Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Pyhiinvaeltajien jäljillä Espanjassa

 • Kiertomatkat
 • Portugali, Espanja
hinta alkaen € 779,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vaella Espanjan Galician vehreällä maaseudulla! Sisältää lennot Portoon, 7 yön majoitukset 6 kohteessa, aamiaiset ja matkatavaroiden kuljetuksen.

Halusitpa sitten tehdä oman pyhiinvaelluksesi tai lähteä patikoimaan Espanjan Galiciaan, tämä ainutlaatuinen matka tarjoaa sinulle elämäsi mahdollisuuden. Reittisi varrelta sinulle on varattu mukavat yöpymiskohteet ja matkatavarasi kuljetetaan hotellien välillä, mikä tarkoittaa, että päivittäisen kävelymatkasi voit kulkea kevein kantamuksin, mutta kuitenkin pitää mukanasi riittävän määrän vaihtovaatteita ja muita tavaroita koko vaellusta ajatellen. Lisäksi on tietenkin mukavampaa käydä nukkumaan pehmoiseen hotellisänkyyn kuin pystyttää telttaa nurmialueelle – käytä siis hyväksesi tämä mahdollisuus ja suuntaa vaellukselle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Portugalin Portoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1 yön majoitus Tuissa (Hotel Parador de Tui**** tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Redondelassa (Hotel As Chivas tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Pontevedrassa (Hotel Boa Vila tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Padrónissa (Hotel Pazo de Lestrove tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Santiago de Compostelassa (Hotel Montenegro de Compostela tai vastaava)
 • 1 yön majoitus Portossa (Hotel Bessa Boavista Porto**** tai vastaava)
 • Aamiaiset hotelleissa
 • Linja-autoliput Porton lentokentältä Valenca do Minhon asemalle sekä Santiago de Compostelasta Portoon
 • Kuljetus Valenca do Minhon asemalta ensimmäiselle hotellillesi
 • Matkatavaroiden kuljetukset hotellien välillä
Pyhiinvaeltajien jalanjäljissä

Portugalin läpi kulkeva reitti Santiago de Compostelaan, Via Lusitana, on aivan yhtä historiallinen ja perinteinen kuin muutkin Santiago de Compostelan pyhiinvaelluskohteeseen vievät tiet. Tällä matkalla kuljet tuon reitin viimeisen osan, Espanjan Tuista Santiago de Compostelaan. Saavut Portugaliin, josta sinut kuljetetaan Espanjan puolelle Tuihin, ja pyhinvaelluksesi voi alkaa. Suurin osa reitistä on pieniä polkuja ja maalaisteitä, ja matkan varrella nautit luonnosta monenlaisine puineen ja pensaikkoineen, kuljet viehättävien pikkukylien läpi ja ohitat toinen toistaan pittoreskimpia maisemia. Ja vaelluksesi määränpäähän Santiago de Compostelaan todella kruunaa matkasi – käytä tilaisuus hyväksesi ja suuntaa siis matkaan!

Reitti

Päivä 1: Portosta Tuihin

Ensimmäisenä matkapäivänäsi saavut Porton lentokentälle Portugaliin, josta suuntaat linja-autolla Valenca do Minhoon, josta kuljettajasi vie sinut ensimmäiseen majapaikkaasi Tuihin Espanjan puolelle. Ensimmäisenä päivänäsi keräät voimia alkavaan vaellukseen ja kenties tutustut hieman ympäristöös… Lue lisää

Parador de Tui  tai vastaava

Päivä 2: Tuista kohti Redondelaa

Varsinainen pyhiinvaelluksesi alkaa Tuin kauniista katedraalikaupungista. Kuljeskele kaupugin mukulakivikatuja Plaza de San Fernando -aukiolle, josta voit ihailla upeaa, 1100-luvulta peräisin olevaa katedraalia. Tuin vanhasta satamakaupungista kuljet Camino de Barcan vanhankaupungin ja sen jälke… Lue lisää

CASA RURAL AS CHIVAS  tai vastaava

Päivä 3: Redondelasta kohti Pontevedraa

Kolmantena päivänäsi ylität Verdugojoen Ponte Sampaion siltaa pitkin. Samaisella sillalla Napoleonin armeija kärsi yhden suurimmista tappioistaan Galiciassa. Sillan jälkeen kävelymatkasi jatkuu pitkin mukulakivikatua 1200-luvulta peräisin olevaa Pyhän Marian kirkkoa kohti, ja voit nauttia lumoav… Lue lisää

Boa Vila  tai vastaava

Päivä 4: Pontevedra–Padrón

Tänään reittisi lähtee Pontevedrasta ja vie sinut hevoskastanjalehtojen ja havu- ja eukalyptusmetsien lävitse. Ponte Cabrasin kylässä kannattaa pysähtyä hetkeksi ihastelemaan Santa María de Alban pappilaa. Lombo da Maceirassa taas näet kävelykeppiä pitelevän Pyhän Jaakson patsaan, joka näyttää r… Lue lisää

Hotel Monumento Pazo de Lestrove  tai vastaava

Päivä 5-6: Vihdoin Santiago de Compostelassa!

Kuudentena matkapäivänäsi kävelet pyhiinvaelluksen viimeisen taipaleen läpi lukuisten pikkukylien matkallasi historialliselle A Esclavitude -kirkolle. Läheisen kukkulan huipulla nousee Castro Luparion linnoituksen jäänteet. Sitten näetkin pian jo vanhimmat pyhiinvaellusreittiä merkitsevät ristit… Lue lisää

Hotel Montenegro - Santiago de Compostela  tai vastaava

Päivä 7: Kohti Portoa – ja kotia

Pitkän kävelymatkan jälkeen on aika istahtaa linja-auton kyytiin ja antaa kuljettajan viedä sinut takaisin Portoon, josta matkasi alkoi. Kierrä ehdottomasti historiallisessa Portossa, maistele portviinejä sekä vieraile joen toisella puolella sijaitsevassa Villa Nova de Gaiassa. Kahdeksantena mat… Lue lisää

BessaHotel Boavista  tai vastaava
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Portossa 2,00 € per yö per henkilö
 • Muut mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: 100% alennus majoituksista
3–11 vuotiaat lapset: 50% alennus majoituksista

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 622,50 majoituksista

Rahayksikkö

Espanjassa ja Portugalissa on käytössä euro. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri kaupunkeja. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Espanjan ja Portugalin hintataso on hieman Suome edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 8,00–13,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,50–3,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,35–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,10–1,70 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,95–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,90–3,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Kiertomatkan vaativuus

Kiertomatka vaatii matkailijoilta kohtalaista kuntoa. Matka sisältää paljon kävelyä.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen