Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen ympäri Toscanaa

 • Kiertomatkat
 • 7 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 1.059,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Anna Toscanan romanttisen hehkun lumota sinut! Tarjous sisältää lennot, 7 tai 10 yön majoitukset neljän tähden hotelleissa, vuokra-auton ja aamiaiset.

Turkoosin Välimeren helmi, ihana Italia, valloittaa matkailijan kiehtovalla historiallaan, lumoavilla maisemillaan, suussasulavilla herkuillaan ja ainutlaatuisen rennolla elämänmenollaan. Heittäydy kulttuurin pyörteisiin Firenzessä, hämmästele satumaisia viinitarhoja Sienassa ja rentoudu tunnelmallisessa ympäristössä Follonicassa. Halutessasi voit pidentää matkasi myös upeaan Pesciaan. Toscanan kultaisen auringon alla elämä on ihanaa. Vuokra-auton avulla pääset vaivattomasti siirtymään paikasta toiseen – samalla näet henkeäsalpaavia nähtävyyksiä, tunnelmallisia kyliä ja toinen toistaan upeampia maisemia. Tervetuloa elämyksien äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Firenzessä (Hotel Grifone****)
 • 3 yön majoitus Sienassa (Hotel Executive****)
 • 2 yön majoitus Follonicassa (Bella 'Mbriana Charme e Relax****)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 • Vain 10 yön kiertomatkalla:
 • 3 yön majoitus Pesciassa (Villa delle Rose****) aamiaisilla
 • Tervetuliaisjuoma Pesciassa
Olipa kerran Toscanassa...

Tämän kiertomatkan aikana pääset tutustumaan satumaiseen Toscanaan, jota voisi kuvailla yhdeksi Italian kauneimmaksi taideteokseksi. Romanttiset maalaismaisemat, kulttuurin kiehtovat aarteet ja täyteläiset maut antavat jokainen oman kosketuksensa tähän ainutlaatuiseen matkaan, joka kulkee läpi upeiden luonnonnähtävyyksien sekä tunnelmallisten kylien. Toscanan auringon alla pienetkin hetket muuttuvat ikimuistoisiksi. Ihastu historialliseen arkkitehtuuriin ja maaseutuun, jonka maisemat ovat suoraan kuin satukirjasta. La dolce vita!

Reitti

Päivä 1 & 2: Firenze

Saavuttuasi Roomaan saat vuokra-autosi lentokentältä. Tämän jälkeen matka läpi unenomaisen Toscanan voi vihdoin alkaa! Ensimmäinen pysäkkisi on ihmeellinen Firenze, joka on Italian lukuisten kulttuuriaarteiden kaunis koti. Kaupunki hehkuu renessanssin aikaista lumoa, joka ihastuttaa vuodenajasta… Lue lisää

Hotel Residence Grifone Florence

Päivä 3 - 5: Siena

Firenzestä matka jatkuu Sienaan, joka tarjoaa keskiaikaisia torneja, kapeita kujia ja historiallisia rakennuksia. Ennen Sienaan saapumista suosittelemme ajamaan läpi Chiantin viinialueen, joka sijaitsee erinomaisesti Firenzen ja Sienan välissä. Alue on Italian tunnetuin viinintuotantoalue, ja ma… Lue lisää

Executive Hotel Siena

Päivä 6 & 7: Follonica

Sienan jälkeen on aika siirtyä turkoosin meren rannalla sijaitsevaan Follonicaan. Kaunis Follonica on yksi Italian parhaiten pidetyistä salaisuuksista, sillä kansainväliset matkailijat eivät ole kohdetta vielä täysin löytäneet. Follonicassa pääset katsomaan, miten paikalliset lomailevat. Ihastu… Lue lisää

Bella 'Mbriana Charme e Relax

Päivä 8 - 10: Pescia (vain 10 yön kiertomatkalla)

Kymmenen yön kiertomatkalla seikkailu jatkuu Pescian keskiaikaiseen kylään, joka erityisesti kesäisin ihastuttaa kukkaloistollaan. Pesciaan matkustavat vierailevat usein myös Collodissa, jota usein kutsutaan maailmankuulun Pinokkio-sadun kodiksi. Kylässä pääset vierailemaan suloisessa puistossa,… Lue lisää

Villa delle Rose
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Firenzessä € 4,50 per henkilö per yö
 • Turistivero Sienassa € 2,50 per henkilö per yö
 • Turistivero Follonicassa € 2,50 per henkilö per yö
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Italian hintataso vastaa Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–18,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,50–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–10,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti Hotel Executivessa ja Villa delle Rosessa.
Hotel Grifonessa pysäköinti 13,00 € per yö
Hotel Bella'Mbriana ei valitettavasti tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen