• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Lomailua upeissa järvimaisemissa

 • Aurinkomatkat
 • 7, 10 tai 14 yötä
 • Zamárdi
hinta alkaen € 259,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Upea Balaton-järvi odottaa sinua rannoilleen! Tarjoukseen sisältyy lennot, 7, 10 tai 14 yötä Hotel Familia Zamárdissa ja puolihoito.

Lähde viettämään seuraavaa lomaasi Balaton-järven upeisiin maisemiin! Lomasi maisemat koostuvat sataman pienistä veneistä, pitkistä hiekkarannoista ja horisontissa näkyvistä vuorenhuipuista. Järven eteläpuolella sijaitseva Zamárdin kylä tarjoaa kaikkia näitä maisemia, ja on loistava kohde lapsiperheille. Hotellin aktiviteetit, kylpyläosasto ja suuri puutarha sekä tarjoukseen sisältyvä puolihoito tarjoavat rentoutumista, leikkejä sekä aitoja ruokaelämyksiä aivan jokaiselle matkaajalle. Varaa matkasi heti vaikkapa jo ensi kesälle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Budapestiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 7, 10 tai 14 yön majoitus Hotel Familia Zamárdissa
 • Puolihoito (tervetuliaisjuoma sekä päivittäinen aamiaisbuffet ja kolmen ruokalajin päivällinen)
 • Käsimatkatavara
Balaton-järvi

Unkarissa sijaitseva Keski-Euroopan suurin järvi, Balaton, on ehdottomasti yksi Euroopan kauneimmista. Noin 600 neliökilometrin kokoista Balatonia kutsutaan myös Unkarin mereksi sen suuren koon vuoksi. Alueen kaunis luonto, lukemattomat kylpylät, termaalikylvyt sekä hiekka- ja nurmikkorannat antavat Balatonille sen ainutlaatuisen säväyksen. Nauti Zamárdin kylän rauhallisesta tunnelmasta ja Euroopan kauneimmista auringonlaskuista, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin!

Hotel Familia

 • Hotelli
 • Zamárdi, Unkari
Exterior

Perheomisteinen Hotel Familia sijaitsee Balaton-järven eteläpuolella Zamárdin kylässä. Hotellin loistavan sijainnin ansiosta järven rannalle on matkaa vain 800 metriä. Hotellin ympäristössä on suuri puutarha, missä on lampi, leikkikenttä ja aurinkotuoleja. Hotel Familian ravintola tarjoilee maistuvia perinteisiä unkarilaisia aterioita sekä kansainvälisestikin tunnettuja ruokia. Hotellin tiloissa on lisäksi pöytätennis- ja biljardipöytä sekä sulkapallo- ja koripallokenttä. Kylpyläosastolta löytyy suuri sisäuima-allas sekä perinteinen- ja infrapunasauna.

Lue lisää

Kolmen hengen huone

3 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisästä kolmen hengen huoneissa vuoteiden lisäksi käytössäsi on yksityinen kylpyhuone jossa on joko suihku tai kylpyamme.

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisästä kahden hengen huoneissa vuoteiden lisäksi käytössäsi on yksityinen kylpyhuone jossa on joko suihku tai kylpyamme.

Neljän hengen huone

4 aikuista majoitustyypissä huone

Viihtyisästä neljän hengen huoneissa vuoteiden lisäksi käytössäsi on yksityinen kylpyhuone jossa on joko suihku tai kylpyamme.

TravelBird suosittelee

Jos pelkkä lökölomailu kyllästyttää, ota allesi vaikkapa vuokra-auto ja suuntaa tutustumaan seuraaviin kohteisiin:

 • Bences Apatsag -benediktiiniluostari ja museo: Upea luostari juontaa juurensa 1100-luvulle asti, joten tämä pala historiaa on ehdottomasti näkemisen arvoinen kojde Balaton-järvellä. Luostariin kannattaa ehdottomasti tutustua oppaan johdolla, mutta luostarista järvelle aukeavaa upeaa maisemaa voit ihailla myös itsenäisesti.
 • Veszpremin eläintarha: Eläinten ystävän valinta tällä lomalla on tietenkin vierailu Veszpremin eläintarhassa. Tilava ja hyvin hoidettu eläintarha ei saa omatuntoa soimaamaan, ja Veszpremissä näet tavallisten eläinten lisäksi myös liudan erilaisia dinosauruksia!
 • Festeticsien palatsi: Upean barokkipalatsin rakennustyöt aloitettiin 1700-luvun puolivälin tienoilla, ja kompleksista muodostui yksi Unkarin vaikuttavimmista palatsikomplekseista. Nyt tiloissa toimii palatsimuseo, johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja ihailemassa entisaikojen loistoa!
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Kuljetukset hotellille
 • Turistivero 1,60 € per henkilö ja yö (yli 18-vuotiaat)
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00 - 00:00

Check-out klo

08:00 - 10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Kahden hengen huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 3 aikuista ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Kolmen hengen huone
Vähintään 4 henkilöä ja enintään 4 aikuista ja 0 enintään -1-vuotiasta lasta majoitustyypissä Neljän hengen huone

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Muut alennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Lemmikkieläimet

Lemmikit ovat sallittuja hotellilla 7,00 € lisähintaan per päivä. Huomioithan, että lennoilla lemmikki matkustaa pääsääntöisesti ruumassa, emmekä voi valitettavasti taata lemmikille paikkaa. Varattuasi matkan otathan yhteyttä asiakaspalveluumme tarkistaaksesi saatavuuden.

Puolihoito

Puolihoito alkaa saapumispäivänäsi ko 16.00 ja päättyy paluupäivän aamiaiseen. Puolihoitoon sisältyy aamiaiset ja lounaat ilman juomia.

Wellness

Saunatilojen ikäraja on 14 vuotta. Muissa kylpylätiloissa ikäraja on 1 vuotta, jos lapsen seurassa on aikuinen.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 142 kilometrin etäisyydellä Budapestin lentokentästä. Matkan voit tehdä julkisen liikenteen avulla, mutta se saattaa kestää noin 3–4 tuntia ja sisältää useita vaihtoja, minkä vuoksi suosittelemmekin auton vuokraamista- Vuokra-auton avulla voit myös parhaiten tutustua Balatonjärven alueeseen lomallasi.

Tietoa kohteesta

Zamárdissa on noin 2 425 asukasta.

Unkarissa puhutaan Unkari, mutta englannilla pärjää turistikohteissa kohtalaisesti.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Balatonin ranta noin 2 km
Budapest noin 114 km
Budapestin lentokenttä noin 142 km

Liikkuminen kohteessa

Alueella on julkisen liikenteen verkosto, ja esimerkiksi Zamárdista on useita päivittäisiä lähtöjä Budapestiin. Parhaiten pääset kuitenkin tutustumaan alueeseen vuokraamalla auton lomasi ajaksi.

Rahayksikkö

Huomioithan, että Unkarin valuutta on Unkarin forintti, ei euro. 1,00 HUF on arvoltaan noin 0,003 €. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Unkarin hintataso on Suomeen verrattuna edullinen. Tässä joitakin esimerkkejä hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 3,20–6,50 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 0,60–2,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 0,70–1,45 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,20–0,40 €
Linja-autolippu noin 0,90–1,30 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 0,80–0,90 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 1,00–1,50 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Keskilämpötilat

Tammikuu +2 °C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +7 °C
Huhtikuu +12 °C
Toukokuu +16 °C
Kesäkuu +19 °C
Heinäkuu +22 °C
Elokuu +21 °C
Syyskuu +17 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +8 °C
Joulukuu +3 °C

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Familia sijaitsee noin 800 metrin päässä Balaton-järven rannasta. Siófokin kaupunki ja sen rautatieasema ovat noin 7 kilometrin päässä hotellilta. Budapestin lentokenttä sijaitsee noin 135 kilometrin matkan päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen