Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton
 • Sisältää aktiviteetin

Ikimuistoinen makumatka Sisiliaan

 • Kiertomatkat
 • Italia
hinta alkaen € 869,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Kulinaristin Sisilia. Sisältää 7 tai 10 yön majoitukset, aamiaiset, lennot, pizzakurssin ja vuokra-auton.

Tämän kiertomatkan aikana pääset kiertämään Sisilian saarta aina pohjoisesta etelään. Nauti tämän Välimeren suurimman saaren mahtavista maisemista ja paratiisimaisista rannoista sekä kauniista rannikkoseuduista. Pääset tällä kiertomatkalla myös tutustumaan sisilialaisen keittiön saloihin, sillä pääset kokkauskurssille valmistamaan herkullista pizzaa! Makujen Sisilia kutsuu!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Helsinki–Catania
 • 2 tai 3 yön majoitus Mareneve Resortisssa (Linguaglossa)
 • 2 tai 3 yön majoitus Agriturismo Bergissä (Castelbuono)
 • 2 tai 3 yön majoitus Agriturismo La Perciatassa (Syrakusa)
 • 1 yön majoitus Mareneve Resortisssa (Linguaglossa)
 • Aamiaiset
 • Tervetuliasjuoma (Mareneve Resort)
 • Vierailu viinikellarissa ja Etnan alueen viinien maistelua (Mareneve Resort)
 • Pysäköinti (Mareneve Resort)
 • Wi-Fin käyttö (Mareneve Resort)
 • Vuokra-auto
Sisilia

Kiertomatka vie sinut tutustumaan Taorminan, Catanian ja Syrakusan seutuihin, joiden luonnonkauneus sulattaa varmasti sydämesi. Sisiliassa sinua odottaa kauniiden maisemien lisäksi tietysti myös loputtomat makunautinnot italialaisen ruoan äärellä. Herkuttele pastalla, pizzalla ja jäätelöllä sekä maista paikallisia viinejä. Maukasta matkaa!

Reitti

Yö 1 & 2: Koillisrannikko

Tervetuloa Sisiliaan! Laskeudut Catanian lentokentälle, jolla sinua odottaa myös vuokra-autosi. Hyppää siis autosi ratin taakse ja aloita seikkailu suuntaamalla kohti Euroopan korkeimman tulivuoren seutua. Etnan tulivuori kohoaa noin 3400 metrin korkeuteen ja tarjoaa ympäristöineen upeat puittee… Lue lisää

Mareneve Resort

Yö 3 & 4: Kohti Palermon seutua

Matkan kolmantena päivänä on aika jatkaa matkaa kohti saaren pohjoisosassa sijaitsevaa Palermon seutua. Suuntaa autosi nokka myös kohti Cefalùa, jota kutsutaan myös Välimeren helmeksi – eikä syyttä. Kaupunki on täynnä kaunista nähtävää ja paikka, jossa kannattaa ihailla upeaa auringonlaskua! Ole… Lue lisää

Azienda Agrituristica Bergi

Yö 5 & 6: Etelärannikko: Syrakusan seuduilla

Seuraavaksi on aika suunnata kohti etelää, joten pakkaa tavarasi autoosi jälleen kiertomatkan viidentenä päivänä. Etelä-Sisiliassa sinua odottaa Syrakusan maakunta, joka on täynnä kuvauksellisia maisemia ja monia vierailun arvoisia kohteita. Ota suunnaksi esimerkiksi Ragusan maakunnassa sijaitse… Lue lisää

Agriturismo La Perciata

Yö 7: Catanian alue kutsuu

Kiertomatkan seitsemäntenä päivänä on aika palata takaisin kohti Cataniaa. Kokeile ehdottomasti tältä alueelta kotoisin olevaa pasta alla normaa, joka koostuu tomaattikastikkeesta, munakoisosta ja ricotta-juustosta. Tämä herkullinen annos jää muistoihisi elämään pitkäksi aikaa! Ajele siis omaan … Lue lisää

Mareneve Resort
Pizzakurssi Taorminassa

Tämän neljä tuntia kestävän opetushetken aikana pääset selvittämään pizzan valmistamiseen liittyviä saloja aina täydellisen taikinan ja maukkaan sisiliailaisen tomaattikastikkeen valmistamisesta lähtien. Pizzan kruunaavat tietysti tuoreet paikalliset täytteet. Kun pizza on uunissa, saat paiston aikana maistella bruschettaa ja viiniä. Saat myös nauttia lopuksi itse valmistamasi pizzan ja saat opetushetken päätteeksi todistuksen pizzakurssin suorittamisesta menestyksekkäästi.

 • Milloin: Matkan toisena päivänä klo 10:30
 • Missä: Kohtaamispaikka on "Porta Messina Arch" Tarominassa ja kurssi järjestetään pizzeria Porta Messinassa.
 • Kesto: noin 4 tuntia
 • Sisältyy: pizzan valmistamisen opetus, ainekset, lounas (bruschetta, vettä, virvoitusjuomia ja viiniä), todistus pizzakurssin suorittamisesta
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Turistivero Pietre Nere Resortissa € 2,00 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 12-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat voivat olla jopa Suomen tasoa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen