Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset

Loma hurmaavassa Dubrovnikissa

 • Aurinkomatkat
 • Dubrovnik
hinta alkaen € 619,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Ranta- ja kaupunkiloma Kroatiassa. Sisältää 7, 10 tai 14 yön majoituksen Hotel Splendidissä, aamiaiset, lennot ja lentokenttäkuljetukset.

Matkakohteesi lempinimi on Adrianmeren helmi, joten luvassa ei voi olla muuta kuin silmiähivelevän kauniita maisemia ja hurmaavaa tunnelmaa. Dubrovnik tarjoaa ihanteelliset puitteet sekä ranta- että kaupunkilomalle, joten jos kaipaat lomaasi hieman molempia, niin suuntaa kohti yhtä Kroatian kauneimmista kaupungeista. Dubrovnikissa pääset nauttimaan vanhankaupungin kiehtovasta tunnelmasta, mahtavista näkymistä turkoosina kimmeltävälle merelle sekä tietysti mahtavasta rantaelämästä. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubrovnikiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Splendidissä
 • Aamiaiset
 • Lentokenttäkuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Skootterin vuokraus per päivä
Dubrovnik

Dubrovnikin satamakaupunki tunnetaan ennen kaikkea kaupunkia reunustavista muureistaan, pienistä ja hurmaavista kaduistaan sekä vanhoista barokkirakennuksistaan. Dubrovnikin vanhaakaupunkia ympäröivän muurin ensimmäiset osat ovat valmistuneet 1300-luvulla, mutta ensimmäiset linnoitukset alueella rakennettiin jo 800-luvulla. Vanhakaupunki on parhaimmillaan kulkien jalan ympäriinsä ja tutkien, mitä kulman takaa löytyy. Dubrovnikista on helppo lähteä päiväretkelle esimerkiksi Bosnia ja Hertsegovinan puolelle Mostarin historialliseen kaupunkiin, Montenegron viehättävään rannikkokylään Perastiin tai jollekin Dubrovnikin edustan vehreistä saarista.

Hotel Splendid

 • Hotelli
 • Dubrovnik, Kroatia
Terrace

Mukava hotellisi sijaitsee rannan tuntumassa ja noin 4 kilometrin päässä Dubrovnikin vanhastakaupungista. Hotellin ravintolassa pääset päivittäin nauttimaan maukkaan aamiaisen, jonka voimin jaksat viettää leppoisaa rantaelämää tai koluta kaupungin nähtävyyksiä pitkälle lounasaikaan asti. Hotellilla on yksityinen ranta, jonka yhteydessä olevia pukukoppeja ja suihkua voit myös halutessasi käyttää.

 • +1
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone merinäkymällä

Majoitut tilavassa kahden hengen huoneessa, jonka parvekkeelta avautuu merinäkymät. Huone on varustettu myös ilmastoinnilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja.

Room

Kahden hengen huone puistonäkymällä

Majoitut mukavassa kahden hengen huoneessa, jonka parvekkeelta avautuu puistonäkymät. Huone on varustettu myös ilmastoinnilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja.

Tekemistä Dubrovnikissa
 • Lähde kiertelemään päämäärättömästi pitkin kaupungin katuja ja poikkeile kiinnostaviin putiikkeihin ja ravintoloihin. Käy ihastelemassa vanhaakaupunkia ja kävele Dubrovnikia ympöivällä muurilla. Älä unohda myöskään tutustua kaupungin ostosmahdollisuuksiin!
 • Maistele paikallisia herkkuja. Anna kroatialaisen keittiön yllättää sinut herkullisilla mauillaan ja kokeile rohkeasti erilaisia annoksia. Merenelävät ovat maukkaita tässä rantakaupungissa, joten niitä kannattaa maistella. Maukkaita kroatialaisia viinejä ei pidä myöskään unohtaa!
 • Tiesitkö, että Game of Thrones -sarjaa on kuvattu Dubrovnikissa? Vietä mukava päivä kuvauspaikkoja koluten joko omatoimisesti tai opastetulle kierrokselle osallistuen.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 1,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone merinäkymällä
Enintään 3 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone puistonäkymällä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: 20% alennus per yö

Lisävalintainen skootterin vuokraaminen

Huomioithan, että skootterin vuokraamiseen vaaditaan 100,00 € takuupantti sekä tarvittavat dokumentit.

Rahayksikkö

Huomioithan, että Kroatiassa ei käytetä euroja, vaan maan valuutta on kuna. 1,00 € on noin 7,5 kunaa (HRK). Valuuttaa saat vaivattomasti nostamalla käteistä pankkiautomaatista, sillä viralliset valuutanvaihtopisteet ottavat suuremmat palkkiot valuutanvaihdosta.

Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 2,50–8,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,60–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,90 €
Linja-autolippu noin 0,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,40–1,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Dubrovnikin asukasluku on noin 42 615.
Kroatiassa puhutaan kroatiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.
Etäisyyksiä lähialueen kohteisiin:

Lähin ranta noin 200 metriä
Dubrovnikin vanhakaupunki 4 km
Dubrovnikin lentokenttä 23 km

Liikkuminen kohteessa

Hotellin lähistöllä on kätevää liikkua jalkaisin tai polkupyörällä. Kaupungissa on myös toimiva linja-autoverkosto ja voit halutessasi myös liikkua taksilla.

Keskilämpötilat

Tammikuu +7,9 °C
Helmikuu +8,3 °C
Maaliskuu +10,6 °C
Huhtikuu +13,2 °C
Toukokuu +17,5 °C
Kesäkuu +21,4 °C
Heinäkuu +24,3 °C
Elokuu +24,0 °C
Syyskuu +21,2 °C
Lokakuu +17,0 °C
Marraskuu +12,4 °C
Joulukuu +9,3 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Splendid sijaitsee rannan tuntumassa ja on noin 4 kilometrin päässä vanhastakaupungista. Dubrovnikin lentokentälle on hotellilta noin 23 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen