Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kesäinen Balaton-järvi viinitarhoineen

 • Aurinkomatkat
 • 5, 7, 10 tai 14 yötä
 • Vonyarcvashegy
hinta alkaen € 469,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tee lomastasi Balaton-järvellä omannäköisesi vuokra-auton kanssa. Nauti Zenit Hotel Balatonissa puolihoidosta ja ihastele viinitilojen köynnösrivejä.

Kesä, aurinkoa, rentoutumista ja upeita maisemia – tätä kaikkea voit odottaa lomaltasi Balaton-järvellä Unkarissa. Nauti rauhallisen ja vehreän ympäristön aktiviteettimahdollisuuksista, ota aurinkoa Keski-Euroopan suurimman järven rannalla ja herkuttele parhailla unkarilaisilla herkuilla. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa lähdet tutustumaan järven ympäristön tarjoamaan ympäristöön omaan tahtiisi. Miltä kuulostaisi autoretki paikallisten viinitilojen loputtomien köynnösten äärelle? Lisää lomaasi hemmottelua hotellin kylpyläosaston lämmössä ja nauti lasillinen viiniä neljän tähden hotellisi viinikellarista. Mitä vielä odotat? Ihanat lomanautinnot Balaton-järvellä kutsuvat!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki, Joensuu, Kemi, Kuopio, Oulu, Turku, Tampere–Budapest
 • Zenit Hotel Balaton: 5, 7, 10 tai 14 yötä
 • Puolihoito
 • Vuokra-auto
 • Kuntosalin käyttö
 • Kylpyläosaston käyttö
 • Suolahuoneen käyttö kerran per henkilö majoittumisen aikana
Vonyarcvashegy, Balaton-järvi

Unkarin mereksi kutsuttu Balaton-järvi on koko Keski-Euroopan suurin. Järven vehreä pohjoispuoli tunnetaan erityisesti viininviljelemisestään, ja viinitiloja löytyykin aivan hotellisi lähistöltä. Vietät lomasi viehättävässä Vonyarcvashegyn kylässä, joka sijaitsee Keszthelyn vuorien ja Balaton-järven välissä tarjoten mitä ihanimpia näkymiä ympäröivään miljööseen. Vaikuttava Balatonin ylämaan kansallispuisto sijaitsee aivan Vonyarcvashegyn ympärillä, joten aktiviteettimahdollisuuksia ja luontoelämyksiä löytyy riittämiin. Balaton-järvi soveltuu monipuolisuutensa vuoksi sekä aurinkolomailijoille että aktiivisempaa reissua etsiville. Miltä kuulostaisi viettää seuraava aurinkolomasi keskellä Unkarin kaunista luontoa?

Zenit Hotel Balaton

 • Hotelli
 • Vonyarcvashegy, Unkari
Hotel

Vuoden 2011 maaliskuussa avattu neljän tähden Zenit Hotel Balaton sijaitsee rauhallisessa ympäristössä vehreän kukkulan päällä. Hotelli tarjoaa vierailleen ihastuttavan yhdistelmän vanhaa ja uutta. Hotellin yhteydestä löytyy Helikon Taverna -ravintola, joka sijaitsee kreivi Festeticsin 1800-luvun viinintuotantorakennuksessa. Ravintolassa on myös viinikellari. Hotellin terassilla pääset ihastelemaan upeita maisemia Balaton-järvelle ja nautiskelemaan esimerkiksi lasillisesta viiniä, joka on haettu ravintolan viinikellarista. Kylpyläosastolta löydät uima-altaan, porealtaan, jäähuoneen sekä perinteisen saunan ja höyrysaunan. Hierontoja ja muita kylpylähoitoja on mahdollista varata erikseen paikan päällä lisämaksusta. Tarjoukseen sisältyvät aamiaiset ja illalliset tarjoillaan hotellin ravintolassa.

 • +7
Lue lisää
room

Kahden hengen huone

Hotellin huoneet on sisustettu modernisti ja vieraiden mukavuutta ajatellen. Valoisat ja tilavat kahden hengen huoneet on varustettu yksityisellä parvekkeella, parivuoteella ja lisävuoteella, tallelokerolla, LED-televisiolla sekä työpöydällä. Kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaimen, kylpytuotteita ja kylpytakit.

Yhden hengen huone

Valoisat yhden hengen huoneet on varustettu yksityisellä parvekkeella, vuoteella, tallelokerolla, LED-televisiolla sekä työpöydällä. Kylpyhuoneesta löydät hiustenkuivaimen, kylpytuotteita ja kylpytakit.

TravelBird suosittelee

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa kuljet lentokentältä hotellille sekä tutustut Balaton-järven ympäristöön kätevästi ja huolettomasti omaan tahtiisi. Lue tästä TravelBirdin vinkit Vonyarcvashegyn ympäristöön:

 • Balatonin ylämaan kansallispuisto: Hotellisi ympäristöstä löydät vehreän ja kauniin kansallispuiston, jonka luonto tarjoaa niin patikointireittejä kuin myös upeita luontoelämyksiä. Kansallispuistossa järjestetään myös opastettuja kierroksia, luolaretkiä ja kaikenikäisille suunnattuja tapahtumia.
 • Badacsony: Viininviljelyksestään tunnettu alue on vaikuttava näky laatikkomaisella, mutta jo sammuneella tulivuorellaan. Badacsonyssä on viljelty viinejä roomalaiselta ajalta lähtien, ja mikä olisikaan ihanampaa kuin vierailla historiallisella viinitilalla ja napata mukaansa tuliaispullo vaikka suoraan tilalta?
 • Keszthely: Balaton-järveä ympäröivistä kaupungeista suurin sekä kulttuurillisesti ja taloudellisesti tärkein kaupunki, Keszthely, sijaitsee vain 6 kilometrin päässä hotelliltasi. Keszthelyssä voit nauttia elämästä paikallisten tavoin, sillä turistit eivät vielä ole onneksesi löytäneet tätä helmeä. Vieraile yhdessä kaupungin useista museoista, käy shoppailemassa ja ihastele Keszthelyn historiallisia rakennuksia. Älä unohda vierailua majestettisella Festeticsin palatsilla!

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Skoda Fabia, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Turistivero € 1,40 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 aikuinen ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

Kahden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
6–11 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
Yhden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 1 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
6–11 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Puolihoito

Tarjoukseen sisältyvän puolihoidon ansiosta nautit päivittäisistä aamiaisista ja illallisista hotellin ravintolassa. Illalliset tarjoillaan joko buffet-muodossa tai neljän ruokalajin illallisina.

Kylpyläosaston käyttö

Kylpyläosaston käyttöön sisältyy sisäuima-allas, sauna, höyrysauna, infrapunasauna, rentoutumishuone, jääallas, sukellusallas, sisäporeallas, ulkoporeallas (säävarauksella) ja lasten allas. Majoittumiseen kuuluu myös suolahuoneen käyttö kerran per henkilö majoittumisen aikana.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Vonyarcvashegyn kylässä Balaton-järven pohjoisrannikolla. Budapestin lentokentältä on matkaa hotellille autolla noin 224 kilometriä ja matka kestää noin 2 tuntia ja 15 minuuttia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen