• Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen ympäri Toscanaa

 • Kiertomatkat
 • 7 tai 10 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 569,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön

Anna Toscanan romanttisen hehkun lumota sinut! Tarjous sisältää lennot, 7 tai 10 yön majoitukset neljän tähden hotelleissa, vuokra-auton ja aamiaiset.

Turkoosin Välimeren helmi, ihana Italia, valloittaa matkailijan kiehtovalla historiallaan, lumoavilla maisemillaan, suussasulavilla herkuillaan ja ainutlaatuisen rennolla elämänmenollaan. Heittäydy kulttuurin pyörteisiin Firenzessä, hämmästele satumaisia viinitarhoja Sienassa ja rentoudu tunnelmallisessa ympäristössä Follonicassa. Halutessasi voit pidentää matkasi myös upeaan Pesciaan. Toscanan kultaisen auringon alla elämä on ihanaa. Vuokra-auton avulla pääset vaivattomasti siirtymään paikasta toiseen – samalla näet henkeäsalpaavia nähtävyyksiä, tunnelmallisia kyliä ja toinen toistaan upeampia maisemia. Tervetuloa elämyksien äärelle!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Roomaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 yön majoitus Firenzessä (Hotel Grifone****)
 • 3 yön majoitus Sienassa (Hotel Executive****)
 • 2 yön majoitus Follonicassa (Bella 'Mbriana Charme e Relax****)
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
 • Vain 10 yön kiertomatkalla:
 • 3 yön majoitus Pesciassa (Villa delle Rose****) aamiaisilla
 • Tervetuliaisjuoma Pesciassa
Olipa kerran Toscanassa...

Tämän kiertomatkan aikana pääset tutustumaan satumaiseen Toscanaan, jota voisi kuvailla yhdeksi Italian kauneimmaksi taideteokseksi. Romanttiset maalaismaisemat, kulttuurin kiehtovat aarteet ja täyteläiset maut antavat jokainen oman kosketuksensa tähän ainutlaatuiseen matkaan, joka kulkee läpi upeiden luonnonnähtävyyksien sekä tunnelmallisten kylien. Toscanan auringon alla pienetkin hetket muuttuvat ikimuistoisiksi. Ihastu historialliseen arkkitehtuuriin ja maaseutuun, jonka maisemat ovat suoraan kuin satukirjasta. La dolce vita!

 1. Päivä 1 & 2: Firenze

  Saavuttuasi Roomaan saat vuokra-autosi lentokentältä. Tämän jälkeen matka läpi unenomaisen Toscanan voi vihdoin alkaa! Ensimmäinen pysäkkisi on ihmeellinen Firenze, joka on Italian lukuisten kulttuuriaarteiden kaunis koti. Kaupunki hehkuu renessanssin aikaista lumoa, joka ihastuttaa vuodenajasta toiseen. Firenze on kuin ainutlaatuinen ulkoilmamuseo, jossa jokaisella historiallisella rakennuksella ja patsaalla on oma kiehtova tarina kerrottavanaan. Maailmankuuluja taideteoksia pääset ihailemaan Uffizin majesteettisessa museossa, ja menneisyyden pyörteisiin voit heittäytyä Santa Maria del Fioren valtavassa kirkossa. Käythän myös ihmettelemässä kaupankäyntiä Ponte Vecchion historiallisella sillalla. Tiesitkö, että erikoinen silta on koko Firenzen silloista ainoa, joka säilyi toisen maailmansodan jäljiltä?

  Pisa S. Giusto Airport -> Hotel Residence Grifone Florence 96.7 km

  Hotel Grifone

  10 arvostelua
  • Hotelli
  • Firenze, Italia

  Viihtyisä hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Firenzessä. Kaupungin keskusta sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Voit matkustaa tunnetuille nähtävyyksille vaivattomasti julkista liikennettä hyödyntäen. Hotellissa on televisiohuone, lukuhuone, oleskelutila, baari sekä kuntosali. Maksuttoman Wi-Fin avulla voit kartoittaa alueen nähtävyydet. Modernista huoneestasi löydät television, ilmastointilaitteen, minibaarin sekä yksityisen kylpyhuoneen, joka on varustettu hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
  • +5
 2. Päivä 3 - 5: Siena

  Firenzestä matka jatkuu Sienaan, joka tarjoaa keskiaikaisia torneja, kapeita kujia ja historiallisia rakennuksia. Ennen Sienaan saapumista suosittelemme ajamaan läpi Chiantin viinialueen, joka sijaitsee erinomaisesti Firenzen ja Sienan välissä. Alue on Italian tunnetuin viinintuotantoalue, ja matkan aikana näet niin historiallisia linnoja, vihreitä kukkuloita kuin myös upeita viiniviljelmiä. Käy ihastelemassa UNESCOn suojelemaa vanhaakaupunkia ja tutustu Piazza del Campo -aukion tunnelmalliseen elämänmenoon. Sienan tarunomaisen ihmeellisestä ympäristöstä pääset nauttimaan kolmen yön ajan.

  Hotel Residence Grifone Florence -> Hotel Executive 72.3 km

  Hotel Executive

  • Multi accommodation
  • Siena, Italia

  Moderni neljän tähden hotelli sijaitsee Scacciapensierissä, noin 7 kilometrin päässä Sienan keskustasta. Hotellin sijainti suuren puiston lähellä ja hiljaisella alueella takaa rentouttavan lomailemisen. Hotelli tarjoaa asiakkailleen maksuttoman Wi-Fin. Hotellista löydät myös ravintolan sekä kahvilan. Huoneet on varustettu kylpyhuoneella, minibaarilla, televisiolla sekä ilmastoinnilla.

  Lue lisää
 3. Päivä 6 & 7: Follonica

  Sienan jälkeen on aika siirtyä turkoosin meren rannalla sijaitsevaan Follonicaan. Kaunis Follonica on yksi Italian parhaiten pidetyistä salaisuuksista, sillä kansainväliset matkailijat eivät ole kohdetta vielä täysin löytäneet. Follonicassa pääset katsomaan, miten paikalliset lomailevat. Ihastuttavien rantojen lisäksi voit tutustua San Leopoldon kirkkoon, Vallin historialliseen linnaan sekä Pievaccian keskiaikaisiin raunioihin. Italian kolmanneksi suurin saari, Elba, sijaitsee Follonican edustalla, joten voit vaivattomasti tehdä päiväretken satumaiselle saarelle. Saarelle pääset parhaiten Piombinosta, jonne autolla on matkaa noin 27 kilometriä.

  Mikäli varasit seitsemän yön kiertomatkan, ajat Follonicasta Roomaan lomasi kahdeksantena päivänä. Varaathan paluumatkaan tarpeeksi aikaa. Nähdään taas, ihana Italia!

  Hotel Executive -> Bella 'Mbriana Charme e Relax 122.9 km

  Bella 'Mbriana Charme e Relax****

  • Hotelli
  • Follonica, Italia

  Neljän tähden hotelli sijaitsee Follonican sydämessä, vain 150 metrin päässä rannalta sekä ostosalueelta. Follonicasta voit vaivattomasti lähteä ihastelemaan Italian kauneimpiin rantoihin kuuluvia Cala Violinoa sekä Punta Alaa. Voit myös hemmotella itseäsi hotellin kylpylässä sekä turkkilaisessa kylvyssä. Hotellin huoneet on varustettu Wi-Fillä, ilmastoinnilla, televisiolla, säilytyslokerolla, minibaarilla, kylpyhuoneella sekä hiustenkuivaajalla.

  Lue lisää
 4. Päivä 8 - 10: Pescia (vain 10 yön kiertomatkalla)

  Kymmenen yön kiertomatkalla seikkailu jatkuu Pescian keskiaikaiseen kylään, joka erityisesti kesäisin ihastuttaa kukkaloistollaan. Pesciaan matkustavat vierailevat usein myös Collodissa, jota usein kutsutaan maailmankuulun Pinokkio-sadun kodiksi. Kylässä pääset vierailemaan suloisessa puistossa, joka on kokonaan Pinokkiolle omistettu. Pesciassa voit tutustua kansainvälisiin kukkamarkkinoihin, kiehtoviin museoihin, historiallisiin kirkkoihin sekä upeisiin puutarhoihin. Kolmen yön jälkeen on aika palata Rooman lentokentälle ja suunnata kohti kotia.

  Bella 'Mbriana Charme e Relax -> Villa delle Rose 158.5 km

  Villa delle Rose****

  12 arvostelua
  • Hotelli
  • Pescia, Italia

  Neljän tähden hotelli sijaitsee Pesciassa, lähellä Parco di Pinocchion puistoa. Hotelli on rakennettu historialliseen villaan, jota ympäröi kauniit puutarhat. Hotellilla on ulkouima-allas sekä aurinkoterassi. Hotellin huoneet on varustettu ilmastoinnilla, minibaarilla, puhelimella ja televisiolla.

  Lue lisää

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi Peugeot 208, VW Polo, Renault Clio tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
Valitse lähtöpäivä
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Turistivero Firenzessä € 4,50 per henkilö per yö
 • Turistivero Sienassa € 2,50 per henkilö per yö
 • Turistivero Follonicassa € 2,50 per henkilö per yö
 • Vuokra-auton polttoainekulut ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
Maksaminen

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

TravelBird toimii matkanjärjestäjänä. TravelBirdin matkustusehtoja (A) sovelletaan tähän tarjoukseen. Lue lisää yleisten ehtojen artiklasta 11.

Check-in klo

14:00

Check-out klo

11:00

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

100 % majoituksen hinnasta. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Italian rahayksikkö on euro. Pankkikortilla pystyy maksamaan useimmissa liikkeissä, mutta käteistä on hyvä olla nostettuna pieniä ostoksia varten. Huomioithan, että pankkisi saattaa veloittaa ulkomailla tehtävistä käteisnostoista.

Hintataso

Italian hintataso vastaa Suomen hintatasoa. Tässä joitakin esimerkkejä paikallisesta hintatasosta:

Ateria edullisessa ravintolassa noin 10,00–18,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,50–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,30–0,80 €
Linja-autolippu noin 1,20–1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,00 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–10,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Pysäköinti

Maksuton pysäköinti Hotel Executivessa ja Villa delle Rosessa.
Hotel Grifonessa pysäköinti 13,00 € per yö
Hotel Bella'Mbriana ei valitettavasti tarjoa pysäköintimahdollisuutta.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen