Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää majoituksen

Laskettelua Zillertalissa

 • Talviurheilu
 • 7 yötä
 • Hollenzen
hinta alkaen € 439,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Sukset jalkaan ja rinteeseen! Sisältää 7 yön majoituksen, hissilipun, aamiaiset sekä hiihtobussien, infrapunasaunan ja kuntosalin käytön.

Kuuntele kuinka viileä tuuli suhisee korviesi ohi, tunne kuinka tuore lumi rasahtelee suksiesi alla ja kuinka vatsasi kutittelee sinua jännityksestä ja ilosta. Kuvittele itsesi lumisten huippujen keskelle. Keskelle Tirolin Alppien hurmaavia kyliä ja lukemattomia laskettelurinteitä, hiihtolatuja ja muita aktiviteettimahdollisuuksia. Täällä nimittäin voit viettää tämän talven aktiivisen loman. Hyödynnä kuuden päivän Super-hissilippuasi ja laskettele elämäsi rinteillä – jännittävä talviloma odottaa!

Tarjous sisältää
 • 7 yön majoitus Gästehaus Wiesengrundissa
 • Aamiaiset (saatavilla myös puolihoidolla)
 • 6 päivän Super-hissilippu Zillertalin hiihtokeskukseen
 • Zillertalin hiihtobussien käyttö
 • Infrapunasaunan ja kuntosalin käyttö
 • Hiihtovarusteiden säilytys ja hiihtokenkien lämmitys
Talviurheiluparatiisi Zillertal

Zillertal kuuluu Tirolin suosituimpiin hiihtokeskuksiin, eikä mikään ihme. Hiihtokeskus on jaettu neljään alueeseen, joissa on yhteensä 508 kilometrin pituudelta rinteitä ja 179 hissiä. Tarjoukseen sisältyvällä Super-hissilipulla saat pääsyn kaikkiin rinteisiin ja maksuttoman kuljetuksen hotellilta rinteille. Suuri määrä rinteitä takaa tasojen vaihtelevuuden ja tarjoaa sopivia rinteitä sekä aloittelijoille, harrastajille kuin myös ammattilaisille. Vaikka hiihtokeskus ulottuu laajalle alueelle, pääset kätevästi liikkumaan hiihtovälineidesi kanssa alueen muihin rinteisiin hissilippuun sisältyvällä linja-autokyydillä. Kuuden päivän hissilipullasi voit esimerkiksi huoletta lähteä laskemaan Hintertux Glacierille, sillä yhteensä melkein 200 kilometriä pitkillä rinteillä on taattu lumi vuoden ympäri. Aktiviteetit eivät kuitenkaan lopu rinteissä laskemiseen. Kokeile muun muassa koko perheelle sopivaa kelkkailua, lähde talviselle patikointireissulle ja kruunaa päiväsi parhaimpia paikallisia makuja tarjoavassa Klammlhof-ravintolassa, joka on erityisen tunnettu schnitzeleistään. Lepoa kaipaavat voivat suunnata kylpylään rentouttamaan lihaksiaan ja kulttuurinnälkäiset löytävät alueen tarjonnasta varmasti itselle sopivaa viihdettä. Zillertalissa voit lähteä myös aikamatkalle menneisyyteen höyryjunan kyydissä, jonka aikana saat ihastella mitä upeimpia maisemia!

Voit halutessasi joko tuoda mukanasi omat varusteet tai vuokrata ne paikan päältä. Zillertalissa on useita laite- ja varustevuokraamoita.

Gästehaus Wiesengrund

 • Hotelli
 • Hollenzen, Itävalta
Gästehaus

Gästehaus Wiesengrund -majataloa ympäröi Zillertalin laakson suurimmat ja kauneimmat laskettelurinteet. Lähimmät hiihtokeskukset ja -hissit sijaitsevat vain parin kilometrin päässä hotellilta, jonne pääset kätevästi tarjoukseen sisältyvillä linja-autokyydeillä. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä hotellilta. Murtomaahiihtoladut kulkevat talvisaikaan aivan hotellin ohi. Hiihtovarusteiden säilytyshuoneen ja hiihtokenkien lämmitysmahdollisuuden lisäksi hotellissa on kuntosali, infrapunasauna ja lisämaksullinen solarium. Mayrhofenin keskusta sijaitsee noin 5 minuutin ajomatkan päässä. Päivittäinen aamiainen tarjoillaan aamiaishuoneessa ja lisävalintana olevan puolihoidon illalliset noin 150 metrin päässä sijaitsevassa ravintolassa. Zillertalissa on lisäksi useita ravintolavaihtoehtoja, joten nälkä ei ainakaan pääse yllättämään!

 • +-1
Lue lisää
Doppelzimmer

Kahden hengen huone yksityisellä kylpyhuoneella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla parivuoteella, taulutelevisiolla ja yksityisellä parvekkeella, josta on kauniin valkeat näkymät vuorille. Yksityisestä kylpyhuoneesta löytyy suihku.

Kolmen hengen huone yksityisellä kylpyhuoneella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla parivuoteella ja yhden hengen vuoteella, taulutelevisiolla ja yksityisellä parvekkeella, josta on kauniin valkeat näkymät vuorille. Yksityisestä kylpyhuoneesta löytyy suihku.

Kahden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella

2 aikuista majoitustyypissä huone

Hotellin kahden hengen huoneet on varustettu mukavalla parivuoteella, taulutelevisiolla ja yksityisellä parvekkeella, josta on kauniin valkeat näkymät vuorille. Kylpyhuone löytyy käytävältä, ja se on jaettu muutaman muun vieraan kanssa. Kylpyhuoneessa on suihkut, wc:t ja pesualtaat.

Yhden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella

1 aikuinen majoitustyypissä huone

Hotellin yhden hengen huoneet on varustettu mukavalla yhden hengen vuoteella, taulutelevisiolla ja yksityisellä parvekkeella, josta on kauniit näkymät ympäristöön. Kylpyhuone löytyy käytävältä, ja se on jaettu muutaman muun vieraan kanssa. Kylpyhuoneessa on suihkut, wc:t ja pesualtaat.

Matkat lomakohteeseen

Huomioithan, että tämä tarjous sisältää ainoastaan hotellimajoituksen ja hissilipun, eivätkä matkat kohteeseen kuulu hintaan, vaan kuljetukset jäävät itse järjestettäväksesi.

 • Lähimmäksi pääset lentämään jos valitset lentosi päämääräksi Innsbruckin. Innsbruckiin lennetään Suomesta kuitenkin rajallisesti, joten myös München on varteenotettava vaihtoehto.
 • Lennon jälkeen suosittelemme auton vuokrausta, sillä laskettelukeskuksen saavuttaminen julkisin kulkuvälinein saattaa olla työlästä ja viedä aikaa.
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lennot tai muut kuljetukset
 • Tarjouksessa mainitsemattomat ateriat
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Yhteistyökumppanin ehdot

TravelBird toimii matkatoimistona yhteistyökumppanille Christophorus RV GmbH. Olet suorassa sopimuksessa yhteistyökumppanin Christophorus RV GmbH kanssa. TravelBirdin varausehtoja (B) ja matkustusehtoja sovelletaan tähän tarjoukseen. Kokonaissumma palautetaan, jos varaus on peruutettu ennen 14 päivää ennen matkustuspäivää. Summaa ei palauteta jos peruutus on tehty tämän ajan jälkeen.

Check-in klo

15:00 - 18:00

Check-out klo

09:30

Huonekapasiteetti

Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone yksityisellä kylpyhuoneella
Vähintään 3 henkilöä ja enintään 2 aikuista ja 1 enintään 17-vuotias lapsi majoitustyypissä Kolmen hengen huone yksityisellä kylpyhuoneella
Vähintään 2 henkilöä ja enintään 2 henkilöä majoitustyypissä Kahden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella
Enintään 1 henkilö majoitustyypissä Yhden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella

Lapsialennukset

Alennukset perustuvat vähintään 2 täyden hinnan maksavan ja samassa huoneessa majoittuvan aikuisen hintaan:
0–4 vuotiaat lapset: 100% alennus per yö
13–17 vuotiaat lapset: 10% alennus per yö
5–12 vuotiaat lapset: 25% alennus per yö

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Pinnasänky

Pinnasänky saatavana hotellilta maksutta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Internet

Wi-Fi maksaa 3 € per tunti, 5 € per päivä ja 15 € per viikko

Lemmikkieläimet

Lemmikki maksaa 3 € per päivä (maksetaan paikan päällä). Hinta ei sisällä ruokaa. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme saatavuuden tarkistamiseksi.

Hissilippujen noutaminen

Saavuttuasi voit noutaa hissilippusi yhteistyökumppanimme toimistolta osoitteesta:

Christophorus Reiseveranstaltungs GmbH
Marienbrunnen 346
6290 Mayrhofen

Hissiliput luovutetaan tulostettua varausvahvistusta vastaan.

Tietoa kohteesta

Mayrhorfenissa on noin 3800 asukasta.

Itävallassa puhutaan saksaa, mutta englannilla pärjää turistikohteissa melko hyvin.

Etäisyyksiä hotellilta lähialueen kohteisiin:

Innsbruck noin 66 km
Innsbruckin lentokenttä noin 72 km
Münchenin lentokenttä noin

Liikkuminen kohteessa

Rinteiden välillä kuljet kätevästi maksuttomalla hiihtobussilla. Sen sijaan muuhun ympäristöön tutustumineen suosittelemme auton vuokraamista, sillä syrjäseuduilla ja vuoristoalueille julkinen liikenne kulkee rajoitetusti.

Rahayksikkö

Itävallassa on käytössä euro. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

tävallan hintataso on hieman Suomea edullisempi. Tässä joitakin esimerkkejä:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 7,50–10,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–4,00 €
1,5 litran vesipullo kaupasta noin 0,50–0,90 €
Linja-auto-, raitiovaunu- tai metrolippu noin 2,00–2,20 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–1,80 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,60–4,30 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi. Rinnealueen ravintolat ovat myös hieman muita ravintoloita hintavampia.

Keskilämpötilat

Tammikuu -2°C
Helmikuu +1 °C
Maaliskuu +6°C
Huhtikuu +9 °C
Toukokuu +13 °C
Kesäkuu +17 °C
Heinäkuu +19 °C
Elokuu +19 °C
Syyskuu +16 °C
Lokakuu +11 °C
Marraskuu +4 °C
Joulukuu +0 °C

Sijainti

Gästehaus Wiesengrund sijaitsee Zillertalin Alpeilla rauhallisella Hollenzenin alueella. Lähin linja-autopysäkki sijaitsee noin 100 metrin päässä ja lähin ravintola sijaitsee kävelymatkan päässä. Mayrhofenin juna-asemalta on hotellille noin 2 kilometrin matka.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen