Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kiertomatka Bangkokista Phuketiin

 • Kiertomatkat
 • Thaimaa
hinta alkaen € 2.499,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Yhdistä lomaasi Thaimaassa kulttuuria, luontoa ja rantoja. Sisältää 20 yötä, aamiaiset, lennot, kuljetukset ja neljä retkeä.

Thaimaasta löydät kaiken tarvitsemasi: kauniita rantoja, kiehtovaa kulttuuria, upeita maisemia ja herkullista ruokaa. Uppoudu kiertomatkan aikana suomalaisten suosikkimaahan, joka ihastuttaa aitoudellaan ja yllättää ainutlaatuisuudellaan. Matkalla yhdistät Thaimaan parhaimmat palat vilkkaasta Bangkokista ja Ayutthayan pyhistä temppeleistä Chiang Rain luontomaisemiin ja Chiang Main arkkitehtuuriin. Satumaisen Pohjois-Thaimaan jälkeen matkustat Koh Samuin ja Phuketin paratiisirannoille, jossa kaikki lomaunelmasi käyvät toteen. Lähde kiehtovalle matkalle Bangkokista Phuketiin!

Tarjous sisältää
 • Menolento Bangkokiin ja paluulento Phuketista (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • Maan sisäinen lento Chiang Maista Surat Thaniin
 • 2 yön majoitus Bangkokissa (Mode Sathorn Hotel****)
 • 1 yön majoitus Ayutthayassa (Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments****)
 • 1 yön majoitus Sukhothaissa (Le Charme Sukhothai Resort)
 • 1 yön majoitus Chiang Raissa (Phowadol Resort & Spa****)
 • 1 yön majoitus Chiang Maissa (Amora Tapae Hotel****)
 • 8 yön majoitus Koh Samuilla (Iyara Beach Hotel & Plaza****)
 • 6 yön majoitus Phuketissa (Seaview Patong Hotel****)
 • Aamiaiset
 • Lounaat päivinä 3, 4, 5 ja 6
 • Retki Ayutthayaan ja vierailu Bang Pa-Inissa (päivä 3)
 • Retki Lopburiin ja Phitsanulokiin Sukhothaissa (päivä 4)
 • Retki Sukhothaihin, Kwan Phayao -järvelle, Wat Rong Khun -temppelille ja Chiang Raihin (päivä 5)
 • Retki Kultainselle kolmiolle, Mae Saihin, Chiang Maihin ja Wat Phrathat Doi Suthepille (päivä 6)
 • Kaikki kuljetukset
 • Englantia puhuva opas
Reitti

Päivä 1 & 2: Bangkok

Tervetuloa Bangkokiin, Thaimaan kiireiseen, vilkkaaseen ja vaikuttavaan pääkaupunkiin. Sinua odottaa lentokentällä kuljettaja, joka vie sinut ensimmäiselle hotellillesi. Jo auton kyydissä pystyt saamaan ensivaikutelmasi kaupungista, joka on Thaimaan sykkivä sydän. Lepää hotellilla, nuku hyvät yö… Lue lisää

Mode Sathorn Hotel Bangkok Bangkok Thailand

Päivä 3: Bang Pa-In ja Ayutthaya

Toivottavasti nukuit hyvin ja olet valmis uusiin seikkailuihin, sillä tänään päiväsi alkaa aikaisin. Aamiaisen jälkeen noin klo 7.00 sinut noudetaan hotelliltasi ja matkustat Ayutthayaan, joka on vaikuttava vanha kaupunki täynnä historiallisia temppeleitä, raunioita ja buddha-patsaita. Matkan va… Lue lisää

Classic Kameo Hotel & Serviced Apartments

Päivä 4: Lopburi, Phitsanulok ja Sukhothai

Neljännen päivän määränpäänä on Sukhothai, mutta sitä ennen tulet pysähtymään Lopburissa sekä Phitsanulokissa. Aamiaisen jälkeen hyppäät muiden matkailijoiden tavoin autoon ja suuntaat Lopburin kaupunkiin. Taas kerran tulet vaikuttumaan historiallisten kohteiden kauneudesta, joihin tutustut engl… Lue lisää

เลอชาร์ม สุโขทัย Le Charme Sukhothai Resort Mueang Kao Sukhothai Thailand

Päivä 5: Sukhothai, Kwan Phayao -järvi, Wat Rong Khun -temppeli ja Chiang Rai

Huomenta! Heräät aikaisin uuteen päivään ja lähdet tutustumaan Sukhothaihin, joka monien mielestä on yksi Thaimaan kauneimmista temppelikomplekseista, josta englantia puhuva oppaasi tulee kertomaan lisää. Täällä pääset ihailemaan loistavasti ylläpidettyjä patsaita ja temppeleitä sekä palmuja, la… Lue lisää

Phowadol Resort & Spa Mae Kon Chiang Rai Thailand

Päivä 6: Kultainen kolmio, Mae Sai, Chiang Mai ja Wat Phrathat Doi Suthep

Tänään otat suunnaksi pohjoisessa sijaitsevan Kultaisen kolmion, joka on Thaimaan, Laosin ja Myanmarin rajalla sijaitseva vuoristoalue. Täällä englantia puhuva opas kertoo sinulle lisää alueesta, joka aikoinaan toimi suurena oopiumin kauppapaikkana. Kultaisella kolmiolla vierailun jälkeen sinut … Lue lisää

Amora Tapae Chiang Mai Si Phum Chiang Mai Thailand

Päivä 7 - 14: Saarielämää Koh Samuilla

Etsi matkalaukustasi sandaalit ja valmistaudu ihastumaan Koh Samuin paratiisirantoihin. Hyppäät Chiang Maissa lentokoneeseen, joka vie sinut Surat Thaniin, Thaimaan eteläosaan. Kuljet linja-autolla meren äärelle, jossa nouset veneen kyytiin. Tunne raikas merituuli kasvoillasi ja pehmeä hiekka va… Lue lisää

Iyara Beach Hotel & Plaza Samui

Päivä 15 - 21: Phuket

Oletko valmis seikkailuun kiertomatkan toisella saarella? Matkan viidentenätoista päivänä matkustat koko päivän Thaimaan länsipuolella sijaitsevaan paratiisiin, Phuketiin. Täällä jatkat rentoa lomailua omien mieltymystesi mukaan. Nauti lämpimästä auringosta, meren kohinasta ja valkeista hiekkara… Lue lisää

Seaview Patong Hotel Patong Phuket Thailand
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
 • Juomarahat
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Kiertomatkan reitti

Huomioithan, että kiertomatkan reitti saattaa muuttua odottamattomien olosuhteiden sattuessa. Otathan myös huomioon, että hotellien, ravintoloiden, baarien ja yleisten tilojen vaatimukset saattavat erota kotimaasi vastaavista.

Aikaero

Thaimaan aikaero Suomen aikaan on +5 tuntia.

Rahayksikkö

Rahayksikkö on Thaimaan baht (THB), joka on arvoltaan noin 0,026 €. Yleisimmät luottokortit hyväksytään maksuvälineenä hotelleissa ja suuremmissa kaupoissa, mutta käteistä suositaan. Käteistä voi nostaa käteisautomaateista, joita on runsaasti ympäri maata. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokortin maksutapahtumista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,40 €
Kolmen ruokalajin illallinen kahdelle noin 16,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,70 €
1,5 litran vesipullo maksaa kaupassa noin 0,50 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Kiertomatkan henkilömäärä

Tälle matkalle ei ole asetettu matkustajien vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että saatat matkustaa yksin oman seurueesi kanssa, mutta varauksista riippuen kiertomatkalle saattaa osallistua myös muita matkustajia. Huomioithan, että mahdolliset muut matkaryhmän jäsenet eivät välttämättä ole suomalaisia.

Thaimaan ilmasto

Thaimaassa vallitsee trooppinen ilmasto. Maa on ympärivuotinen lomakohde, missä lämpötilat harvoin putoavat alle 25 celsiusasteen. Kuumin kausi Thaimaassa on maalis–toukokuussa, jolloin lämpötilat saattavat nousta jopa 40 celsiusasteen. Tällöin ilmasto on myös erittäin kosteaa. Thaimaan etelärannikolla on viileämpää kuin pohjoisessa. Kesä–lokakuussa on Thaimaassa sadekausi, jolloin sadetta tulee kuuroissa usein iltapäivisin ja yöllä. Suurimman osaa päivästä saat kuitenkin nauttia auringosta.

Kalenteri

Huomioithan, että lennot ovat yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden tai kaksi yötä lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa.

Viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Thaimaan matkoilla. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta saat maan suurlähetystöstä ja lisätietoa ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Huomioithan, että asiakas on itse velvollinen tarkistamaan ajankohtaisimman tarpeen viisumille.

Passin on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta kohteeseen saapumisen jälkeen. Passissa on oltava lisäksi vähintään yksi tyhjä sivu.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Thaimaahan suosittelemme sinua hankkimaan rokotteet kurkkumätä-jäykkäkouristusta, MPR:ää ja A-hepatiittia vastaan. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen