Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen

Ikiaikainen klassikko kutsuu

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Rooma
hinta alkaen € 479,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Majoitu erinomaisella paikalla Vatikaanin vieressä. Sisältää lennot, 2, 3 tai 4 yön majoituksen San Pietro Roomsissa sekä aamiaiset.

Italian pääkaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää kaupunkiin suuntaavalle matkailijalle. Se on myös pullollaan kulttuurihistoriaa ja pitkään kristikunnan ehdottomana sydämenä palvellut Rooma esittelee myös valtavan valikoiman kirkkoja, ei pelkästään mahtipontista vatikaanin Pietarinkirkkoa. Kirkkojen ystävä ilahtuukin Roomassa, kun lähes joka kulman takaa löytyy uusi kirkko ihasteltavaksi – lähde bongaamaan suosikkisi!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 yön majoitus San Pietro Roomsissa
 • Aamiaiset
Rooma

Roomassa riittää valtavasti mahtipontista nähtävää: Forum Romanum, Colosseum. Espanjalaiset Portaat, Vatikaani... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Roomaan tutustumiseen voi kuitenkin valita myös toisenlaisen otteen. Me suosittelemme perehtymään Rooman kirkkoihin, jotka kertovat mielenkiintoista tarinaa Roomasta kristinuskon keskuksena. Kirkot ovat toinen toistaan upeampia, ja mikä parasta, turistikohteiden tavoin et Pietarinkirkkoa lukuunottamatta päädy jonottamaan niihin tuntitolkulla.

San Pietro Rooms

 • Hotelli
 • Rooma, Italia
Property

San Pietro Rooms kunnostettiin kokonaan vuonna 2017, joten se tarjoaa vierailleen moderneja huoneita. Majatalo sijaitsee kävelymatkan päässä sekä Vatikaanista että Espanjalaisista portaista, ja niin ollen se tarjoaakin täydellisen päämajan Rooman lomallesi.

 • +1
Lue lisää

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneesta löytyy parivuoteen lisäksi televisio sekä yksityinen kylpyhuone, joka on varustettu hiustenkuivaajalla sekä kylpytuotteilla.

TravelBird suosittelee

Jos haluat bongata matkallasi Rooman kauneimpia kirkkoja, tässä ehdotuksemme!

 • Pietarinkirkko on tietenkin Rooman kirkkojen ykkönen, ja hotellisi sijainti aivan Vatikaanin tuntumassa antaakin sinulle täydellisen mahdollisuuden tutustua mahtipontiseen rakennelmaan. Älä unohda ihailla myös Sikstuksen kappelia, joka vetää hiljaiseksi kokeneenkin kirkkojen ystävän.
 • Santa Maria in Aracoelin kirkko sijaitsee Capitoline-kukkulan laella, ja kirkossa vierailu vaatiikin yli sadan rappusen kipuamisen. Vaivasta kuitenkin palkitaan, sillä varsin pelkistetty ulkokuori kätkee sisuksiinsa kauniin kirkon.
 • Basilica di Santa Maria Maggiore: Nykyinen kirkko rakennettiin noin 400-luvulla, ja monet alkuperäiset rakenteet ovat yhä paikoillaan, vaikka kirkkoa onkin luonnollisesti kunnostettu aikojen saatossa. Tarinan mukaan kirkko rakennettiin paikalle, jolle satoi lunta keskellä kesää, mistä Maria silloiselle paaville ilmoitti.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 3,50 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Muut alennukset

Perustuu vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
Kaikki majoittujasta kolmas ylöspäin: alennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Hotellisi sijaitsee noin 30 kilometrin etäisyydellä Rooman Fiumicino-lentokentästä. Autollla matka taittuu noin 45 minuutissa. Julkisin kulkuvälinein matkustat ensin junalla Roma Termini -päärautatieasemalle ja sieltä metrolla Ottaviano -asemalle, joka on aivan majoituskohteesi tuntumassa.

Tietoa kohteesta

Rooman väkiluku on noin 2 867 000.

Italiassa puhutaan italiaa, mutta englannilla pärjää hyvin turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Roma Termini -rautatieasema noin 4,5 km
Ottaviano-metropysäkki noin 20 m
Vatikaani noin 500 m
Leonardo da Vincin kansainvälinen lentokenttä 30 km

Liikkuminen kohteessa

Roomassa on kätevää liikkua paikasta toiseen laajan joukkoliikenteen verkoston avulla. Kaupungissa on kolme metrolinjaa sekä raitiovaunu- ja linja-autoverkosto. 100 minuutin kertalippu julkisen liikenteen kulkuneuvoihin maksaa 1,50 €, ja lippuja voi ostaa muun muassa asemien lähettyvillä sijaitsevilta kioskeilta. Lippu on aina leimattava kulkuneuvoon noustessa.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-auto-, metro- tai raitiovaunulippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,10–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotellisi sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Rooman lentokentästä ja noin 500 metrin etäisyydellä Vatikaanista.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen