Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Versailles'n ja Pariisin hurmaa

 • Kaupunkilomat
 • Pariisi
hinta alkaen € 709,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Miniloma Pariisissa. Sisältää 2-4 yön majoituksen Théatre by Patrick Hayatiassa, aamiaiset, lennot, lipun Versailles'n palatsiin ja Seine-risteilyn.

Romanttiselle lomalle haikailevien ikisuosikki Pariisi kutsuu jälleen pienten leipomoiden, viehättävien puistojen ja mahtavien museoiden vetämänä. Matkan aikana pääset myös ihailemaan Versailles'n palatsin loistoa, joten valmistaudu sukeltamaan Marie Antoinetten maisemakuvaan ja palatsin upeaan 800 hehtaarin viheralueeseen. Ihaile rakennuksen peilikäytäviä, koristeellisia puutarhoja ja muita ikonisia piirteitä, jotka ovat inspiroineet lukemattomia rakennuksia ympäri maailmaa.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Théatre by Patrick Hayatiassa
 • Aamiaiset
 • Jonon ohi -pääsylippu Versailles'n palatsiin
 • Risteily Seine-joella
 • Käsimatkatavara
Loistokas Pariisi

Pariisi on kiistatta yksi maailman romanttisimmista kaupungeista. Tyylikkäät pariskunnat kävelevät käsi kädessä pitkin kaupungin kauniita katuja. Mikset sinäkin lähtisi tunnelmoimaan Pariisiin? Kaupunki ei tietenkään ole ainoastaan pariskuntien lomakohde, sillä Pariisissa on kaikille jotakin. Lukemattomat museot, kauniit rakennukset, tunnelmalliset kahvilat ja ravintolat, puistot sekä tyylikkäät ihmiset luovat Pariisin ainutlaatuisen tunnelman. Nauti tarjoukseen sisältyvän Seine-risteilyn tunnelmasta ja anna komean Eiffel-tornin, mahtipontisen Riemukaaren ja kauniin Notre Damen viedä sydämesi mennessään.

Hotel du Théatre by Patrick Hayat

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
Property

Hotelli henkii perinteistä pariisilaista tunnelmaa ja on täynnä tyylikkäitä yksityiskohtia. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien lähettyvillä, joten kaupungille suuntaaminen on helppoa. Maukkaan aamiaisen jälkeen jaksat myös keskittyä Pariisin nähtävyyksiin aina lounasaikaan asti. Maksuttoman Wi-Fi-yhteyden ansiosta pysyt ajan tasalla myös kotiväen kuulumisista.

 • +3
Lue lisää

Kahden hengen huone

Mukavat kahden hengen huoneet on varustettu vuoteiden lisäksi työpöydälla, televisiolla ja kylpyhuoneella, jossa on suihku ja kylpytuotteita.

Superior-huone

Viihtyisissä Superior-huoneissa on mukavat vuoteet, työpöytä ja Nespresso-kone kahvikapseleineen, televisio, kylpytakit ja -tohvelit sekä tyylikäs yksityinen kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja ja kylpytuotteita.

Mitä tehdä Pariisissa?

 • Ostokset: Pariisilaiset ovat kuuluisia tyylikkyydestään. Kaupungin asukkaille kauniisti pukeutuminen ja muodin seuraaminen on osa arkea. Katutyylin ihaileminen on hauskaa, mutta oman vaatekaapin päivittäminen onnistuu Pariisin lukuisissa putiikeissa ja tavarataloissa myös helposti. Kävele Champs-Élysées'n kuuluisaa puistokatua ja lumoudu huippusuunnittelijoiden liikkeiden komeista ulkoasuista. Ota seuraavaksi suunta tavarataloihin ja uppoudu tarjonnan runsauteen. Esimerkiksi Galeries Lafaytte ja Printemps ovat tavaratalojen kermaa ja vierailun arvoisia.
 • Herkuttelu: Pariisi on herkuttelijan paratiisi. Käy hakemassa tuore patonki leipomosta ja osta sen seuraksi pala juustoa sekä pullollinen viiniä. Jälkiruoka kruunaa tietysti aina herkutteluhetken. Pariisissa leivoksia ja kakkuja on myös joka makuun. Haukkaa pala éclair-leivoksesta eli ranskalaisesta tuulihatusta tai upota lusikkasi herkulliseen crème brûlée -paahtovanukkaaseen. Ota jälkiruoan kaveriksi kahvi ja istahda alas ihailemaan ohi lipuvien pariisilaisten vaivatonta tyylikkyyttä.
 • Puistot: Pariisilaiset puistot ovat täysin omaa luokkaansa. Lähde rennolle iltapäiväkävelylle Luxembourgin puistoon ja anna valtavan puistoalueen pyyhkiä arkihuolet mennessään. Ihastele näyttävää Luxembourgin palatsia, useita upeita veistoksia ja patsaita sekä suloista lampea.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

Jonon ohi -pääsylippu Versailles'n palatsiin

Pääset matkasi toisena päivänä vierailemaan myös loistokkaassa Versailles'n palatsissa. Matkaasi sisältyvällä pääsylipulla pääset ihailemaan palatsia ja sitä ympäröivää puutarhaa jonon ohi. Saat mukaasi myös ääniopastuksen, jonka avulla saat vierailustasi enemmän irti. Muista ottaa kamerasi mukaan, sillä tämä palatsi on todella kuvauksellinen. Ikuista tämä UNESCOn maailmanperintökohteiden listallakin oleva hämmentävän kaunis rakennus omiin kuvakokoelmiisi. Varaa aikaa myös rennolle kävelyhetkelle palatsin upeassa puistossa, jossa voit ihailla lukemattomia patsaita, kukkaistutuksia, tekolampia, muotoonleikattuja puita ja suihkulähteitä.

Versailles sijaitsee 18 kilometrin päässä hotellistasi. Matka hotellilta Versailles'n palatsille kestää noin tunnin L-junalla, joka lähtee hotellin läheiseltä Pont Cardinet -asemalta. Saat pääsyliput matka-asiakirjojen mukana.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Kuljetukset Versailles'n palatsille
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Superior-huone

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Pääsylippu Versailles'n palatsiin

Saat pääsylipun matka-asiakirjojen mukana

Risteily Seine-joella

Saat tarjoukseen sisältyvän Seine-risteilyn pääsylipun hotellilta

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Lähin metroasema 210 m
Versailles 19,5 km
Louvre 3,1 km
Eiffel-torni 3,7 km
Montmartre 1,8 km
Charles de Gaullen lentokenttä 25 km
Paris Orlyn lentokenttä 18.8 km

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–8,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,70–1,90 €
Taksin hinta per kilometri noin 1,05–1,50 €
Taksikyydin aloitusmaksu noin 2,70–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Liikkuminen kohteessa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellin sijaitsee kahden metroaseman lähettyvillä, Pariisin 17. kaupunginosassa. Orlyn lentokentältä on hotellille matkaa noin 20 kilometriä. Charles de Gaullen lentokenttä on noin 25 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen