Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kulttuuriaarteita Prahassa

 • Kaupunkilomat
 • 2 yötä
 • Praha
hinta alkaen € 379,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Prahaan! Sisältää 2–5 yötä Hotel Klarovissa, lennot, runsaan aamiaisbuffetin, risteilyn Vltava-joella ja sisäänpääsyn Kaarlensillan museoon.

Satumainen Praha toivottaa sinut tervetulleeksi historialliseen kaupunkiinsa ja hurmaa karismallaan sekä mielenkiintoisella historiallaan. Kulttuuria ja vanhanajan romantiikkaa huokuvassa Tšekin pääkaupungissa hurmaantuu varmasti jokainen, eikä herkullisilta aterioilta tai paikallisväestön vieraanvaraisuudelta voi välttyä. Jos tämän vuoden kaupunkiloma on vielä hakusessa, on nyt hetkesi varata matka yhteen Euroopan upeimmista pääkaupungeista!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Prahaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yötä Hotel Klarovissa****
 • Kotitekoisia keksejä saapumisesi yhteydessä
 • Myöhäinen uloskirjautuminen (hotellin saatavuuden mukaan)
 • Runsas aamiaisbuffet
 • Risteily Vltava-joella
 • Sisäänpääsy Kaarlensillan museoon
 • Käsimatkatavara
Praha

Kultaiseksi kaupungiksikin kutsuttu Praha on suosittu kaupunkilomakohde sen mielenkiintoisen historian, upeiden nähtävyyksien sekä edullisten ostosmahdollisuuksien ja herkullisen ruoan vuoksi. Tšekkiläiset ovat myös kovia oluenjuojia, ja Prahan parhaita oluita kannattaa käydä maistelemassa keskusta-alueen ulkopuolella paikallisissa oluttuvissa ja krouveissa. Prahan historiallisessa keskustassa sijaitsevilta Pařížská- ja Na příkopě -kaduilta löytyy tyylikkäitä putiikkeja ja lisäksi molemmat kadut ovat kävelymatkan päässä hotelliltasi. Vieraile 1300-luvulla rakennetulla Prahan vanhankaupungin raatihuoneella ja kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvalla Kaarlensillalla sekä kulje Malá Stranan kapeilla ja historiallisilla kujilla kokemassa aitoa prahalaista tunnelmaa.

Hotel Klarov

 • Hotelli
 • Praha, Tšekki
Klarov snacks

Prahan historiallisessa keskustassa sijaitseva Hotel Klarov on ylellinen neljän tähden hotelli. Hotelli on kävelymatkan päässä Prahan linnasta, Vltava-joesta ja Malá Stranan historiallisesta kaupunginosasta. Aamuisin hotellin ravintola tarjoilee lähialueiden tuotteista valmistetun runsaan aamiaisen. Tyylikkäästä aamiaishuoneesta avautuu suora pääsy hotellin terassille. Vltava-joen virratessa vieressä tunnelma on lumoava ja lomasi saa täydellisen tukikohdan tutustua Prahan kauniiseen kaupunkiin. Hotellin lähistöllä on kätevästi monia baareja ja ravintoloita.

 • +2
Lue lisää
Rom

Deluxe-huone

Moderneissa ja tilavissa Deluxe-huoneissa on korkeat katot ja ne tarjoavat kaikki lomallasi tarvitsemat mukavuudet. Deluxe-huoneet on omistettu tunnetuille muusikoille ja yhtyeille, jotka ovat joskus konsertoineet Prahassa. Kaikista huoneista on upea näkymä Prahan linnalle, Vltava-joelle ja Malá Stranan historiallisille rakennuksille. Huoneet on varustettu televisiolla, kahvin- ja teenkeittovälineillä, maksuttomalla Wi-Fillä ja ylellisellä kylpyhuoneella sekä L'Occitanen kylpytuotteilla.

Syitä matkustaa Prahaan

 • Kaupungin edullinen hintataso: Prahassa pääset lomailemaan Suomen hintatasoon verrattuna erittäin edullisesti. Voit siis huoletta illallistaa ravintolassa ja nauttia täysin rinnoin ihanasta lomasta!
 • Prahan ainutlaatuinen arkkitehtuuri: Tšekin pääkaupunki on upea sekoitus barokkia, jugendia sekä keskiajan tyylejä. Erityisesti UNESCOn suojelema vanhakaupunki on varsinainen taideteos!
 • Tšekkiläinen olutkulttuuri: Tšekki on oluttuotannon kärkimaita. Prahasta löytyykin valtavasti erilaisia panimoita ja baareja, joiden oluttarjonta miellyttää silmää ja tietysti mieltä!
 • Toimiva julkinen liikenne: vaikka Prahassa majoittuisitkin keskustan ulkopuolella, pääset nopeasti kaupungin lukuisille nähtävyyksille erinomaisen julkisen liikenteen ansiosta. Voit lukea liikkumisesta Prahassa tarkemmin alempaa!

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,85 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 11-vuotias lapsi ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–6 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
7–11 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Aktiviteetit

Lippusi Vltavan risteilylle sekä Kaarlensillan museoon saat hotellisi vastaanotosta saapumisesi yhteydessä.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Prahan lentokenttä sijaitsee noin 15 kilometrin päässä hotelliltasi. Taksilla olet perillä noin 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa linja-autolla Nádraží Veleslavínin asemalle, josta jatka matkaasi metrolla Malostranskán asemalle. Täältä kävelymatkaa hotellillesi on noin 170 metriä. Matka kestää yhteensä noin 40 minuuttia ja maksaa noin 3,00 €.

Tietoa kohteesta

Prahan väkiluku on noin 1 247 000. Tšekissä puhutaan tšekkiä, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Prahan linna 550 m
Lähin metroasema 120 m
Prahan lentokenttä 15 km
Prahan vanhakaupunki 800 m
Kaarlensilta 900 m

Liikkuminen kohteessa

Prahassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on neljä metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 30 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 24 CZK (noin 0,90 €), ja lippuja voi ostaa asemilta keltaisista lippuautomaateista. Huomioithan, että automaatit hyväksyvät vain kolikoita. Lippu on leimattava kulkuneuvoon noustessa. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat maksutta joukkoliikenteen kulkuneuvoissa.

Rahayksikkö

Tšekin valuutta on euron sijaan koruna (CZK), joka on arvoltaan noin 0,04 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Prahan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,70–5,60 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 1,05–1,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–0,70 €
Metro- tai linja-autolippu noin 0,90–1,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,75–1,05 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,10–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Prahan keskilämpötilat

Tammikuu -1 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +4 °C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +16 °C
Heinäkuu +18 °C
Elokuu +17 °C
Syyskuu +14 °C
Lokakuu +9 °C
Marraskuu +3 °C
Joulukuu 0 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Neljän tähden Hotel Klarov sijaitsee aivan Prahan sydämessä, lähellä tunnettua Kaarlensiltaa. Malostranskán metroasema on vain 120 metrin päässä ja päärautatieasema noin 4 kilometrin päässä hotellista. Prahan lentokentälle on noin 15 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen