Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Talvilomailua Italian Alpeilla

 • Talviurheilu
hinta alkaen € 149,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Talvinen Etelä-Tiroli kutsuu! Sisältää 3, 4 tai 7 yön majoituksen Hotel Bacherissa, puolihoidon, lumikenkäilyretken ja hyvinvointiosaston käytön.

Valkea lumi kimmeltää auringossa ja Alpit kohoavat ylvääseen korkeuteensa tällä kaikkien talvilomailun ystävien matkalla. Suuntaa nauttimaan laskettelun hurmasta läheiseen laskettelukeskukseen tai vietä mukavia hetkiä lumikenkäillen upeissa vuorimaisemissa. Viihtyisältä hotelliltasi on helppoa suunnata eri aktiviteettien pariin ja palatessasi takaisin voit nautiskella saunan lämmöstä sekä pulahtaa uima-altaaseen. Luvassa on mukava loma täynnä aktiviteetteja sekä rentoutumista, joten joko lähdetään?

Tarjous sisältää
 • 3, 4 tai 7 yön majoitus Hotel Bacherissa
 • Puolihoito
 • Tervetuliaisjuoma
 • Pullollinen punaviniä
 • Uima-altaan ja suomalaisen saunan vapaa käyttö
 • Opastettu lumikenkäilyretki ja lumikenkien vuokraus
 • Hehkuviini-juhlat
Tauferer Ahrntalin talviparatiisi

italiassa sijaitseva Tauferer Ahrntalin laakso tarjoaa talvisin oivat puitteet erilaisille aktiviteeteille sekä tietysti silmiähivelevän kauniita lumi- ja vuorimaisemia. Pääset tällä lomalla kokeilemaan lumikenkäilyä, mutta tavallisilla kävelyretkillä käyminen on näissä maisemissa myös nautinto. Voit halutessasi suunnata myös laskettelurinteinteisiin nauttimaan talviurheilun iloista. Lumessa peuhaamisen lisäksi kannattaa harkita esimerkiksi vierailua noin 13 kilometrin päässä hotelliltasi sijaitsevalla Taufersin linnalla, joka on yksi Etelä-Tirolin isoimmista ja komeimmista linnoista. Talvisten aktiviteettien ja retkeilyn jälkeen on mukavaa suunnata nauttimaan hotellin hyvinvointiosaston saunan pehmeästä lämmöstä ja uima-altaan kutsuvista vesistä. Mukava loma odottaa!

Hotel Bacher

 • Hotelli
 • Province of Bolzano - South Tyrol, Italia
Front

Kauniissa maisemissa sijaitsevalla hotellilla vallitsee kotoisa ilmapiiri, joka kruunaa lomasi. Vietettyäsi päivän aktiviteettien parissa voit hyvillä mielin palata hotellille nauttimaan puolihoidon iloista ja hyvinvointiosaston saunasta ja uima-altaasta. Hotellin ystävällinen henkilökunta auttaa mielellään, mikäli kaipaat vinkkejä lähiseudun aktiviteeteista.

 • +2
Lue lisää
Room

Kahden hengen huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Kotoisissa kahden hengen huoneissa on parivuoteen lisäksi televisio, puhelin sekä yksityinen kylpyhuone, jossa on suihku.

Matkat lomakohteeseen

Huomioithan, että tämä tarjous sisältää ainoastaan hotellimajoituksen, eivätkä lentomatkat kohteeseen kuulu hintaan, vaan kaikki kuljetukset jäävät itse järjestettäväksesi.

 • Lähimmäksi pääset lentämään jos valitset lentosi päämääräksi Innsbruckin. Innsbruckiin lennetään Suomesta kuitenkin rajallisesti, joten myös Venetsia on varteenotettava vaihtoehto.
 • Lennon jälkeen suosittelemme auton vuokrausta, sillä hotellin saavuttaminen julkisin kulkuvälinein saattaa olla työlästä ja viedä aikaa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot ja muut kuljetukset
 • Turistivero € 1,80 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille Hotel Bacher KG. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin Hotel Bacher KG kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 7 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

10:00

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 3-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Tarjouksessa ei ole alennuksia.

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

Tarjouksessa ei ole lisämaksuja yksin matkustaville.

Liikkuminen kohteessa

Hotelli on sijainniltaan melko syrjäinen, joten suosittelemme auton vuokraamista heti saapumisesi yhteydessä lentokentältä.

Pysäköinti

Hotellilla on ilmainen pysäköinti

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Ateria edullisessa ravintolassa noin 15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Sijainti

Hotelli sijaitsee Tauferer Ahrntalin alueella Italiassa. Innsbruckin lentokentältä on hotellille noin 147 kilometrin matka ja Venetsian lentokenttä sijaitsee noin 228 kilometrin päässä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen