Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Eläväinen Albufeira ja hurmaava Tavira

 • Kiertomatkat
 • Portugali
hinta alkaen € 1.059,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Autoretkeilyä Algarven alueella. Sisältää 7, 10 tai 14 yötä kahdessa hotellissa aamiaisineen, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Valmistaudu näkemään Portugalin etelärannikon hurmaavan kauniita maisemia! Tällä matkalla pääset kahteen Algarven alueen helmeen, Albufeiraan ja Taviraan. Sinulla on lomasi aikana käytössäsi myös vuokra-auto, joten voit suunnitella lomasi ohjelman ja vierailukohteet oman makusi mukaan. Voit vaikka yhtenä päivänä levittää pyyhkeesi Albufeiran rannan pehmeälle hiekalle ja toisena päivänä suunnata autoretkeilemään pitkin rannikkoa. Tavirassa sinua odottaa myös rento lomatunnelma ja mahdollisuus huristella vuokra-autolla ympäri lähialuetta. Majoitut sekä Albufeirassa että Tavirassa neljän tähden hotellissa, joten mukava majoitus kruunaa lomasi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Faroon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4, 5 tai 7 yön majoitus Victoria Sport & Beach Hotelissa**** Albufeirassa
 • 3, 5 tai 7 yön majoitus Hotel Vila Galé Albacorassa**** Tavirassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Kaunis Algarve

Portugalin eteläosissa sijaitseva Algarve on suosittu lomakohde, eikä syyttä, sillä alueelta löytyy sekä kauniita rantoja että kiinnostavia kaupunkeja. Vietä siis rentoja päiviä rannalla hyvän kirjan kera ja suuntaa myös kiertelemään kaupunkien kujia ja katuja. Nautiskele algarvelaisista herkuista, joista muun muassa merenelävät ovat herkullisia. Kokeile myöskin meheviä paikallisia viinejä, jotka ovat myös erinomaisia ja edullisia tuliaisia. Algarven alueella on myös mahtavat mahdollisuudet viettää aktiivistakin lomaa vaikkapa golfia pelaten tai erilaisia vesiurheilulajeja kokeillen.

Reitti

Päivä 1 - 4: Albufeira

Tervetuloa Portugaliin! Laskeudut Faron lentokentälle, jossa sinua odottaa myös vuokra-autosi. Suuntaa auton nokka kohti Albufeirassa sijaitsevaa ensimmäistä hotelliasi ja virkistäydy hetki hotellihuoneessasi, mutta suuntaa sitten tutustumaan lähemmin Albufeiraan. Löydät tästä entisestä kalastaj… Lue lisää

Victoria Sport & Beach

Päivä 5 - 8: Tavira

On aika hypätä vuokra-auton ratin taakse ja suunnata kohti Taviran kaupunkia. Tavira tarjoaa oivat puitteet lomailulle, sillä tämä satukirjamaisen kaunis kaupunki on täynnä pirteän värisiä taloja, kymmeniä kirkkoja ja kauniita siltoja. Kulje päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja ja kujia, poi… Lue lisää

Hotel Vila Galé Albacora
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Vuokra-auton polttoaineet, mahdolliset tietullimaksut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintikulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Portugalissa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä ja ruokakaupoissa, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia sekä ravintolassa nautittuja illallisia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Portugali on hintatasoltaan hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 5,00–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,45–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,90 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Albufeiran asukasluku on noin 40 800 ja Tavirassa on asukkaita noin 26 100.

Portugalissa puhutaan portugalia, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, ettei kaikki paikalliset kuitenkaan puhu englantia.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Portugalissa ajaminen on pääsääntöisesti turvallista, mutta liikenne on ajoittain ruuhkaista kaupungeissa ja teiden kunto vaihtelee. Huomioithan, että lähes kaikki Portugalin moottoritiet ovat maksullisia.

Keskilämpötilat

Tammikuu +12 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +15 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +18 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +24 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +16 °C
Joulukuu +14 °C

Kalenteri

Huomioithan, että osa paluulennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Victoria Beach & Sport Hotel**** sijaitsee 9 kilometrin päässä Albufeiran keskustasta ja noin 800 metrin päässä rannalta. Faron lentokentälle on hotellilta matkaa noin 30 kilometriä.

Hotel Vila Galé Albacora sijaitsee Taviran keskustassa, noin 300 metrin päässä rannasta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen