Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Trooppisia hetkiä Intian Andamaaneilla

 • Kiertomatkat
 • Intia
hinta alkaen € 2.329,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Paratiisirantoja ja palmujen havinaa! Sisältää lennot, 7 yötä Havelockissa ja 2 yötä Chennaissa, aamiaiset sekä maan sisäiset lennot ja kuljetukset.

Siellä, missä vihreänä loistavat metsät kohtaavat pehmeän, valkoisen hiekan, on sinun lomakohteesi, Andamaanien ihastuttava Havelock. Vietät ensin yhden yön Chennain hulinassa manner-Intiassa, mutta jo seuraavana päivänä jatkat maan sisäisellä lennolla kohti Andamaaneja, jotka ovat kotisi seuraavien 7 yön ajan. Nauti turkoosista merestä ja lähde vaikka snorklaamaan ja ihailemaan upeita koralleja ja monivärisiä kaloja – tämä on todellinen rauhan tyyssija, jossa sinua eivät purista arjen kiireet tai murheet. Upota siis varpaasi hiekkaan ja ota rennosti! Lopuksi palaat vielä Chennaihin yhdeksi yöksi ennen kuin suuntaat kohti kotia.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Chennaihin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 1+1 yön majoitus Chennaissa La Woods Hotel (tai vastaava)
 • 7 yön majoitus Barefoot at Havelockissa (tai vastaavassa) Havelockin saarella
 • Päivittäiset aamiaiset
 • Edestakaiset maan sisäiset lennot (Chennai – Port Blaire)
 • Kaikki kuljetukset
Lisävaihtoehdot
 • Illalliset Havelockissa
Reitti

Päivä 1: Saapuminen Chennaihin

Pitkän lentomatkasi jälkeen saavut vihdoin vilkkaaseen Chennaihin, jossa vietät lomasi ensimmäisen yön. Lentokentällä sinua on vastassa kuljettaja, joka pitelee nimelläsi varustettua kylttiä. Hän vie sinut hotellillesi, jossa voit pestä pitkän matkan pölyt pois harteiltasi ja nukkua hyvin yhden … Lue lisää

La Woods Hotels

Päivä 2 - 8: Havelockin saari

Andamaanit kuuluvat virallisesti Intialle, mutta maantieteellisesti, ilmastollisesti sekä rannoiltaan ne ovat huomattavasti lähempänä Kaakkois-Aasiaa kuin Intiaa. Kulttuuri on kuitenkin aitoa Intiaa. Andamaanit ovat olleet reppureissaajien suosiossa jo muutaman vuoden erityisesti saarien rennon … Lue lisää

Barefoot at Havelock

Päivä 9 & 10: Paluu Chennain kautta kotiin

Seitsemän Havelockin paratiisimaisissa tunnelmissa vietetyn yön jälkeen on aika suunnata samaa reittiä takaisinpäin. Venekyyti vie sinut pääsaarelle, josta lennät Chennaihin. Vietät kaupungissa vielä yhden yön, ja jos aikataulut sopivat, saatat ehtiä jopa tutustumaan kaupunkiin hieman. Vieraile … Lue lisää

La Woods Hotels
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset turistiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Matkatavaroista

Huomioithan, että maan sisäisen lennon matkatavararajoitus on 15 kg per henkilö.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Muut alennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Rahayksikkö

Intian rahayksikkö on rupia (INR), joka on arvoltaan noin 0,014 €. Kaikki yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä suurten kaupunkien ravintoloissa ja kaupoissa. Käteisautomaatteja löytyy ympäri maata, mutta pienissä kylissä raha saattaa loppua automaateista kesken. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa käteisnostoista ja luottokorteilla tehdyistä maksuista. Säilytäthän käteisnostoista saadut kuitit, sillä saatat tarvita niitä vaihtaessasi rupioita takaisin euroihin.

Hintataso

Intian hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 1,00–3,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,00–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,20–0,50 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,30–0,50 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,20–0,30 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 0,50–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi ja Havelockin kaltaisella turistisaarella hinnat saattavat lähes vastata Suomen hintoja.

Keskilämpötilat

Tammikuu +28 °C
Helmikuu +28 °C
Maaliskuu +29 °C
Huhtikuu +30 °C
Toukokuu +30 °C
Kesäkuu +29 °C
Heinäkuu +29 °C
Elokuu +29 °C
Syyskuu +28 °C
Lokakuu +29 °C
Marraskuu +29 °C
Joulukuu +28 °C

Monsuunikausi alkaa toukokuun lopulla ja kestää syyskuun puoleenväliin. Paras matkustuskausi on marraskuusta toukokuun puoleenväliin.

Passivaatimukset

Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta maahan saapumisen jälkeen.

Viisumivaatimukset

Tarvitset viisumin matkustaessasi Intiaan. Ajankohtaisimman tiedon viisumin hinnoista ja pituudesta löydät ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä maan paikalliseen suurlähetystöön.

Vaatimukset Andamaaneille

Andamaaneille tarvitset myös luvan vierailla suojellulla alueella (Restricted Area Permit, RAP), sillä Andamaanit ovat kokonaisuutena suojelukohde. Luvan saat helposti saapuessasi Port Blairiin, mutta varmistathan, ettei viisumiasi leimata "Entry to restricted areas NOT permitted" -leimalla, sillä se estää pääsysi Andamaaneille.

Rokotevaatimukset

Matkustaessasi Intiaan suosittelemme sinua varmistamaan MPR-rokotteen sekä dT-rokotteen voimassaolon ja hankkimaan rokotteen A-hepatiittia vastaan. Joillekin alueille Intiassa suosittelemme myös malarianestolääkitystä. Ajankohtaisimman tiedon voimassa olevista terveyssuosituksista saat omalta lääkäriltäsi tai ulkoasiainministeriön sivuilta osoitteesta www.formin.finland.fi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Kalenteri

Huomioithan, että osa lennoista on yölentoja, minkä vuoksi kalenteri näyttää matkapaketteihin yhden yön lisää. Kun olet valinnut haluamasi lähtöpäivän, näet tarkan hotelliöiden määrän seuraavassa vaiheessa

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen