Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ihanaa lomailua Gardajärvellä

 • Aurinkomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Garda
hinta alkaen € 599,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Upeita järvimaisemia Italiassa! Sisältää 7, 10 tai 14 yötä Hotel Marco Polossa, puolihoidon, vierailun viinimuseossa maisteluineen ja lennot.

Gardajärven unenomainen maailma avautuu kaikille paikalle saapuville loman ensimmäisistä hetkistä alkaen. Alueen ihastuttavat kylät luovat lomastasi taideteoksen, jota ulkopuoliset eivät tule koskaan ymmärtämään täysin. Pohjois-Italiassa kohtaat monia voimakkaita nautinnonhetkiä: rentoudu hotellin uima-altaalla, tallustele mukulakivikaduilla, seilaa järvellä pienen veneen kyydissä ja maistele paikallisia viinejä eteläisen auringon lämmittäessä kasvojasi. Lähde reissuun rakkaasi, kavereidesi tai perheesi kanssa – Gardajärvi hurmaa joka tapauksessa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Milanoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Marco Polossa
 • Puolihoito (sis. aamiaiset ja illalliset, ei juomia)
 • Vierailu viinimuseossa
Gardajärvi

Gardajärven rannoilta löytyvä kulttuurien rikkaus on vähintäänkin yhtä suurenmoista kuin niiden keskellä aaltoileva järvi. Ihastele Italian kauneinta luontoa ravintolan terassilta, kulje pitkin ahtaita kujia ja suuntaa katseesi vastarannalla kohoaviin vuoriin. San Vigilion poukamassa sijaitsevalta hotelliltasi on myös kätevä lähteä ympäröiviin maisemiin vuokra-auton ratissa: esimerkiksi valloittava Verona sijaitsee vain 45 minuutin ajomatkan päässä. Suosittelemme vuokra-autoa lomasi ajaksi, sillä liikkuminen alueella on tällöin entistä vaivattomampaa. Ajaessasi läpi upeiden maisemien, elämykset tuntuvat entistä suuremmilta. Voit vuokrata auton jo heti Milanon lentokentältä, jolloin pääset ajamaan heti hotellillesi, eikä aikaa tarvitse kuluttaa linja-autossa. Seikkailu Pohjois-Italiassa odottaa!

Hotel Marco Polo

 • Hotelli
 • Garda, Italia
lake view

Kotoisa hotellisi sijaitsee kukkulalla Gardajärven itäisellä rannalla. Aamujasi piristävät kuvankauniiden maisemien lisäksi maukkaat aamupalat, ja iltaisin pääset nauttimaan kolmen ruokalajin päivällistä. Hotellilla on oma puutarha, pizzeria sekä kaksi ulkouima-allasta aurinkotuoleineen ja -varjoineen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Lue lisää
Dobbeltværelse

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

3-personers værelse

Kolmen hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat kolmen hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

Neljän hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Mukavat neljän hengen huoneet on varustettu televisiolla ja huoneesta riippuen terassilla tai parvekkeella. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme.

TravelBird suosittelee

 • Jos päätät vuokrata lomasi ajaksi auton, matka sujuu vaivattomasti ja ihanasti. Noin 30 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee Malcesinen kunta, jonka keskustassa kohoaa kaunis Scaligeron linna. Täällä voit myös nousta köysirataa pitkin Monte Baldon vuorelle.
 • Gardajärven toisella puolella, Tremosinessa, sijaitsee maailman kauneimmaksi kutsuttu tie, Strada della Forra. Mutkitteleva tie tarjoaa äärimmäisen upeita maisemia, mutta sen ajaminen on haastavaa. Ajathan siis varovasti!
 • Noin 40 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsee Sirmionen kunta, jonka upea sijainti kapealla niemellä tarjoaa kauniita maisemia. Sirmionessa pääset historian pyörteisiin, sillä siellä sijaitsee roomalainen kartano, joka on rakennettu jo ajanlaskun alussa.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

15:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 2 enintään 17-vuotiasta lasta majoitustyypissä Neljän hengen huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–5 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
12–17 vuotiaat lapset: 30% alennus per yö
6–11 vuotiaat lapset: 50% alennus per yö
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Rahayksikkö

Italiassa käytetään euroja. Käteinen on yleisin maksuväline, mutta pankkikortilla pystyy maksamaan kaupunkien suuremmissa liikkeissä. Käteistä kannattaa kuitenkin olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Gardajärven hintataso

Italian hintataso on yleisesti Suomea edullisempi, mutta Gardajärven alueen suuren suosion vuoksi hintataso on melkein sama kuin Suomessa. Kuitenkin merkkituotteet, laukut sekä kengät ovat edullisempia kuin Suomessa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien ympäristössä hintataso saattaa olla korkeampi.

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Cornossa, joka on pieni kylä Gardajärven rannalla.

Italian virallinen kieli on italia, mutta englannilla pärjää turistialueilla. Huomioithan kuitenkin, että kaikki paikalliset eivät osaa englantia.

Etäisyydet hotellisi lähialueen kohteisiin:

Gardan kylä ja lukuisat ravintolat 900 m
Lähin ranta 200 m
Malcesine 34 km
Sirmione 37 km
Verona 35 km
Milano Malpensan lentokenttä 196 km

Matka lentokentältä hotelille

Milano Malpensan lentoasemalta on noin 200 kilometrin matka hotelliisi. Matka kestää autolla liikenteestä riippuen noin reilu kaksi tuntia, kun taas julkisilla kulkuneuvoilla kokonaismatka-aika on noin kolme tuntia. Huomioithan, että junalla ja linja-autolla kulkiessasi matkaan sisältyy yksi tai useampi vaihto.

Liikkuminen kohteessa

Auton vuokraaminen on mahdollista Gardajärven ympäristössä. Lähimpiä autovuokraamoita löytyy Gardan kylästä, joka sijaitsee noin 900 metrin päässä hotelliltasi. Hotellisi henkilökunta auttaa mielellään lähimmän autovuokraamon löytämisessä.

Gardan kylästä kulkee myös linja-auto Riva del Gardaan asti. Matkan varrella pystyy pysähtymään esimerkiksi Malcesinessa. Gardajärven ympärillä kulkee yhteensä 6 linja-autoreittiä.

Gardajärven ilmasto

Gardajärven ilmasto on leuto ympäri vuoden. Kesäsin lämpötila hipoo toisinaan jopa 30 celsiusastetta, mutta järveä ympäröivien vuorien vuoksi säässä saattaa ilmetä äkillisiä muutoksia. Ukkoskuurot ja sadekuurot ovat erittäin yleisiä. Myös illat saattavat olla viileitä. Pakkaa siis monipuolisesti.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Marco Polo sijaitsee Gardassa, noin 196 kilometrin päässä Malpensan lentokentältä. Autolla matka kestää reilu kaksi tuntia, kun taas julkisilla kulkuneuvoilla kokonaismatka-aika on noin kolme tuntia.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen