Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Telliskiven kulmilla Tallinnassa

 • Viikonloppumatkat
 • Tallinna
hinta alkaen € 39,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Vietä tunnelmallinen miniloma Tuomiopuiston kupeessa Viron pääkaupungissa. Sisältää 1–4 yötä Go Shnelli Hotelissa sekä aamiaiset.

Tallinnan vanhakaupunki on toki tuttu, mutta oletko viettänyt paljon aikaa Tuomiopuiston nurkilla Telliskiven läheisyydessä? Trendikäs alue henkii ainutlaatuista tunnelmaa, joka on loistava vastakohta vanhankaupungin keskiaikaiselle miljöölle. Ihanasta Tallinnasta löydät niin koko kehoa hemmottelevia kylpylöitä, uusia ruokaelämyksiä tarjoilevia ravintoloita kuin putiikkejakin, joissa voit tehdä upeita löytöjä. Kaupungin edullisen hintatason ansiosta saat lomastasi kaiken irti pidemmälläkin matkalla!

Tarjous sisältää
 • 1, 2 3 tai 4 yön majoitus Go Hotel Shnellissä
 • Aamiaiset
Tallinna

Tallinna on jo pitkään ollut suomalaisten suosikkikohde, eikä syyttä. Kaupungin tarjonta kylpylöineen, edullisine ravintoloineen, historiallisine kohteineen ja ostosmahdollisuuksineen on laaja ja monipuolinen. Tallinnasta löytyy sopivasti tekemistä ja näkemistä vuodenajasta riippumatta kenelle tahansa matkailijalle. Vietät lomasi englantilaista puistoa muistuttavan Tuomiopuiston kupeessa, jossa sijaitseva Shnellin lampi on ainoa osa kaupunkia aikoinaan ympäröineestä vallihaudasta. Telliskivestä löydät muun muassa kaupungin luovan keskuksen, Telliskivi Creative Cityn, trendikkäitä ravintoloita ja baareja sekä käsityöläisputiikkeja. Alueella järjestetään lisäksi useita eri tapahtumia vuoden ympäri.

Go Hotel Shnelli

 • Hotelli
 • Tallinna, Viro
Cafe/restaurant2

Ystävällistä palvelua tarjoava Go Hotel Shnelli sijaitsee Tuomiopuiston äärellä noin 650 metrin päässä vanhastakaupungista, 1,2 kilometrin päässä Telliskivestä sekä 1,5 kilometrin päässä Kalamajasta. Viihtyisä hotelli on loistava valinta lomalle, jos haluat nauttia hyvästä sijainnista Tallinnassa edullisin hinnoin, luopumatta kuitenkaan mukavuuksista ja hyvästä palvelusta. Hotellissa on 24-tuntinen vastaanotto sekä ensimmäisestä kerroksesta löytyvä aulakahvila Perrooni Kohvik, joka tarjoilee maukkaita eurooppalaisten keittiöiden aterioita ja kakkuja. Go Hotel Shnelli sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Baltian aseman matkakeskus, josta löytyy niin kylpylä, matkatoimisto, posti kuin myös ruokakauppa.

 • +8
Lue lisää
Standard room2

Kahden hengen huone

Hotellin noin 17 m² kokoiset Standard-huoneet on sisustettu yksinkertaisesti, mutta modernisti. Varustukseen kuuluu parkettilattiat, kokovartalopeili, televisio, puhelin ja kylpyhuone. Huoneista on näkymä historialliselle rautatielle sekä Kalamajan puutalojen kattojen ylle.

Mitä tehdä Telliskivessä?

Yksi Telliskiven ja koko Tallinnan kiehtovimmista paikoista on Telliskivi Creative City. Paikka on koko Tallinnan luova keskus, josta löytyy ravintoloiden lisäksi yritysten toimistoja sekä putiikkeja, ja siellä järjestetään kirpputoreja, markkinoita ja muita tapahtumia. Telliskivi Creative City sijaitsee noin 850 metrin päässä hotelliltasi.

 • F-hoone: Ihania ruokaelämyksiä tarjoava F-hoone on Telliskivi Creative Cityn vanhin ravintola. Urbaanin tyylikkäässä miljöössä valmistettavat ja nautittavat ateriat ovat erinomaisia, mutta sopivat kuitenkin jokaisen kukkarolle!
 • Pudel Baar: Baari, joka on nirso oluiden suhteen – mutta pelkästään hyvällä tavalla! Täältä voit tilata harvinaisia ja erikoisia pienpanimoiden oluita. Pudel tarjoilee paikallisten oluiden lisäksi oluita muualtakin maailmasta.
 • Homeart: Tunnelmallinen ja kodikas concept store Homeart myy skandinaavista designia omalla tvistillään. Putiikista löydät niin kynttilöitä, huonekaluja, pieniä koriste-esineitä kuin myös kahvilan, jossa voit nauttia iltapäiväkahvit. Ystävällinen henkilökunta saa sinut palaamaan liikkeeseen kerta toisensa jälkeen!

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai muut kuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Tietoa kohteesta

Tallinnan väkiluku on noin 407 900.

Virossa puhutaan viron kieltä, mutta maassa pärjää myös englannilla. Osa virolaisista puhuu myös suomea.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Tallinnan satama 1,5 km
Pyhän Olavin kirkko 750 m
Tallinnan vanhakaupunki 650 m
Viru Keskus 1,4 km
Telliskivi Creative City 850 m
Raatihuoneentori 650 m

Liikkuminen kohteessa

Tallinnassa on toimiva joukkoliikenteen verkosto, mutta kompaktin kokonsa ansiosta pääset liikkumaan kaupungissa kätevästi myös jalan. Tallinnassa on raitiovaunuja, linja-autoja sekä johdinautoja. Kulkuneuvosta ostettu kertalippu maksaa noin 2,00 €. Voit myös ostaa 1-30 vuorokautta voimassa olevan matkakortin, jonka avulla pääset helposti liikkumaan rajoittamattoman määrän Tallinnan julkisen liikenteen kulkuneuvoissa. Yhden vuorokauden kortti maksaa noin 3,00 € ja viiden vuorokauden kortti maksaa noin 6,00 €. Kortin voit ostaa R-Kioskeista, postitoimistoista tai Tallinnan kaupungin neuvonnasta 2,00 € panttia vastaan.

Rahayksikkö

Virossa käytetään valuuttana euroa. Suuremmissa liikkeissä, useimmissa ravintoloissa sekä ruokakaupoissa hyväksytään maksuvälineeksi pankkikortti, mutta käteistä kannattaa olla nostettuna pieniä ostoksia varten.

Tallinnan hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 6,00–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 2,00–3,50 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,80–2,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Lippu linja-autoon noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan hinta per kilometri 0,45–0,60 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,30–2,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Go Hotel Shnelli sijaitsee Baltian rautatieaseman ja Telliskiven lähettyvillä. Tallinnan satama sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen