Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Kummisedän jalanjäljissä Sisiliassa

 • Kaupunkilomat
 • Palermo
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Sisilia tarjoaa kaunista luontoa ja vieraanvaraista kulttuuria! Sisältää lennot ja 3-5 yötä Dimora Annulina Room & Breakfastissa aamiaisilla.

Saiko Kummisedän kuvaus sisilialaisesta idyllistä sinutkin halajamaan juuri niihin maisemiin nauttimaan maaseutumaisesta, verkkaisesta tunnelmasta? Kuulostaako oliivilehdossa käyskentely, paikallisiin viinitiloihin tutustuminen ja niiden tuotosten maistelu sekä suoraan puusta napatun sitrushedelmän maistaminen kiinnostavalta? Kaiken tämän voit tehdä helposti Palermosta käsin, joten yhdistä kaupunkilomaasi hieman maaseutumatkailua, etkä taatusti pety!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Palermoon (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 3, 4 tai 5 yön majoitus Dimora Annulina Room & Breakfastissa
 • Aamiaiset
 • Alkoholiton tervetuliaisjuoma ja paikallisia tuotteita
 • 10 % alennus kuuluisasta jäätelöbaarista
 • 10 % alennus ravintolasta
 • 10 % alennus julkisesta pysäköinnistä vähintään 4 yön matkalla
 • Käsimatkatavara
Sisilia

Sisiliassa törmäät kahteen erilaiseen maailmaan: historiallisiin kaupunkeihin sekä viljelyksiin, jotka tuntuvat kuin askelmalta historiaan. Majoitut lomasi ajan pääkaupunki Palermossa, joka ennen oli italialaisen mafian keskus, mutta nyt on turvallinen turistikaupunki. Palermo on vuosien varrella ollut monien eri ihmisryhmien asuttama, mikä näkyykin kulttuurin monipuolisuudessa. Palermon vanhakaupunki on kiinnostava päiväkohde kaupungin historiaan, kun taas lukemattomat kahvilat ja ravintolat tarjoavat sinulle mahdollisuuden herkutella aidoimmilla Sisilian herkuilla. Mikä ihana loma!

Dimora Annulina Room & Breakfast

 • Hotelli
 • Palermo, Italia
DIMORA ANNULLINA / food

Dimora Annulina Room & Breakfast sijaitsee aivan Palermon vanhan keskustan sydämessä historiallisessa rakennuksessa. Hotellista on erinomaiset kulkuyhteydet niin keskustan nähtävyyksille sekä esimerkiksi juna-asemalle tai lentokentälle, joten liikkuminen käy helposti hotelliltasi käsin.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Lue lisää
DIMORA ANNULLINA / double room

Kahden hengen Standard-huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Tilavat kahden hengen huoneet on sisustettu perinteiseen sisilialaiseen tyyliin. Huoneista löydät vuoteiden lisäksi television, ilmastointilaitteen, minijääkaapin sekä tallelokeron. Lisäksi käytettävissäsi on yksityinen kylpyhuone suihkulla.

TravelBird suosittelee

Sisilia on monelle matkailijalle vielä melko tuntematon kohde, joten tässä joitakin vinkkejä siitä, mitä saarella kannattaa puuhailla.

 • Palazzo dei Normanni e Cappella Palatina – Normannien palatsi ja palatsin kappeli ovat kaikessa loistossaan ehdottomasti näkemisen arvoiset, ja kaiken lisäksi sijaitsevat vain noin kahden kilometrin etäisyydellä hotellistasi. Kompleksi on tietenkin peräisin normannien vallan ajalta, noin 1100-1200 lukujen taitteessa. Kappelin upeat mosaiikit saavat sinut taatusti ihastumaan. Vieraile myös mahtipontisella Palermon katedraalilla, joka sijaitsee matkan varrella. Melkoinen näky!
 • On lähes itsestään selvää, että Sisiliassa vierailevan on myös vierailtava saaren suurimmalla luonnon monumentilla, tulivuori Etnalla. Tulivuoren ympäristöön järjestetään paljon päiväretkiä, mutta omatoiminen voi toki myös vuokrata auton ja hurauttaa kohti saaren itäisiä osia. Patikoi vuoren ympäristössä ja ihaile sen mahtipontisuutta tai nouse opastetusti korkeuksiin. Vaihtoehtoja on monia, joten valitse juuri omalle kuntotasollesi sopiva.
 • Vuokraa auto ja koe sisilialainen arki. Palermo on Sisilian pääkaupunki, ja jo sinällään eroaa reilusti saaren muista osista. Me suosittelemme ehdottomasti vuokraamaan auton ja tutustumaan saaren muihin osiin: sisämaan viiniviljelyksiin, sitruspuulehtoihin, ja sieviin pikkukyliin, jotka todella tuntuvat elävän ajan ulkopuolella. Myös kaunis rannikko on tutustumisen arvoinen!
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 4 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–3 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
4–12 vuotiaat lapset: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 38 kilometrin etäisyydellä Palermon lentokentästä. Autolla matkaan kuluu noin 50 minuuttia, ja taksimatka maksaa noin 35,00 €. Jos haluat vuokrata lomaksesi auton, voit luonnollisesti tehdä sen jo lentokentällä ja siirtyä hotellille omalla kulkuneuvollasi. Lentokentältä kulkee myös linja-autoja säännöllisesti Palermon keskustaan. Varaudu operaattorista riippuen maksamaan noin 6,00 €. Matka kestää vajaan tunnin.

Tietoa kohteesta

Sisiliassa on noin 5,1 miljoonaa asukasta, joista noin 678 492 asuu Palermossa.

Sisiliassa puhutaan paitsi italiaa, myös sisiliaa, joka on sekoitus alueen historiallisia kieliä. Englannilla pärjää turistialueilla välttävästi. Huomioithan kuitenkin, etteivät kaikki paikalliset välttämättä puhu englantia.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Palermon katedraali noin 1,8 km
Palazzo dei Normanni e Cappella Palatina noin 2 km
Palermon lentokenttä noin 38 km
Etna noin 245 km

Liikkuminen kohteessa

Palermon sisällä toimii melko kattava julkisen liikenteen verkosto, mutta hotellisi erinomaisen sijainnin vuoksi helpoiten liikut Palermossa jalan. Turistikohteisiin, kuten Etnalle pääsee helposti linja-autolla, mutta jos haluat tutustua saaren maaseutuun paremmin, suosittelemme auton vuokraamista.

Rahayksikkö

Sisiliassa on käytössä euro. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisista hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +13 °C
Helmikuu +13 °C
Maaliskuu +14 °C
Huhtikuu +17 °C
Toukokuu +20 °C
Kesäkuu +24 °C
Heinäkuu +26 °C
Elokuu +27 °C
Syyskuu +25 °C
Lokakuu +21 °C
Marraskuu +17 °C
Joulukuu +14 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin 38 kilometriä Palermon lentokentästä kaakkoon, aivan Palermon historiallisen keskustan ytimessä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen