Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää taksimatkan

Kroatian kuvankaunis Rabac odottaa

 • Aurinkomatkat
 • Rabac
hinta alkaen € 679,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lomailua Adrianmeren äärellä. Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoituksen Hotel Miramarissa tai Hotel Allegrossa, puolihoidon, lennot ja kuljetukset.

Kroatia tarjoaa kerrassaan ihanteelliset puitteet lomailulle – miellyttävä ilmasto, herttaiset kylät, huikean kaunis luonto ja upea rannikko rantoineen takaavat onnistuneen loman. Kotipesänäsi Kroatiassa toimii Rabac, joka sijaitsee Istrian upeissa maisemissa. Hotellisi puolihoito tekee lomailusta myös helppoa ja lähiseudulla riittää halutessasi vierailupaikkoja. Voit toki keskittyä vain rentoutumiseen ja viettää leppoisia lomapäiviä rannalla sekä uima-altaalla.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pulaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Miramarissa tai Hotel Allegrossa
 • Puolihoito (aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Lentokenttäkuljetukset
Kaunis Rabac

Meren rannalla sijaitseva Rabac on ihanteellinen lomakohde. Pienen kylän rauhallinen tunnelma takaa mahdollisuuden viettää rentoa lomaa, mutta lähiseudulla riittää myös muita kaupunkeja ja kyliä, joihin voi lähteä päiväretkeilemään. Rabacissa voitkin helposti muokata lomastasi oman näköisesi. Kenties haluat rentoutua rannalla hyvän kirjan parissa, käydä kävelyllä vehreässä luonnossa, istuskella terasseilla kylmän juoman kera tai vuokrata auton ja lähteä seikkailemaan pitkin Istrian rannikkoa? Sinä päätät!

Hotels Miramar & Allegro

 • Hotelli
 • Rabac, Kroatia
Hotels Miramar & Allegro - Terrace

Hotel Miramar: Hotelli sijaitsee vain noin 70 metrin päässä rannalta ja hotellilta avautuvat merimaisemat saavat huokaisemaan ihastuksesta. Vietä rentoja hetkiä hotellin uima-altaalla ja nauti paikallisista ja kansainvälisistä herkuista hotellin ravintolassa. Hotellin baarista voit halutessasi tilata kylmiä juomia nautittavaksesi.

Hotel Allegro: Aivan rannan tuntumassa sijaitsevalta hotellilta löydät ulkouima-altaan, tenniskenttiä sekä paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja tarjoilevan ravintolan. Hotellilla on myös ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille.

 • +6
Lue lisää
Hotels Miramar & Allegro - Twin

Kahden hengen huone

Viihtyisä kahden hengen huone on varustettu parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Yksityisessä kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme.

Hotels Miramar & Allegro - 2 Pers Room

Kahden hengen huone merinäkymällä

Mukava kahden hengen huone on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Huoneessa on lisäksi ilmastointi, televisio ja yksityinen kylpyhuone, jossa on joko suihku tai kylpyamme. Huoneen parvekkeelta avautuu näkymä merelle.

Hotels Miramar & Allegro - 3Pers Room

Kolmen hengen huone

Huoneessa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä vuodesohva, ilmastointi ja televisio. Yksityinen kylpyhuone on varustettu joko kylpyammeella tai suihkulla.

© Hotel Miramar, Eurotours (1)

Kolmen hengen huone merinäkymällä

Kotoisassa huoneessa on joko parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä vuodesohva. Huoneessa on lisäksi ilmastointi, televisio ja parveke, jolta avautuu merinäkymä. Yksityisessä kylpyhuoneessa on joko kylpyamme tai suihku.

TravelBird suosittelee

Kannattaa harkita auton vuokraamista muutamaksi päiväksi, sillä Rabacin lähialueella on monia kiinnostavia paikkoja. Tässä muutamia vinkkejä:

 • Labin: Noin 5 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitseva Labin on entinen kaivoskaupunki, joka yllättää monipuolisuudellaan. Ihaile pikkukaupungin värikkäitä taloja ja seikkaile sen kaduilla ja kujilla.
 • Rovinj: Noin 60 kilometrin päässä sijaitseva vanha Rovinjin kaupunki on myös vierailemisen arvoinen. Kauniissa kukkulamaisemissa sijaitseva kaupunki henkii rentoa tunnelmaa, joka kutsuu istuskelemaan terasseille ja ravintoloihin nauttimaan paikallisia herkkuja. Käy myös ihastelemassa kaupungin kaunista satama-aluetta.
 • Pula: Noin 50 kilometrin päässä sijaitseva Pula pursuaa historiallisia nähtävyyksiä. Laita siis jalkaasi mukavat kengät ja kierrä nähtävyydeltä toiselle. Nauti myös kaupungin tunnelmasta istuskelemalla kuppiloissa ja katselemalla paikallisten verkkaista elämänmenoa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Juomat illallisen yhteydessä
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Majoitus

Majoitut joko Hotel Miramarissa tai sen viereisessä (100 metrin päässä) Hotel Allegrossa. Sisäänkirjautuminen tapahtuu Hotel Miramarissa, jossa saat tietää kummassa hotellissa majoitut.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kolmen hengen huone merinäkymällä
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone merinäkymällä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Rahayksikkö

Huomioithan, että Kroatiassa ei käytetä euroja, vaan maan valuutta on kuna. 1,00 € on noin 7,5 kunaa (HRK). Valuutan vaihdat vaivattomasti nostamalla käteistä pankkiautomaatista, sillä viralliset valuutanvaihtopisteet ottavat suuremmat palkkiot valuutan vaihdosta.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,50–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,60–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,90 €
Linja-autolippu noin 0,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Rabacin asukasluku on noin 1470.

Kroatiassa puhutaan kroatiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Etäisyyksiä lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta 70 m
Labin 5 km
Rovinj 60 km
Pula 50 km
Pulan lentokenttä 43 km

Keskilämpötilat

Tammikuu +6 °C
Helmikuu +8 °C
Maaliskuu +11 °C
Huhtikuu +16 °C
Toukokuu +20°C
Kesäkuu +25 °C
Heinäkuu +27 °C
Elokuu +27 °C
Syyskuu +21 °C
Lokakuu +17 °C
Marraskuu +11 °C
Joulukuu +7 °C

Varauksen muutos

Muutos jo olemassa olevaan varaukseen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli Miramar sijaitsee noin 70 metrin päässä rannasta Rabacin kylässä. Myös Hotel Allegro on aivan rannan tuntumassa. Hotellit sijaitsevat noin 100 metrin päässä toisistaan ja molemmilta on Pulan lentokentälle noin 43 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen