• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Pala aidointa Umbriaa

 • Aurinkomatkat
 • 5 tai 7 yötä
 • Pietralunga
hinta alkaen € 809,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Koe ja näe ihana Umbria. Sisältää 5 tai 7 yön majoituksen Abbazia San Faustinossa, aamiaiset, lennot ja vuokra-auton koko loman ajaksi.

Haaveiletko matkasta, joka pitää sisällään autoilua kauniissa maisemissa, vierailuja idyllisissä kylissä sekä herkullista ruokaa ja maukkaita viinejä? Jos nyökyttelit innokkasati kyllä vastauksena kysymykseen, niin tämä matka on sinua varten! Lähde TravelBirdin matkassa Italian Umbriaan, jossa sinua odottaa vuokra-auto ja majoitus entisessä luostarissa. Abbazia San Faustino tarjoaa rauhalliset puitteet lomailulle sekä oivan kotipesän, josta on helppoa suunnata tutkimusretkille eri puolille Umbrian maakuntaa. Pääset matkan aikana maistelemaan myös umbrialaista pikkupurtavaa kera viinilasillisen, mutta mikäli haluat tutustua italialaisen ruoan saloihin tarkemmin, niin varaa esimerkiksi lisävalintainen pastan valmistamiseen keskittyvä opetushetki.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 5 tai 7 yön majoituksen Abbazia San Faustinossa
 • Aamiaiset (varattavissa myös puolihoidolla)
 • Lasillinen viiniä ja umbrialaisten herkkujen maistelua
 • Minibaarin virvoitusjuomat (vain perhehuoneen varanneille)
 • 10 % alennus ravintolan a la carte -aterioista
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Lisävaihtoehdot
 • Pastan valmistamisen opetusta
 • Pastan valmistamisen opetusta ja ateria
 • Jyvästä leiväksi – leivän valmistamiskokemus
 • Hasselpähkinälevitteen valmistamiskokemus
Umbria

Umbria sijaitsee Italian keskiosassa ja on oiva matkakohde vuoden ympäri. Alueen ominaispiirteisiin kuuluu rento ilmapiiri, leuto ilmasto, vehreät oliivilehdot, viiniviljelmät ja herttaiset kylät. Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton ansiosta voit suunnitella lomasi vierailukohteet oman makusi ja aikataulusi mukaan. Suuntaa autosi nokka esimerkiksi kohti noin 60 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevaa Perugian historiallista kaupunkia, joka pursuaa kiinnostavaa nähtävää. Valinnanvaraa vierailukohteissa on paljonkin, joten tee lisää listallesi vaikkapa 23 kilometrin päässä sijaitseva Gubbio tai hurauta 27 päähän Citta di Castelloon! Nauti vapauden tunteesta ja Umbrian upeista maisemista!

Abbazia San Faustino

 • Hotelli
 • Pietralunga, Italia
Property


Majoitut entisessä luostarissa, joka on remontoitu hotelliksi. Pietralungan kylässä sijaitseva hotelli henkii mennyttä aikaa, mutta tarjoaa kuitenkin modernia majoitusta mukavissa huoneissa. Nauti hotellin kauniista sisustuksesta, pulahda lämmitettyyn uima-altaaseen virkistävälle uinnille, istu alas puutarhan penkille ja nauti joka aamu maukkaasta aamiaisesta, joka koostuu paikallisista tuotteista.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kahden hengen huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluilla ja ne on varustettu joko parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella, puhelimella, televisiolla, tallelokerolla, työpöydällä, minibaarilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Superior-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Superior-huoneet on sisustettu antiikkihuonekaluilla ja ne on varustettu parivuoteella, puhelimella, televisiolla, tallelokerolla, työpöydällä, minibaarilla sekä yksityisellä kylpyhuoneella, jossa on suihku, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on lisäksi pieni parveke/terassi, jolta on näkymä puutarhaan.

Perhehuone

4 aikuista majoitustyypissä sviitti

Perhehuone koostuu kahdesta huoneesta, joihin mahtuu kaksi aikuista, kaksi lasta ja yksi pikkulapsi. Perhehuoneesta on näkymä puutarhaan ja huone on varustettu istuma-alueella, televisiolla, tallelokerolla sekä minibaarilla, jonka sisältämät virvoitusjuomat ovat maksuttomia. Huoneessa on myös yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku, kylpytuotteita ja hiustenkuivaaja.

Lisää lomaasi hieman ohjelmaa

Voit lisätä lomaasi varausvaiheessa hieman ohjelmaa valitsemalla jonkin tai useamman seuraavista vaihtoehdoista:

 • Pastan valmistamisen opetusta: Tämän noin kaksi tuntia kestävän opetushetken aikana kuulet Silvanan, joka on pastaekspertti, pastan valmistamiseen liittyvät salaisuudet. Silvana opastaa muun muassa tuoreen pastan ja tagliatellen valmistamiseen liittyvät niksit. Opetushetki järjestetään yleensä noin klo 17.00, mutta voidaan pyynnöstä järjestää myös aamupäivällä. Opastushetki järjestetään noin 7 kilometrin päässä hotellilta.
 • Pastan valmistamisen opetusta ja ateria: Tämän noin kaksi tuntia kestävän opetushetken aikana kuulet Silvanan, joka on pastaekspertti, pastan valmistamiseen liittyvät salaisuudet. Silvana opastaa muun muassa tuoreen pastan ja tagliatellen valmistamiseen liittyvät niksit sekä opastaa, miten cappelletti-, pezzette-, tagliolini- and pappardelle-pastaa valmistetaan. Pääset myös maistelemaan opetushetken aikana valmistettua pastaa aterian muodossa. Opetushetki järjestetään yleensä noin klo 17.00, mutta voidaan pyynnöstä järjestää myös aamupäivällä. Opastushetki järjestetään noin 7 kilometrin päässä hotellilta.
 • Jyvästä leiväksi – leivän valmistamiskokemus: Opetushetken aikana pääset kuulemaan ja näkemään, kuinka jyvistä tehdään jauhoja ja jauhoista leipää. Saat myös nauttia valmiin leivän salamin ja vihannesten kerä. Opetushetki alkaa noin klo 10.00 ja se järjestetään noin 7 kilometrin päässä hotellilta.
 • Hasselpähkinälevitteen valmistamiskokemus: Pääset tämän opetushetken aikana näkemään, miten hasselpähkinöitä paahdetaan ja niistä valmistetaan herkullista levitettä. Saat myös maistaa levitettä leivän kera ja viedä mukanasi pienen maistiaispurkin. Tuotteita on myös myytävänä, mikäli haluat vaikkapa ostaa kotiväelle tuliaisia.

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Peugeot 308, VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdollinen turistivero
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00 - 18:00

Check-out klo

11:00 - 13:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Kahden hengen huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Superior-huone
Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 4-vuotias lapsi majoitustyypissä Perhehuone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Tietoa kohteesta

Hotellisi sijaitsee Pietralungan kunnassa, jonka väkiluku on noin 2 300. Umbrian väkiluku on noin 4 895 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, etteivät kaikki paikalliset puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Assisi 70 km
Perugia 58 km
Gubbio 97 km
Rooman lentokenttä 236 km

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Varo myös vastaantulevaa liikennettä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Keskilämpötilat

Tammikuu +4 °C
Helmikuu +6 °C
Maaliskuu +8 °C
Huhtikuu +12 °C
Toukokuu +16 °C
Kesäkuu +20 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +23 °C
Syyskuu +19 °C
Lokakuu +14 °C
Marraskuu +9 °C
Joulukuu +6 °C

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa 1,00–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,60 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,50–3,00 €
Taksimatkan aloitushinta noin 3,50–5,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Pietralungan kylässä sijaitsevalta hotellilta pääsee kätevästi tutustumaan lähiseutuun. Rooman lentokenttä sijaitsee noin 236 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen