• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Monikulttuurinen Brooklyn

 • Kaupunkilomat
 • 4, 5, 6, 7 tai 8 yötä
 • New York
hinta alkaen € 1.019,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Hurmaannu New Yorkin lumosta. Sisältää 3–7 yötä Wyndham Garden Brooklyn Sunset Parkissa, lennot, aamiaiset ja myöhäisen uloskirjautumisen.

New Yorkia ei ole helppo kuvata muutamalla sanalla. Kaupunki on vähintäänkin tyylikäs, muuntautumiskykyinen, riehakas ja taiteellinen metropoli, joka jokaisella vierailukerralla näyttää itsestään uuden puolen. Mutta New York on muutakin kuin vain Manhattan. Eloisa Brooklyn on noussut uudeksi suosikiksi erityisesti trendikkäiden paikallisten ja matkaajien keskuudessa varsinkin sen selvästi erottuvan kulttuurinsa vuoksi. Museoita, hyviä ravintoloita, katutaidetta, perinteisiä brownstone-taloja, ainutlaatuisia putiikkeja ja vehreitä puistoja löytyy aivan joka kulmasta, joten mikset viettäisi seuraavaa kaupunkilomaasi kotoisassa Brooklynissä?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot New Yorkiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4, 5, 6 tai 7 yön majoitus Wyndham Garden Brooklyn Sunset Parkissa
 • Aamiaiset
 • Myöhäinen uloskirjautuminen klo 14.00
Brooklyn

Jokaisen kaupunkilomailijan unelmakohteessa, New Yorkissa, riittää tekemistä ja näkemistä niin pitkäksi aikaa kuin paikan päällä haluaa viihtyä. Manhattan on edelleen kaupungin suosituin kohde turistien keskuudessa, mutta Brooklyn kerää pisteet etenkin viihtyisän tunnelmansa vuoksi. Prospect Heightsissä Brooklynin historia ja nykypäivä kulkevat käsi kädessä kun taas Williamsburgissa päivät kuluvat leppoisasti luomubrunssilla tai second hand -kaupoissa, pop up -taidegallerioissa ja -ravintoloissa vieraillen. Taiteen ystävien kannattaa suunnata tunnetun MoMAn lisäksi Prospect Parkissa sijaitsevaan ja kaupungin toiseksi suurimpaan taidemuseoon, Brooklyn Museumiin. New Yorkin toimivan metroverkoston lisäksi kaupungissa voi helposti liikkua myös pyörällä. Brookylnistä voit kätevästi vuokrata pyörän ja polkaista Brooklynin sillan ja Hudson River Greenwayn kautta Central Parkiin. Matkan varrella kannattaa pysähtyä vanhan rautatiekiskon päälle rakennetussa High Line -puistossa.

Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park

 • Hotelli
 • New York, Yhdysvallat
Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park + Interior

Moderni ja tyylikäs Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park sijaitsee New Yorkin suurimman hallintoalueen, Brooklynin, Sunset Park -naapurustossa. Luontoystävällinen hotelli tarjoilee Constantine Bar -ravintolassaan kevyitä aterioita, välipaloja ja cocktaileja. Hotelli sijaitsee alle 200 metrin päässä Sunset Parkista.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park + Room

Premium-huone king size -vuoteella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Premium-huone on varustettu mukavalla king size -vuoteella ja moderneilla huonekaluilla. Valoisassa huoneessa on myös taulutelevisio ja marmorinen kylpyhuone, jossa on suihku.

Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park + Room

Premium-huone kahdella parivuoteella

4 aikuista majoitustyypissä huone

Premium-huone on varustettu kahdella mukavalla parivuoteella ja moderneilla huonekaluilla. Valoisassa huoneessa on myös taulutelevisio ja marmorinen kylpyhuone, jossa on suihku.

Mitä tehdä Brooklynissä?

Brooklynin ei tarvitse piileskellä Manhattanin varjossa, vaan päinvastoin. New Yorkin monikulttuurisella ja ainutlaatuisella alueella on paljon tarjottavaa.

 • Barclays Center: Suurien ja tunnettujen urheilutapahtumien lisäksi monitoimihallissa järjestetään paljon konsertteja. Koripallo- ja jääkiekkopelien ohessa hallissa on esiintynyt muun muassa Jay-Z ja Barbra Streisand.
 • Smorgasburg: Lauantaisin Williamsburgissa ja sunnuntaisin Prospect Parkissa järjestettävät ulkoilmamarkkinat ovat yhdet New Yorkin suosituimmista. Talvikuukausina markkinat järjestetään Industry Cityssä. Valmistaudu näkemään ruokakojuja jokaisesta maan kolkasta sekä taidetta ja muotia.
 • Brooklynin kasvitieteellinen puutarha: Tutustu urbaaniin puutarhaan ryhmässä tai yksin. Puutarhasta löydät monipuolisen valikoiman kukkia ja kasveja, jotka lumoavat jokaisena vuodenaikana.
 • DUMBO: Aikoinaan Brooklynin taiteilijoiden kortteli, nykyään historiallinen osa New Yorkia, Down Under The Manhattan Bridge Overpass on alue Brooklynissä, josta on upeat maisemat Brooklynin ja Manhattanin silloille. Nappaa mukaasi aito newyorkilainen bagel ja nauti eteesi aukeutuvista maisemista Manhattanin siluetille, joka nousee kauniisti East Riverin pinnasta.
 • Sunset Park: Aivan hotellisi lähettyvillä sijaitseva Sunset Park -puisto on antanut nimensä myös alueelle, jossa se sijaitsee. Puisto sijaitsee yhdellä Brooklynin korkeimmista kohdista, jonka ansiosta pääsetkin siellä ollessasi ihastumaan maisemista Vapaudenpatsaalle, Manhattanille ja New Yorkin satamaan. Sunset Park on myös nimensä mukaisesti loistava paikka nauttia auringonlaskuista.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

14:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Premium-huone king size -vuoteella
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 4 henkilöä majoitustyypissä Premium-huone kahdella parivuoteella

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Kalenteri

Huomioithan, että paluulennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Rahayksikkö

Yhdysvaltojen valuutta on dollari, joka on arvoltaan noin 0,95 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 14,00–24,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,80–7,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,40–2,80 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 1,15–2,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 2,60 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,40–3,10 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

New Yorkin väkiluku on noin 8 491 000, tehden kaupungista Yhdysvaltojen suurimman. Kaupunki on yksi maailman tärkeimmistä talous- ja kulttuurikeskuksista.

Yhdysvalloissa puhutaan äidinkielenä englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 480 m
Central Park 14,5 km
Times Square 12,8 km
Vapaudenpatsas 9,5 km
Empire State Building 12 km
John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä 32 km

Liikkuminen kohteessa

New Yorkin valtavan koon vuoksi vaivattomin kulkuväline kaupungissa on metro, joka on erittäin kattava ja kulkee ympäri vuorokauden. Paikalliset itse kutsuvat kaupungin 24 metrolinjaa juniksi, ja ne liikennöivät Manhattanilla, Bronxissa, Brooklynissä ja Queensissa. Yhdensuuntainen matka maksaa noin $3,00 (noin 2,75 €). Vaihtoehtoisesti voit ostaa viikon voimassa olevan Unlimited Ride MetroCardin, joka maksaa noin $33,00 (noin 30,00 €).

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Vaivattomin tapa siirtyä hotellille on junalla ja metrolla. Matka kestää yhteensä noin tunnin.

Viisumivaatimukset

Tarvitset viisumin (ESTA) matkustaessasi Yhdysvaltoihin. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Tarkistathan ulkoasiainministeriöltä matkustusoikeutesi Yhdysvaltoihin ennen matkan varaamista jos olet Sudanin, Somalian, Iranin, Jemenin, Syyrian tai Libyan kansalainen.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Yhdysvaltoihin suosittelemme sinua hankkimaan vesikauhurokotteen. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passivaatimukset

Jokaisella matkustajalla on oltava mukana passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan jälkeen.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Wyndham Garden Brooklyn Sunset Park sijaitsee Brooklynissä. John F. Kennedyn kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 32 kilometrin päässä hotellista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen