• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Näe Pariisi Seineltä käsin

 • Kaupunkilomat
 • 1, 2, 3 tai 4 yötä
 • Pariisi
hinta alkaen € 269,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Romanttinen Pariisi kutsuu luokseen! Sisältää lennot 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Glasgow Monceaussa, aamiaiset ja risteilyn Seinellä.

Ihana Pariisi sulattaa sydämesi vuodesta ja vuodenajasta toiseen. Hurmaava Pariisi ei juuri esittelyjä kaipaa, sillä se on varsinainen kaupunkien kaupunki. Eiffel-torni, ylelliset palatsit, Riemukaari, Louvre, Notre Damen katedraali – minne ikinä pääsi käännät, edessäsi on maailmankuuluja nähtävyyksiä. Tällä matkalla pääset kokemaan ne parhaalla mahdollisella tavalla, sillä matkapakettisi hintaan kuuluu risteily Pariisia halkovalla iki-ihanalla Seinellä. Oletko valmis lähtöön?

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Glasgow Monceaussa
 • Aamiaiset
 • Risteily Seinellä
Pariisi

Mikä tekee Pariisista yhden maailman rakastetuimmista vierailukohteista? Herkullisen ranskalaisen keittiön antimet, ihastuttavat ja niin erilaiset kaupunginosat, upeat nähtävyydet vai ylpeät ranskalaiset, joiden mielestä Pariisi todella on maailman paras kaupunki? Kenties Pariisin taika on ripaus kaikkia näitä, ja hieman muutakin, mutta jotakin todella erityislaatuista Pariisin tunnelmassa on. Nappaa siis mukaasi maitokahvi ja kroissantti ja lähde tutustumaan Pariisin saloihin. Äläkä unohda hyödyntää matkapakettiisi kuuluvia lippuja Seinen risteilylle – mukavaa matkaa!

Hotel Glasgow Monceau Paris

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
Property

Pienellä sivukadulla Pariisin 17. kaupunginosassa sijaitseva värikäs hotelli tarjoaa käyttöösi mukavat tilat rauhoittuaksesi lomapäivän kiertelyiden jälkeen. Pakene Pariisin hektistä elämää hotellin sisäpihalle ja terassille, missä nautit myös buffetaamiaisesi. Champs-Élysées sijaitsee noin 2,6 kilometrin päässä hotellilta. Sen sijaan Montmartreen matkaa on noin 2,8 kilometriä. Pääset siirtymään kaupungin nähtävyyksille vaivattomasti metrolla. Lähin metroasema sijaitsee noin 500 metrin päässä hotelliltasi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +1
Lue lisää

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet on sisustettu tarkan värimaailman mukaan sekä mittatilaustyönä tehdyin huonekaluin. Noin 15 neliömetrin kokoisissa huoneissa on joko yhden tai kahden hengen vuoteet, ilmastointi ja televisio sekä teen- ja kahvinkeittovälineet. Yksityinen kylpyhuone on varustettu suihkulla tai kylpyammeella, hiustenkuivaajalla sekä kylpytuotteilla.

Risteily Seinellä

Matkapakettisi hintaan kuuluu myös kahden hengen risteily Seinellä. Tässä hieman lisätietoja risteilystä:

 • Saat risteilyliput sekä tarkempaa tietoa aikataulusta hotelliltasi saapumisesi yhteydessä
 • Risteilyn kesto on noin 1 tunti
 • Risteilyn opastus tapahtuu englanninkielisen äänioppaan (myös ranska ja espanja mahdolliset) välityksellä
 • Risteilyn järjestää Vedettes de Paris -risteilyjärjestäjä
 • Risteilysi lähtee Eiffel-tornin juurelta
 • Risteilyltä on mahdollista ostaa myös pikkupurtavaa tai juotavaa
 • Näe Seineltä käsin korkeuksiin nouseva Eiffel-torni, upea Louvre ja valtava Musée d'Orsay, Notre Damen maailmankuulu katedraali sekä ihastele pariisilaista elämänmenoa, josta suuri osa keskittyy Seinen rannoille.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 1-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–1-vuotias lapsi: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentälle

Pariisin Orly -lentokenttä sijaitsee noin 25 kilometrin etäisyydellä hotellistasi. Matka kestää julkista liikennettä hyödyntäen noin 1,5 tuntia ja sisältää reitistä riippuen kaksi tai useampia kulkuneuvon vaihtoja. Autolla matka kestää noin tunnin.

Pariisin Charles de Gaulle -lentokenttä sijaitsee noin 29 kilometrin etäisyydellä hotelliltasi. Matka kestää julkista liikennettä hyödyntäen noin tunnin ja sisältää yhden tai kaksi kulkuneuvon vaihtoa. Autolla matka kestää noin tunnin.

Lemmikit

Pienet lemmikit ovat sallittuja hotellilla 10,00 € hintaan per vuorokausi. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Wagram-metroasema 500 m
Eiffel-torni noin 4,0 km
Riemukaari noin 2,0 km
Charles de Gaullen lentokenttä 25 km
Paris Orlyn lentokenttä 29 km

Liikkuminen kohteessa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–8,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,70–1,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,05–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,70–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Pariisin 17. kaupunginosassa, noin 500 metrin päässä lähimmältä metroasemalta. Montmartre sijaitsee noin 2,8 kilometrin päässä. Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentät sijaitsevat molemmat noin 25 kilometrin päässä. Autolla matka kestää noin 30 minuuttia ja julkisia liikennevälineitä hyödyntäen noin tunnin.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen