• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Elävainen Albufeira ja hurmaava Tavira

 • Kiertomatkat
 • 7, 10 tai 14 yötä
 • Portugali
hinta alkaen € 729,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Autoretkeilyä Algarven alueella. Sisältää 7, 10 tai 14 yötä kahdessa hotellissa aamiaisineen, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Valmistaudu näkemään Portugalin etelärannikon hurmaavan kauniita maisemia! Tällä matkalla pääset kahteen Algarven alueen helmeen, Albufeiraan ja Taviraan. Sinulla on lomasi aikana käytössäsi myös vuokra-auto, joten voit suunnitella lomasi ohjelman ja vierailukohteet oman makusi mukaan. Voit vaikka yhtenä päivänä levittää pyyhkeesi Albufeiran rannan pehmeälle hiekalle ja toisena päivänä suunnata autoretkeilemään pitkin rannikkoa. Tavirassa sinua odottaa myös rento lomatunnelma ja mahdollisuus huristella vuokra-autolla ympäri lähialuetta. Majoitut sekä Albufeirassa että Tavirassa neljän tähden hotellissa, joten mukava majoitus kruunaa lomasi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Faroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 5 tai 7 yön majoitus Victoria Sport & Beach Hotelissa**** Albufeirassa
 • 3, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Vila Galé Albacorassa**** Tavirassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Kaunis Algarve

Portugalin eteläosissa sijaitseva Algarve on suosittu lomakohde, eikä syyttä, sillä alueelta löytyy sekä kauniita rantoja että kiinnostavia kaupunkeja. Vietä siis rentoja päiviä rannalla hyvän kirjan kera ja suuntaa myös kiertelemään kaupunkien kujia ja katuja. Nautiskele algarvelaisista herkuista, joista muun muassa merenelävät ovat herkullisia. Kokeile myöskin meheviä paikallisia viinejä, jotka ovat myös erinomaisia ja edullisia tuliaisia. Algarven alueella on myös mahtavat mahdollisuudet viettää aktiivistakin lomaa vaikkapa golfia pelaten tai erilaisia vesiurheilulajeja kokeillen.

 1. Päivä 1 - 4: Albufeira

  Tervetuloa Portugaliin! Laskeudut Faron lentokentälle, jossa sinua odottaa myös vuokra-autosi. Suuntaa auton nokka kohti Albufeirassa sijaitsevaa ensimmäistä hotelliasi ja virkistäydy hetki hotellihuoneessasi, mutta suuntaa sitten tutustumaan lähemmin Albufeiraan. Löydät tästä entisestä kalastajakylästä rantaelämän lisäksi viihtyisää kaupunkikulttuuria ravintoloineen ja kahviloineen. Albufeiran uudessa osassa, Praia da Ourassa, on myös vilkasta yöelämää ja kuppiloita. Monipuolinen Albufeira odottaa!

  Vuokra-auton ansiosta voit lähteä myös tutustumaan kauniiseen lähiseutuun. Huristele esimerkiksi Carvoeiroon, joka on hurmaava kylä noin 40 kilometrin päässä hotelliltasi. Varaa mukaasi rantakassisi, sillä kylän ranta kutsuu viettämään rentoja hetkiä pehmeällä hiekalla loikoillen. Suuntaa myös noin 42 kilometrin päässä sijaitsevaan Portimãon kaupunkiin, joka hurmaa vierailijansa mainioilla ravintoloillaan ja ostosmahdollisuuksillaan.

  Oletko varannut 7 yön matkan? Siinä tapauksessa yövyt Albufeirassa 4 yötä. 10 yön matkalla vietät Albufeirassa 5 yötä ja 14 matkalla 7 yötä.

  Faro Airport -> Victoria Sport & Beach 35.2 km

  pool

  Victoria Beach & Sport Hotel****

  1 arvostelua
  • Hotelli
  • Olhos de Água, Portugali
  pool

  Neljän tähden hotelli sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Albufeiran keskustasta ja noin 800 metrin päässä rannalta. Voit rentoutua myös hotellin kesäkuukausina auki olevalla ulkouima-altaalla tai nauttia terassilla auringon lämpimistä säteistä. Voit herkutella myös hotellin ravintolassa tai tilata kylmän juoman baarista.

  Lue lisää
  • +8
 2. Päivä 5 - 8: Tavira

  On aika hypätä vuokra-auton ratin taakse ja suunnata kohti Taviran kaupunkia. Tavira tarjoaa oivat puitteet lomailulle, sillä tämä satukirjamaisen kaunis kaupunki on täynnä pirteän värisiä taloja, kymmeniä kirkkoja ja kauniita siltoja. Kulje päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja ja kujia, poikkeile kiinnostaviin putiikkeihin ja istu alas nauttimaan paikallisia herkkuja kera viinilasillisen. Mikäli kaipaat rannalle, niin suuntaa läheiselle Praia dos Tesosin rannalle. Pakkaa mukaan hyvä kirja sekä eväät ja nauti auringonsäteistä ihollasi.

  Muista myös ottaa vuokra-autostasi kaikki irti ja suuntaa noin 28 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevaan Ria Formosan luonnonpuistoon, jonka laaja alue on täynnä kiehtovaa luontoa aina rämeistä ja laguuneista elämää kuhiseviin metsiin. Ilha de Taviran ranta on myös kokemisen arvoinen, joten pakkaa rantakassisi vuokra-autosi takakonttiin ja vietä mukavia hetkiä rannalla köllötellen. Harkitse myös vierailua noin 22 kilometrin päässä sijaitsevaan Monte Gordon rantakaupunkiin, jonka noin 15 kilometriä pitkä ranta tekee vaikutuksen. Istahda myös johonkin kaupungin rantabulevardin varren ravintoloista ja nauti paikallisten herkkujen lisäksi mainiosta lomatunnelmasta.

  Mikäli olet varannut 7 yön matkan, niin yövyt Tavirassa 3 yötä. Oletko varannut 10 yön matkan? Siinä tapauksessa vietät Tavirassa 5 yötä. 14 yön matkalla yövyt Tavirassa 7 yötä.

  Victoria Sport & Beach -> Hotel Vila Galé Albacora 62.5 km

  pool

  Hotel Vila Galé Albacora

  8 arvostelua
  • Hotelli
  • Tavira, Portugali
  pool

  Keskellä Ria Formosan luonnonpuistoa sijaitseva Hotel Vila Galé Albacora koostuu uudistetuista tonnikalapyytäjien taloista, varastotiloista ja työpajoista. Hotellilta on kauniit maisemat ympäröivään luonnonpuistoon. Hotel Vila Galé Albacorasta löydät kauniin kappelin, entisen koulun, joka on muutettu lasten klubiksi, sekä vanhan leipomon, joka nykyään toimii pienenä museona. Entisen kalastajakylän tunnelma on säilytetty loistavasti, ja hotelli keskittyy kestävään kehitykseen. Lisäksi Hotel Vila Galé Albacora on useampaan otteeseen palkittu luonnonsuojeluun liittyvillä palkinnoilla. Hotellilta löytyy myös laituri, jonka avulla tavoitat Praia da Ilha de Taviran helposti.

  Lue lisää
  • +8

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Opel Corsa, Renault Clio, Mitsubishi Colt 2dr tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet, mahdolliset tietullimaksut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Albufeiran asukasluku on noin 40 800 ja Tavirassa on asukkaita noin 26 100.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, ettei kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Portugalissa ajaminen on pääsääntöisesti turvallista, mutta liikenne on ajoittain ruuhkaista kaupungeissa ja teiden kunto vaihtelee. Huomioithan, että lähes kaikki Portugalin moottoritiet ovat maksullisia.

Keskilämpötilat

Tammikuu +12 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +14 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen