Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Sardinian klassiset kohteet

 • Kiertomatkat
 • Italia
hinta alkaen € 1.729,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Tutustu Välimeren hohtavaan helmeen autolla. Sisältää 10 tai 14 yötä neljässä kohteessa, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton.

Smaragdinvihreä meri, valkoisena hohtavia hiekkarantoja sekä siniseltä taivaalta paistava aurinko – tervetuloa Sardiniaan! Aja pitkin Välimeren toiseksi suurimman saaren kaunista rannikkoa, tunne lämmin tuuli poskillasi, ihaile mitä ihaninta maisemaa ja haista ilmassa macchian tuoksu. Sardinia todellakin on paratiisisaari, jossa sinun on vierailtava elämäsi aikana edes kerran. Tutustu autenttisiin kyliin, levitä pyyhkeesi idyllisen lahden rannalle ja maista suussasulavia italialaisia herkkuja. Tämä Välimeren helmi tulee varmasti viemään sydämesi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Olbiaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2+1 yön majoitus Hotel Baia Marinassa
 • 3 tai 4 yön majoitus Hotel Setarissa****
 • 2 tai 3 yön majoitus Hotel Corte Fioritassa
 • 2 tai 4 yön majoitus Villa Barbarina Resortissa****
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1 & 2: Sardinian itärannikolla

Laskeuduttuasi Olbian lentokentälle pääset heti noutamaan vuokra-autosi ja matka voi vihdoin alkaa! Kiertomatkan ensimmäinen kohde on Sardinian koillisosassa sijaitseva Olbia ja sen lähiympäristö, joka on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan ja keskiaikaisista kylistään. Vieraile ainakin Orose… Lue lisää

Hotel Baia Marina

Päivä 3 - 5: Kohti etelää ja Cagliaria

Tänään reittisi vievät sinut Sardinian eteläosaan, jossa Cagliarin maakunta sijaitsee. Ajat vaikuttavien maisemien ohi sekä Gennargentun kansallispuiston halki, jossa sinun on ehdottomasti pysähdyttävä. Kauniilta luonnonsuojelualueelta löydät Sardinian suurimman vedenlähteen, Sorgenti Su Gologon… Lue lisää

Hotel Setar

Päivä 6 & 7: Viehättävä Oristanon maakunta

Hyppäät taas vuokra-auton ratin taakse ja otat suunnaksi monipuolisen Oristanon maakunnan. Matkan aikana kannattaa pysäyttää auto ja jäädä ihailemaan kaunista maisemaa, joka koostuu vaikuttavista jyrkänteistä ja majesteettisista hiekkadyyneistä. Ajat keskellä luontoa sijaitsevien perinteisten ky… Lue lisää

Corte Fiorita Albergo Diffuso

Päivä 8 & 9: Sardinian luoteisosa ja Alghero

Seuraavaksi käännät ratin Sardinian luoteisosaan, jossa sinulle tulee vastaan Alghero. Tämä maalauksellinen keskiaikainen kaupunki on todellinen näky. Mahtipontisten muurien vierustaa reunustavat kapeat kujat, kahviloita täynnä olevat aukiot ja idylliset rannat tekevät Algherosta ikimuistoisen v… Lue lisää

Villa Barbarina Resort Alghero 4stelle

Päivä 10 & 11: Takaisin kohti koillista

Kiertomatka lähenee loppuaan, mutta ennen lentoa takaisin Suomeen on aika viettää vielä viimeinen yö Sardinian koillisosassa, siellä, mistä koko matka alkoi. Lähde ihailemaan viimeisen kerran saaren kauniita maisemia, vietä aikaa paratiisimaisilla hiekkarannoilla ja syö vatsasi täyteen sardinial… Lue lisää

Hotel Baia Marina
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Turistivero € 1,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Matka on valitettavasti tarkoitettu vähintään kahdelle henkilölle

Tietoa kohteesta

Sardinia on Italialle kuuluva saari Välimerellä. Sardinian väkiluku on noin 1,67 miljoonaa.

Sardiniassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää turistialueilla hyvin. Huomioithan, että Italian vanhempi väestö ei välttämättä puhu ollenkaan englantia.

Keskilämpötilat

Tammikuu +10 °C
Helmikuu +11 °C
Maaliskuu +12 °C
Huhtikuu +14 °C
Toukokuu +17 °C
Kesäkuu +21 °C
Heinäkuu +24 °C
Elokuu +25 °C
Syyskuu +22 °C
Lokakuu +18 °C
Marraskuu +13 °C
Joulukuu +11 °C

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,60 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen