• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertomatka lumoavassa Kambodžassa

 • Kiertomatkat
 • 15 yötä
 • Kambodža
hinta alkaen € 1.969,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Tutustu ihastuttavaan Kambodžaan! Sisältää 13 yön majoitukset 5 eri kohteessa, aamiaiset ja opastettuja retkiä.

Tällä unohtumattomalla matkalla tutustut ainutlaatuisen Kambodžan saloihin. Maalla riittää tarjottavaa värikkäistä kaupungeista mahtaviin muinaisiin temppeleihin sekä rauhallisesta maaseudun elämästä vitivalkoisiin unelmarantoihin – Kambodža lumoaa sinut kauneudellaan ja yllättää monipuolisuudellaan. Matkasi alkaa maan pääkaupungista Phnom Penhistä, mistä suuntaat kohti Kratieta sekä Koh Trongin saarta. Vierailet myös upealla Angkor Watin temppelillä, kunnes päätät matkasi Sihanoukvillen rantamaisemiin, jossa voit ottaa rennosti ja ladata vielä akkuja ennen kotiinpaluuta. Valmistaudu siis upeaan matkaan Kaakkois-Aasiaan!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Phnom Penhiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 4 yön majoitus (1., 2., 9. ja 13. yö) Phnom Penhissä
 • 1 yön majoitus kotimajoituksessa Koh Trongissa
 • 1 yön majoitus Kratiessa
 • 4 yön majoitus Siem Reapissa
 • 3 yön majoitus Otres Beachillä Sihanoukvillen maakunnassa
 • Kaikki kuljetukset
 • Aamiaiset
 • Lounaat matkapäivinä 2, 3, 4 ja 6 ja illallinen matkapäivänä 3
 • Kaupunkikierros Phnom Penhissä - päivä 2
 • Pyöräretki Koh Trongilla - päivä 3
 • Kaupunkikierros Kratiessa - päivä 4
 • Retki Angkor Watille ja Angor Thommille - päivä 6
Lisävaihtoehdot
 • Retki Beng Mealeaan
 • Retki Tonle Sap -järvelle
 • Veneretki kolmelle saarelle
Monipuolinen Kambodža

Tällä matkalla nautit Phnom Penhin vilkkaasta elämänmenosta, ihastelet mittaamattoman arvokkaita kulttuuriaarteita Siem Reapissa ja rentoudut täydellisesti Sihanoukvillen rannoilla. Mahtava Mekongjoki vie sinut hiljaisiin kalastajakyliin ja tuktukin kyydistä voit ihaille Khmer-valtakunnan aikaisia jäänteitä. Kambodža todella on ainutlaatuisen monipuolinen maa, joka taatusti jää sydämeesi. Varmista, että kamerasi on ladattuna, sillä tällä matkalla tarvitset sitä usein.

Reitti

Päivä 1 & 2: Saapuminen Phnom Penhiin

Tänään seikkailusi halki upean Kambodžan voi vihdoin alkaa! Saavut maan pääkaupungin, Phnom Penhin, lentokentälle, mistä sinut kuljetetaan hotellillesi. Lataa akkujasi ja toivu pitkän lennon rasituksesta, ja jos aikaa ja energiaa riittää, käy toki vielä tutustumassa jalan hotellisi ympäristöön. … Lue lisää

Cardamom Hotel

Päivä 3: Koh Trong

Huomenta! Hotellilla nautitun aamiaisen jälkeen sinut viedään linja-autoasemalle, mistä suuntaat kohti Kratien provinssia. Perille saavuttuasi sinut kuljetetaan tuktukilla lautalle, joka vie sinut Koh Trong -saarelle pitkin Mekongjokea. Koh Trongilla sinut noudetaan hevoskärryillä ja viedään kot… Lue lisää

Päivä 4: Kratie

Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan taas lautalle ja palaat takaisin Kratieen. Hiljainen kylä Mekongjoen varrella tunnetaan parhaiten juuri täällä usein nähtävistä delfiineistä. Lisäksi täällä voit nähdä kenties koko Kambodžan kauneimmat auringonlaskut. Tutustut Kratieen tuktukin kyydissä, ja li… Lue lisää

River Dolphin Hotel

Päivä 5 - 8: Siem Reap & Angkor Wat

Viidentenä matkapäivänäsi luvassa on pitkä bussimatka. Sinut noudetaan noin klo 7.30 ja noin klo 18.30 saavut Siem Reapiin, missä sinut kuljetetaan hotellillesi lepäämään.

Kuudes matkapäiväsi alkaa aamiaisella hotellillasi, jonka jälkeen oppaasi noutaa sinut noin klo 8.00. Tänään koko p… Lue lisää

Claremont Angkor Boutique Hotel

Päivä 9: Paluu Phnom Penhiin

Tänään luvassa on jälleen pitkä matka, joten tee olosi mukavaksi. Noin kuuden tunnin matka vie sinut takaisin Phnom Penhiin, jossa vietät yhden illan samassa hotellissa, jossa yövyit myös matkasi alussa. Iltapäivän voit viettää vapaasti haluamallasi tavalla.

Lue lisää
Cardamom Hotel

Päivä 10 - 12: Sihanoukville & Otres Beach

Aamiaisen jälkeen sinut kuljetetaan linja-autoasemalle, jossa hyppäät linja-auton kyytiin ja suuntaat kohti Sihanoukvilleä, joka tunnetaan myös nimellä Kampong Som. Matka kestää 4–6 tuntia, joten varaa mukaan hyvä kirja tai muuta ajanvietettä. Saavuttuasi perille sinut viedään hotellillesi, joka… Lue lisää

SAHAA BEACH RESORT

Päivä 13 & 14: Phnom Penhin kautta kotiin

Kolmantenatoista matkapäivänäsi on aika sanoa hyvästit Sihanoukvillen maakunnalle. Nauti vielä auringosta ja rannoista muutama tunti aamulla ja hyppää sitten linja-autoon kohti Phnom Penhiä. Linja-automatka vie taas nelisen tuntia, ja yön vietät samassa hotellissa kuin aiemminkin Phnom Penhissä … Lue lisää

Cardamom Hotel
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset viisumikulut ja turistiverot
 • Juomarahat
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Rahayksikkö

Kambodžan rahayksikkö on riel (KHR), jonka tämänhetkinen arvo on noin 0,00021 euroa. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineinä suurissa hotelleissa ja kaupoissa turistialueilla. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Kambodžan hintataso on suomalaiseen hintatasoon tottuneelle varsin edullinen. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,80–4,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,50–1,10 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,40–0,90 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,40–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,90–1,85 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,20–0,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,90–2,75 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Matkustat yksin oman seurueesi kanssa. Retket ja kuljetukset järjestetään kuitenkin ryhmissä, jos samaan aikaan matkustaa muita henkilöitä. Huomioithan, että kaikki matkustajat eivät välttämättä ole suomalaisia.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matkan retkiin sisältyy melko paljon kävelyä.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan retket ja opastus

Huomioithan, että tarjoukseen sisältyvien ja lisävalintaisten retkien ajankohta, kesto ja sisältö saattavat muuttua TravelBirdistä riippumattomista syistä. Huomioithan, että retkien opastus on englanninkielinen.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Kambodžaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Muut rokotteet riskiarvion mukaan. Joillekin alueille Kambodžassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Kambodžaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Passivaatimukset

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymispäivästä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen