Syyskuu +20 °C
Lokakuu +20 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +13 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen