Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton
 • Sisältää aktiviteetin

Game of Thronesin matkassa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 689,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

7 yön kiertomatka Irlannissa & Pohjois-Irlannissa. Sisältää majoitukset, aamiaiset, lennot, aamiaiset, auton ja opastetun Game of Thrones -kierroksen.

Kamppailu Rautavaltaistuimen hallitsijasta on käynnissä – seuraa Starkin perheen, Daenerys Targaryenin ja Lannisterin suvun jalanjäljissä Game of Thrones -televisiosarjan kuvauspaikoille Pohjois-Irlantiin. Vierailet Pohjoisen kuninkaan, Jon Nietoksen, kotikonnuilla, kävelet pitkin Arya Starkin kulkemaa Kuninkaantietä sekä vaikutut Rautasaarien mystisyydestä. Lumoudu henkeäsalpaavasta Binevenagh-vuoresta, aja pitkin Pohjois-Irlannin jylhää rannikkoa ja koe uusia elämyksiä suosikkitelevisiosarjasta tutuissa kohteissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubliniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Belfastissa (Corr's Corner Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Derryssä (Waterfoot Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Dublinissa (Cornerville B&B tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Opastettu Game of Thrones -kierros Belfastissa
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1 - 3: Matkalla Belfastiin

Laskeuduttuasi Dubliniin noudat vuokra-autosi ja hurautat Belfastiin. Suosittelemme kuitenkin kulkemaan Starkin perheen jalanjäljissä ja ajamaan kiertotietä Talvivaaraan porteille Strangfordissa sijaitsevalle Wardin linnalle. Eikö vierailu Pohjoisen kuninkaan kodissa kuulostakin jännittävältä? E… Lue lisää

Corr's Corner Hotel  tai vastaava

Päivä 4 & 5: Derry

Pohjois-Irlannin toiseksi suurimmassa kaupungissa, Derryssä, voit vaikuttua Binevenagh-vuoresta ja sen ympäristöstä, joka tunnetaan televisiosarjassa nimellä Dothrakin meri. Lisäksi Drogon-lohikäärme laskeutui viidennellä kaudella tänne pelastamaan Daenerys Targaryenin Meereenin taisteluareenalt… Lue lisää

The Waterfoot Hotel  tai vastaava

Päivä 6 & 7: Dublin

Lomasi kaksi viimeistä yötä vietät Irlannin pääkaupungissa. Dublinin kohokohtiin kuuluu Marble Arch -luolat, joiden kiehtova maanalainen maailma jokineen, vesiputouksineen, mutkittelevine polkuineen ja suurenmoisine luolineen on upea näky. Anna paikallisten elämänilon tarttua sinuunkin ja lähde … Lue lisää

83 Offington Avenue  tai vastaava
Game of Thrones -kierros Belfastissa

Opastetun Game of Thrones -kierroksen aikana tutustut televisiosarjan kuvauspaikkoihin saman liikennöintiyrityksen kanssa, joka kuljettaa sarjan näyttelijöitä sekä työporukkaa tapahtumapaikoille. Vaikka televisiosarjaa on kuvattu kaikkialla Euroopassa, löytyvät monet keskeiset kohteet Pohjois-Irlannista. Kierroksen aikana saat sisäpiiritietoa paikalliselta oppaaltasi, joka on sekä televisiosarjan että kirjasarjan suuri ystävä. Kierroksella pysähdyt seuraavissa kohteissa:

 • Carnlough: Valar Morghulis! Valar Dohaeris! Ensimmäisenä pysähdyt Carnloughin satamassa, eli Braavosissa, jossa Waifin kanssa taistellut ja loukkaantunut Arya Stark kamppaili hengestään vedessä. Lyhyen pysähdyksen jälkeen jatkat matkaasi luoliin, joissa Melisandre synnytti varjo-olennon, joka murhasi Renly Baratheonin.
 • Ballycastle: Lounaan nautit pienessä Ballycastlen rannikkokaupungissa, joka on myös Conleth Hillin (Varys) ja Michelle Fairleyn (Catelyn Stark) kotikaupunki. Voit ottaa retkelle mukaasi oman lounaan, mutta kierroksella pysähdytään myös ravintolassa, joka tarjoilee sekä kylmiä että lämpimiä annoksia.
 • Renly Baratheonin leiri, Carrick-a-Rede-köysisilta ja Ballintoy: Kierros jatkuu Renly Baratheonin leirille, jossa Brienne Tarth ja Catelyn todistivat varjo-olennon puukottavan Renly kuoliaaksi. Carrick-a-Rede-saari on asumaton saari, joka on yhdistetty mantereeseen vaikuttavalla köysisillalla. Uskallatko ylittää sillan, varsinkin kuin muistelet Balon Greyjoyn ja Euron Greyjoyn tapaamista myrskyisellä sillalla? Seuraava vierailukohde on Ballintoyn rannikkokaupunki, joka televisiosarjassa tunnetaan paremmin Rautasaarien Pykellä sijaitsevana Lordsportina, jonne Theon Greyjoy palaa perheensä luo ja pettää ne, jotka ovat hänet kasvattaneet.
 • Giant's Causeway: Vaikka paikkaa ei nähdä Game of Thrones -sarjassa, on se yksi Pohjois-Irlannin upeimmista kohteista. Sinulla on noin 1,5 tuntia aikaa tutustua UNESCOn suojelemaan 40 000 basalttipylväästä koostuvaan kalliomuodostelmaan, jotka sijaitsevat Antrimin rannikolla.
 • Dunlucen linna: Seuraavaksi pysähdyt ottamaan valokuvia Dunlucen linnasta, jonka raunioita käytetään Greyjoyn suvun talona.
 • Dark Hedges: Viimeinen pysähdys ennen palaamista Belfastiin on Kuninkaantie. Dark Hedgesiä pidetään Pohjois-Irlannin valokuvatuimpana kohteena ja se on yksi Seitsemän kuningaskunnan tärkeimmistä reiteistä. Pojaksi pukeutunut Arya Stark karkasi Kuninkaansatamasta Kuninkaantietä pitkin.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone erillisillä vuoteilla
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Rahayksikkö

Irlannin rahayksikkö on euro, kun taas Pohjois-Irlannin rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,90–2,00 €
Linja-autolippu noin 1,90–3,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 4,00–4,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Irlannin väkiluku on noin 4,77 miljoonaa ja Pohjois-Irlannin noin 1,8 miljoonaa.

Kummassakin kohteessa puhutaan sekä englantia että iiriä.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Irlannissa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä. Irlannissa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen. Huomioithan, että Irlannissa on Iso-Britannian tapaan vasemmanpuolinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen