Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton
 • Sisältää aktiviteetin

Game of Thronesin matkassa

 • Kiertomatkat
 • yötä
 • Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
hinta alkaen € 689,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

7 yön kiertomatka Irlannissa & Pohjois-Irlannissa. Sisältää majoitukset, aamiaiset, lennot, aamiaiset, auton ja opastetun Game of Thrones -kierroksen.

Kamppailu Rautavaltaistuimen hallitsijasta on käynnissä – seuraa Starkin perheen, Daenerys Targaryenin ja Lannisterin suvun jalanjäljissä Game of Thrones -televisiosarjan kuvauspaikoille Pohjois-Irlantiin. Vierailet Pohjoisen kuninkaan, Jon Nietoksen, kotikonnuilla, kävelet pitkin Arya Starkin kulkemaa Kuninkaantietä sekä vaikutut Rautasaarien mystisyydestä. Lumoudu henkeäsalpaavasta Binevenagh-vuoresta, aja pitkin Pohjois-Irlannin jylhää rannikkoa ja koe uusia elämyksiä suosikkitelevisiosarjasta tutuissa kohteissa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Dubliniin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3 yön majoitus Belfastissa (Corr's Corner Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Derryssä (Waterfoot Hotel tai vastaava)
 • 2 yön majoitus Dublinissa (Cornerville B&B tai vastaava)
 • Aamiaiset
 • Opastettu Game of Thrones -kierros Belfastissa
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 1. Päivä 1 - 3: Matkalla Belfastiin

  Laskeuduttuasi Dubliniin noudat vuokra-autosi ja hurautat Belfastiin. Suosittelemme kuitenkin kulkemaan Starkin perheen jalanjäljissä ja ajamaan kiertotietä Talvivaaraan porteille Strangfordissa sijaitsevalle Wardin linnalle. Eikö vierailu Pohjoisen kuninkaan kodissa kuulostakin jännittävältä? Ehkä voit tavata jopa Arya Starkin, ellei hän ole naamioitunut Kasvottomaksi.

  Jatka matkaasi Belfastiin ja astu Game of Thronesin pimeään maailmaan ja vieraile Rautasaarilla sekä Giant's Causewayn luonnonsuojelualueella, jonka ainutlaatuinen ympäristö tekee sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Tutustu Belfastin loistaviin ostosmahdollisuuksiin ja erinomaisiin ravintoloihin, joita löytyy reilusti jokaisen kukkarolle. Koe belfastilaista tunnelmaa paikallisessa pubissa ja vieraile satamassa, josta Titanic aikoinaan aloitti neitsytmatkansa. Kaupungista löytyy myös Titanic Belfast -museo, joka esittelee uponneen höyrylaivan tarinaa.

  Corr's Corner Hotel -> The Waterfoot Hotel 107.8 km

  Corr's Corner - restaurant

  Corr's Corner Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Newtownabbey, Yhdistynyt kuningaskunta
  Corr's Corner - restaurant

  Viihtyisästä ja tunnelmallisesta hotellista löytyy 68 huonetta, ja hotelli sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Belfastin keskustasta. Hotellilla on herkullisia aterioita tarjoileva ravintola sekä mukava baari. Huoneissa on televisio, puhelin, teen- ja kahvinkeittovälineet sekä kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
  • +5
 2. Päivä 4 & 5: Derry

  Pohjois-Irlannin toiseksi suurimmassa kaupungissa, Derryssä, voit vaikuttua Binevenagh-vuoresta ja sen ympäristöstä, joka tunnetaan televisiosarjassa nimellä Dothrakin meri. Lisäksi Drogon-lohikäärme laskeutui viidennellä kaudella tänne pelastamaan Daenerys Targaryenin Meereenin taisteluareenalta ennen Harpyijan poikien iskua.

  Derryn Downhill Beach ei ole vain 11 kilometrin mittainen hiekkaranta, vaan paikka, jossa Melisandre poltti Stannis Baratheonin luvalla Westerosin seitsemän jumalan patsaat ja uhrasi ne Valon herralle. Seitsemännellä kaudella Downhill Beach toimi näyttämönä myös Lohikäärmekiven rannalle, jonne Daenerys Targaryen palasi monien vuosien jälkeen kauden ensimmäisen jakson dramaattisessa päätöskohtauksessa.

  The Waterfoot Hotel -> 83 Offington Avenue 239.9 km

  bedroom

  Waterfoot Hotel tai vastaava

  • Hotelli
  • Derry, Yhdistynyt kuningaskunta
  bedroom

  Tyylikäs ja elegantti Waterfoot Hotel sijaitsee vain noin 5 minuutin ajomatkan päässä Derryn keskustasta ja kaupungin nähtävyyksistä. Nauti hotellin herkullisista aterioista ravintolassa tai siirry baarin puolelle viinilasilliselle. Huoneet on varustettu televisiolla, tallelokerolla, silitysvälineillä sekä teen- ja kahvinkeittovälineillä. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
  • +2
 3. Päivä 6 & 7: Dublin

  Lomasi kaksi viimeistä yötä vietät Irlannin pääkaupungissa. Dublinin kohokohtiin kuuluu Marble Arch -luolat, joiden kiehtova maanalainen maailma jokineen, vesiputouksineen, mutkittelevine polkuineen ja suurenmoisine luolineen on upea näky. Anna paikallisten elämänilon tarttua sinuunkin ja lähde Temple Barin alueelle kuuntelemaan elävää live-musiikkia Guinness-tuoppi kourassa Tyrion Lannisterille tyypilliseen tapaan. Kulje myös Trinity Collegen vanhojen rakennusten keskellä ja vieraile Harry Potter -tunnelmaa henkivässä kirjastossa, jonka kätköistä löydät myös tunnetun Kellsin kirjan. Ja ken tietää, ehkä löydät sateenkaaren päästä sangollisen kultaa.

  83 Offington Avenue -> Dublin Airport 14.3 km

  sitting room

  Cornerville B&B tai vastaava

  • Hotelli
  • Dublin, Irlanti
  sitting room

  Valoisa ja viihtyisä aamiaismajoitus sijaitsee Meren äärellä Dublinin Suttonissa. Aamuisin sinua hemmotellaan herkullisella ja runsaalla aamiaisella, jotta sinulla on tarpeeksi energiaa lähteä tutustumaan Dubliniin ja lähiympäristöön. Mukavat huoneet on varustettu televisiolla, vuoteella sekä kylpyhuoneella, jossa on suihku ja hiustenkuivain.

  Lue lisää
Game of Thrones -kierros Belfastissa

Opastetun Game of Thrones -kierroksen aikana tutustut televisiosarjan kuvauspaikkoihin saman liikennöintiyrityksen kanssa, joka kuljettaa sarjan näyttelijöitä sekä työporukkaa tapahtumapaikoille. Vaikka televisiosarjaa on kuvattu kaikkialla Euroopassa, löytyvät monet keskeiset kohteet Pohjois-Irlannista. Kierroksen aikana saat sisäpiiritietoa paikalliselta oppaaltasi, joka on sekä televisiosarjan että kirjasarjan suuri ystävä. Kierroksella pysähdyt seuraavissa kohteissa:

 • Carnlough: Valar Morghulis! Valar Dohaeris! Ensimmäisenä pysähdyt Carnloughin satamassa, eli Braavosissa, jossa Waifin kanssa taistellut ja loukkaantunut Arya Stark kamppaili hengestään vedessä. Lyhyen pysähdyksen jälkeen jatkat matkaasi luoliin, joissa Melisandre synnytti varjo-olennon, joka murhasi Renly Baratheonin.
 • Ballycastle: Lounaan nautit pienessä Ballycastlen rannikkokaupungissa, joka on myös Conleth Hillin (Varys) ja Michelle Fairleyn (Catelyn Stark) kotikaupunki. Voit ottaa retkelle mukaasi oman lounaan, mutta kierroksella pysähdytään myös ravintolassa, joka tarjoilee sekä kylmiä että lämpimiä annoksia.
 • Renly Baratheonin leiri, Carrick-a-Rede-köysisilta ja Ballintoy: Kierros jatkuu Renly Baratheonin leirille, jossa Brienne Tarth ja Catelyn todistivat varjo-olennon puukottavan Renly kuoliaaksi. Carrick-a-Rede-saari on asumaton saari, joka on yhdistetty mantereeseen vaikuttavalla köysisillalla. Uskallatko ylittää sillan, varsinkin kuin muistelet Balon Greyjoyn ja Euron Greyjoyn tapaamista myrskyisellä sillalla? Seuraava vierailukohde on Ballintoyn rannikkokaupunki, joka televisiosarjassa tunnetaan paremmin Rautasaarien Pykellä sijaitsevana Lordsportina, jonne Theon Greyjoy palaa perheensä luo ja pettää ne, jotka ovat hänet kasvattaneet.
 • Giant's Causeway: Vaikka paikkaa ei nähdä Game of Thrones -sarjassa, on se yksi Pohjois-Irlannin upeimmista kohteista. Sinulla on noin 1,5 tuntia aikaa tutustua UNESCOn suojelemaan 40 000 basalttipylväästä koostuvaan kalliomuodostelmaan, jotka sijaitsevat Antrimin rannikolla.
 • Dunlucen linna: Seuraavaksi pysähdyt ottamaan valokuvia Dunlucen linnasta, jonka raunioita käytetään Greyjoyn suvun talona.
 • Dark Hedges: Viimeinen pysähdys ennen palaamista Belfastiin on Kuninkaantie. Dark Hedgesiä pidetään Pohjois-Irlannin valokuvatuimpana kohteena ja se on yksi Seitsemän kuningaskunnan tärkeimmistä reiteistä. Pojaksi pukeutunut Arya Stark karkasi Kuninkaansatamasta Kuninkaantietä pitkin.
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone erillisillä vuoteilla
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Rahayksikkö

Irlannin rahayksikkö on euro, kun taas Pohjois-Irlannin rahayksikkö on punta (GBP), joka on arvoltaan noin 1,20 €. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,00–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,90–2,00 €
Linja-autolippu noin 1,90–3,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 4,00–4,80 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Tietoa kohteesta

Irlannin väkiluku on noin 4,77 miljoonaa ja Pohjois-Irlannin noin 1,8 miljoonaa.

Kummassakin kohteessa puhutaan sekä englantia että iiriä.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Irlannissa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla maalaisteillä. Ylinopeudesta saattaa saada suuretkin sakot, joten noudatathan liikennesääntöjä. Irlannissa on tarkat säännökset ja sanktiot, jos kuljettaja ajaa alkoholin vaikutuksen alaisena. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen. Huomioithan, että Irlannissa on Iso-Britannian tapaan vasemmanpuolinen liikenne. Aluksi ajaminen voi tuntua hankalalta, mutta suosittelemme seuraamaan edelläajavaa autoa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen