Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää kuljetukset
 • Matkaopas sisältyy

Nautintoja Chalkidikissa

 • Aurinkomatkat
hinta alkaen € 889,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Aurinkoloma Kreikassa rannan äärellä. Sisältää 7, 10 tai 14 yötä Hotel Mavridisissa, puolihoidon, lennot ja kuljetukset.

Kuvittele upottavasi varpaasi pehmeään rantahiekkaan, ottavasi aurinkoa uima-altaalla raikas drinkki kädessäsi tai pulahtavasi virkistävään Egeanmereen – alkoiko lomakuume nousta? Kreikassa sijaitseva Chalkidikin niemimaa tarjoaa matkailijalle rentouttavia hetkiä sekä ikimuistoisia seikkailuja. Vietät lomasi Flogitan rantakylässä, jossa pääset nauttimaan Välimeren lämmöstä, ihanista kreikkalaisista herkuista sekä näkymistä Olympos-vuorelle. Joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Thessalonikiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Mavridisissa
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Lentokenttäkuljetukset
Chalkidiki

Chalkidiki on yksi Pohjois-Kreikan kauneimmista alueista. Piilotettuja lahtia, kultaisia hiekkarantoja ja kulttuuriaarteita – kyllä, täältä löydät koskemattoman Kreikan lumoa! Niemimaata ympäröi Egeanmeren turkoosi vesi ja kilometrejä pitkät rannat, jotka ovat suojassa kovilta tuulilta sekä suurilta aalloilta. Tämän vuoksi Chalkidiki on erinomainen kohde ikimuistoiselle lomalle. Lisäksi ympäristöstä löytyy lukemattomia metsin peittyneitä kukkuloita, joiden rinteillä sijaitsee useita autenttisia kyliä sekä arkeologisia aarteita, joiden ansiosta Chalkidikin kuuluisi olla myös kulttuurimatkailijan listalla. Loman tukikohtanasi toimii kukkulan päälle rakennettu Flogitan kylä, josta on kauniit näkymät Thermaikoslahdelle. Kauniin rannan lisäksi löydät täältä viihtyisän kävelykadun, jonka varrella on tavernoja, kahviloita ja putiikkeja.

Hotel Mavridis

 • Hotelli
 • Central Macedonia, Kreikka
Hotel strand bar

Vietät lomasi Chalkidikin niemimaalla sijaitsevassa Flogitan rannikkokylässä. Modernisti ja mukavasti sisustettu hotelli sijaitsee noin 100 metrin päässä lähimmältä hiekkarannalta, eikä kylän ostospaikoille tai ravintoloihinkaan ole pitkä kävelymatka. Hotellista löydät kreikkalaisia erikoisuuksia sekä kansainvälisiä klassikkoaterioita tarjoilevan ravintolan sekä rantabaarin, jonka lista on täynnä erilaisia juomia ja välipaloja. Ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään retkien järjestämisessä.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
Lue lisää
Dobbeltværelse

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tilavat kahden hengen huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Varustukseen kuuluu mukava vuode, istuma-alue sekä kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

Familieværelse

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin tilavat kolmen hengen huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Varustukseen kuuluu mukavat vuoteet, istuma-alue sekä kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

TravelBird suosittelee

Chalkidiki on tietysti jokaisen auringonpalvojan suosikkikohde, mutta niemimaalla on paljon muutakin tarjottavanaan!

 • Hyppää linja-autoon ja ota suunnaksi noin 17 kilometrin päässä sijaitseva Nea Poteidaia. Kylästä löydät useita antiikin Kreikan aikaisia aarteita, ja täällä ihastelet vaikuttavaa kanaalia, joka yhdistää Kassandralahden Thermaikoslahteen. Kävelykadulla voit istahtaa terassille nauttimaan virkistävästä juomasta.
 • Haluatko nähdä niemimaan vedestä käsin? Chalkidikia ympäröi Egeanmeri, jonka laineille kannattaa lähteä purjehtimaan ihailemaan rannikon kalliomuodostelmia. Voit myös seilata Athosvuoren lähettyvillä, joiden luostareihin on asettunut yli tuhat ortodoksimunkkia. Tiesitkö, että vain munkkien on sallittu asua alueella?
 • Noin 20 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee Katsika-vuoren uumenista löytyvä Petralonan luona. Yli 700 000 vuotta vanha luola on kooltaan yli 10 000 neliömetriä! Portaita kulkiessasi ohitat kalkkikiveä, tippukiviä ja fossiileja. Kreikan ensimmäisten ihmisten luita on myös löydetty luolasta.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero € 1,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Kahden hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
3–11 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
Kolmen hengen huone: Alennukset perustuvat vähintään 3 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
3–11 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pinnasänky

Pinnasänky saatavilla hintaan 10,00 € per yö. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Keskilämpötilat

Tammikuu +9 °C
Helmikuu +9 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +15 °C
Toukokuu +19 °C
Kesäkuu +23 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +23 °C
Lokakuu +19 °C
Marraskuu +14 °C
Joulukuu +11 °C

Rahayksikkö

Kreikassa käytetään valuuttana euroa. Erityisesti pienissä lomakylissä yleisin maksuväline on käteinen, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,50–12,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,50–4,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,00 €
Linja-autolippu noin 1,00–1,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,70–1,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,50–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Kreikassa puhutaan kreikkaa, mutta turistialueilla pärjää englannilla kohtalaisesti. Huomioithan, että pienempien kaupunkien ja kylien väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Etäisyyksiä lähialueiden kohteisiin:

Lähin ranta 100 m
Thessalonikin lentokenttä 45 km

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Mavridis sijaitsee noin 100 metrin päässä lähimmältä hiekkarannalta. Thessalonikin lentokenttä sijaitsee noin 45 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen