• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Matkaopas sisältyy

Romantiikan lumoa Pariisissa

 • Kaupunkilomat
 • 2, 3 tai 4 yötä
 • Pariisi
hinta alkaen € 279,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Maailman romanttisin kaupunki hehkuu lumoa ja ihania hetkiä. Sisältää 2–4 yötä Hotel Romance Malesherbesissä, aamiaiset, lennot ja Seine-risteilyn.

Pariisi on aina hyvä idea. Niin valojen kuin myös rakkauden kaupunki tarjoaa aina uutta nähtävää, koettavaa ja ihailtavaa. Viehäty pimeällä loistavista valoista, loisteliaasta Eiffel-tornista ja mahtipontisesta Riemukaaresta. Ikimuistoiset hetket saat kokea rakkaasi kanssa käsi kädessä, mikä luo lomalle entistä suuremman merkityksen – kävelkää pitkin ylellisiä bulevardeja, maistelkaa herkullisia ruokia kynttilöiden hehkussa ja suudelkaa Seine-joen rannalla. Pariisi on täynnä taikaa!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Pariisiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3 tai 4 yön majoitus Hotel Romance Malesherbesissä
 • Aamiaiset
 • Risteily Seinellä (kahdelle aikuiselle)
 • Käsimatkatavara
Pariisi

Puiston penkeillä istuskelevat ja käsikkäin kävelevät rakastavaiset sekä nähtävyyksien luona halailevat pariskunnat – Pariisi on romantiikkaa täynnä. Rakkauden lumon voit tuntea niin Eiffel-tornilla, Louvren lasipyramideilla kuin myös Seine-joen rannalla, mutta Montmartre kuuluu ehdottomasti kaupungin romanttisimpiin alueisiin hiljaisilla portaikoillaan, kapeilla kaduillaan, joita reunustavat murateilla koristellut talot, sekä viihtyisillä kahviloillaan, joissa voit seurata maailman menoa. Kulje pitkin Rue des Abbessesia, Rue des Trois Frèresiä sekä Rue des Martyrsiä ja koe aito Montmartren tunnelma. Ainutlaatuinen kokemus on myös vierailla hulppeassa Versailles'n palatsissa, jonka puutarhat ovat kuin suoraan satukirjasta. Mitä tahansa päätätkin tehdä, palaat kotiin onnellisten muistojen kera. Loma on nimittäin täynnä taikaa ja romanttista lumoa, kun kaiken saa jakaa sen tärkeimmän kanssa. Mikä olisikaan siis ihanampaa kuin ylellinen kynttiläillallinen paikallisten makuelämysten äärellä?

Hotel Romance Malesherbes

 • Hotelli
 • Pariisi, Ranska
lounge

Karismaattinen boutique-hotelli Romance Malesherbes sijaitsee Pariisin 17. kaupunginosassa. Champs-Élysées sekä Montmartre sijaitsevat noin 2,5 kilometrin päässä ja Parc Monceau noin kilometrin päässä hotellilta. Hotel Romance Malesherbesissä yhdistyy nykyaikainen mukavuus ja perinteinen arkkitehtuuri. Päivittäinen aamiainen tarjoillaan hotellin holvatussa kellarissa ja sisältää leipomuksia, kahvia, teetä, muroja, juustoja ja muita herkkuja.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Lue lisää
room

Baudelaire-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hiljaiset ja tilavat Baudelaire-huoneet on sisustettu vanhan pariisilaisen kartanon tavoin. Huoneen varustukseen kuuluu 160-senttinen vuode, työpöytä, tallelokero, LCD-televisio sekä kylpyhuone, josta löydät suihkun tai kylpyammeen.

Room bad quality

Musset-huone

2 aikuista majoitustyypissä huone

Haluatko majoittua mukavammin? Musset-huone on Baudelairea tilavampi, ja huoneesta löydät Nespresso-kahvikoneen, suklaarasian, vesipullon ja mukavat tohvelit. Huoneesta löydät myös 160-senttisen vuoteen, työpöydän, tallelokeron, LCD-television sekä kylpyhuoneen, jossa on suihku tai kylpyamme.

TravelBird suosittelee


 • Amélien jalanjäljissä: Elokuvassa näet suloisen Amélie Poulainin kävelevän pitkin kapeita katuja sekä ohittaen pieniä aukioita, satumaisia taloja ja maalauksellisia puutarhoja, joita pääset ihailemaan Allée des Brouillardsilla. Amélie työskenteli Rue Lepicillä sijaitsevassa Café des 2 Moulins -kahvilassa ja samaisella kadulta löydät myös vihanneskauppoja sekä muita suloisia kahviloita.
 • Risteily Seinellä: Pääset kokemaan romanttisia hetkiä tarjoukseen sisältyvällä Seine-risteilyllä. Ensimmäinen laiva Pariisissa irrottautui laiturista vuonna 1867, jolloin niitä käytettiin julkisessa liikenteessä. Vasta myöhemmin laivoja alettiin hyödyntää viihdekäytössä, ja nykyään risteilyt ovatkin Pariisin suosituin tapa kokea kaupungin taika. Ota kamerasi esiin ja valmistaudu rakastumaan rakkauden kaupunkiin aivan uudella tavalla.
 • Montmartre: Ihastuttava Montmartre on kaupunginosa taiteilijasieluille, boheemeille matkustajille ja ihanien brasserien etsijöille. Seuraa paikallisia taiteilijoita työssään, nauti kuppi espressoa viihtyisällä terassilla ja kiipeä Sacré-Coeurin basilikalle ihailemaan maisemia Eiffel-tornille asti.

Matkaopas sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkaoppaan TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Turistivero € 0,83 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

12:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Baudelaire-huone
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Musset-huone
Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi majoitustyypissä Rostand-huoneisto

Matkustatko isommassa ryhmässä?

Voit varausvaiheessa valita saatavuuden mukaan useamman huoneen.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–2 vuotiaat lapset: majoittuu maksutta
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Risteily Seinellä

Tarjoukseen sisältyy noin tunnin kestävä risteily Seinellä kahdelle aikuiselle sekä audio-opas. Risteilyn järjestää Vedettes de Paris ja sen lähtöpaikka on Eiffel-tornin juurella. Lipun saat hotellilta.

Liikkuminen kohteessa

Pariisissa on yksi Euroopan monipuolisimmista julkisen liikenteen verkostoista. Metrolinjoja on jopa 16 kappaletta, jotka tarjoavat reittejä yli 200 kilometrin ja 300 pysäkin edestä. Metrot kulkevat päivittäin noin klo 5.00–1.00 välisenä aikana. Käytössä on myös RER-lähijunia, jotka kulkevat noin viittä eri reittiä pitkin Pariisin lähiöihin, sekä linja-autoja ja raitiovaunuja. Vaivattomin tapa liikkumiseen on ostaa turisteille tarkoitettu Paris Visite -kortti, joka kattaa kaikkien julkisten kulkuvälineiden käytön tietyillä alueilla. Kortin hinta riippuu matkustusalueen suurudesta.

Tietoa kohteesta

Pariisin väkiluku on noin 2 273 300.

Pariisissa puhutaan ranskaa, mutta englanilla pärjää erinomaisesti turistialueilla. Huomioithan, että kaikki paikalliset eivät puhu englantia.

Etäisyydet lähialueen kohteisiin:

Malesherbes-metroasema 500 m
Passage des Panoramas 3,2 km
Jardin des Plantes 7,5 km
Eiffel-torni 4 km
Charles de Gaullen lentokenttä 29 km
Paris Orlyn lentokenttä 26 km

Rahayksikkö

Ranskassa käytetään euroa. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Pariisin hintataso vastaa Suomen tasoa. Tässä muutama esimerkki hinnoista:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–15,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 5,00–8,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 2,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,45–1,00 €
Linja-auto- tai metrolippu noin 1,70–1,90 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,05–1,50 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 2,70–6,00 €

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Sijainti

Hotel Romance Malesherbes sijaitsee metro-, bussi- ja juna-asemien lähettyvillä, Pariisin 17. kaupunginosassa. Hotellin lähettyvillä on Champs-Élysées, Montmartre ja Parc Monceau. Orlyn lentokentältä on hotellille matkaa noin 20 kilometriä. Charles de Gaullen lentokenttä on noin 25 kilometrin päässä hotellilta.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen