Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

  • Sisältää aktiviteetin

Meren antimien äärellä Kotkan Klubilla

  • Elämysmatkat
  • Kotka
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Herkuttele tuoreilla meren antimilla ja mehevällä viinillä Kotkan Klubilla! Sisältää illalliskupongin neljälle hengelle.

Meren äärellä sijaitsevissa kaupungissa usein parasta on juuri niiden ravintoloiden anti, sillä tuoretta kalaa tulee ravintoloihin päivittäin suoraan kalastajilta. Kotka ei ole tässä suhteessa poikkeus, vaan sen ravintolat todella hyödyntävät merellistä sijaintiaan tarjoillessaan erinomaisia kala-aterioita. Vietä siis päivä vaikkapa Kotkaan tutustuen ja illallisaikaan istahda Kotkan Klubin ravintolaan päivän annoksen äärelle nautiskelemaan. Huomioithan, että kuponki ei ole henkilökohtainen, joten se on myös erinomainen valinta vaikkapa lahjaksi. Mukavia herkutteluhetkiä!

Tarjous sisältää
  • Illalliskuponki neljälle hengelle sekä pullo viiniä
Kotkan Klubi ylläpitää suomalaisia perinteitä

Kotkan Klubi ry, joka on perustettu vuonna 1875, on yksi maamme vanhimmista klubeista. Se on poliittisesti sitoutumaton järjestö, joka ylläpitää suomalaista kulttuuriperintöä ja klubiperinnettä. Järjestö omistaa arvokkaan klubitilan, joka valmistui vuonna 1927, ja myös ylläpitää kyseistä tilaa, jossa myös Kotkan Klubin ravintola toimii. Ravintola tarjoilee lounasta ja illallista sekä tarjoaa tapaamis- ja tapahtumanjärjestämistiloja kaikille. Ravintolayrittäjä ja klubi toimivat tiiviissä yhteistyössä, pyrkimyksenään kehittää sekä ravintolaa että järjestön toimintaa pitkille perinteille uskollisesti.

TravelBird suosittelee

Tällä kupongilla nautit herkullisen aterian Kotka klubilla, mutta koska olet jo kaupungissa, kannattaa ehkä tutustua myös kaupungin muuhun tarjontaan.

  • Marina Cafe Laituri: Piipahda vaikka ennen tai jälkeen ateriasi kahville Marina Cafe Laituriin. Satamassa sijaitseva viehättävä ja rauhallinen kahvila on ehdottomasti vierailun arvoinen ja huokuu aitoa kotkalaista tunnelmaa.
  • Kuusisen kalamaja: Jos vietät Kotkassa kokonaisen päivän, kannattaa ehdottomasti pysähtyä lounaalle juuri Kuusisen kalamajaan. Savulohta, lohivoileipiä, lohikeittoa – Kalamajasta saat kalaa kaikissa sen parhaissa muodoissa.
  • Langinkosken keisarillinen kalastusmaja: Yli sata vuotta sitten Venäjän tuleva keisari, Aleksanteri III, rakennutti kalastusmajan kosken äärelle, ja nyt maja toimii kotimuseona, ja on hyvä paikka tutustua paikalliseen luontoon ja kalastuspaikkoihin alueella. Huomaathan, että kalastusmaja on suljettuna talvikuukausina, mutta sen ympäristöön voit tutustua vuoden ympäri.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
  • Kuljetukset
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hinta

Hinta sisältää kupongin neljälle henkilölle sisältäen sisäänpääsyt ja ateriat. Valitse varausvaiheessa kuponkien lukumäärä.

Henkilömäärä

Kuponki on tarkoitettu neljälle henkilölle.

Illalliskuponki

Tarjoukseen kuuluva ateria on päivän kala, hernepyree, kauden vihannekset ja sienimuhennos. Lisäksi kuponkiin kuuluu pullo viiniä ruokaseurueen kesken jaettavaksi.

Saat illalliseen oikeuttavan kupongin, jossa on yksilöllinen koodi. Otathan koodin sisältävän kupungin mukaan ravintolalle.

Ravintolan aukioloajat

Maanantaisin klo 11.00–16.00
Tiistaista torstaihin klo 11.00–22.00
Perjantaisin klo 11.00–23.00
Lauantaisin klo 14.00–23.00
Sunnuntaisin klo 11.00–15.00

Huomioithan, että aukioloajat saattavat muuttua. Tarkistathan aukioloajat etukäteen Kotkan Klubin kotisivuilta.

Sijainti

Kotkan Klubi sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 2.

Etäisyyksiä lähikaupunkeihin:

Helsinki 134 km
Kouvola 57 km
Tampere 270 km
Mikkeli 158 km
Lahti 122 km

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen