Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää aktiviteetin

Olutta ja vanhankaupungin lumoa

 • Kaupunkilomat
 • Gdańsk
6 arvostelua
hinta alkaen € 179,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Hansakaupungin hurmaa! Koe olutelämyksiä 2–5 yön ajan Craft Beer Central Hotelissa, nauti hotellin oman panimon tuotteista ja ihastu Gdanskiin.

Puolan suloinen hansakaupunki Gdansk on tunnelmallisia tarinoita pullollaan. Vuosisatojen ajan vilkkaana satamakaupunkina toiminut Gdansk on merimiesten ja varakkaiden kauppiaiden mukana saanut vaikutteita arkkitehtuuriinsa muualtakin kuin Puolasta, ja tapahtumarikkaan historiansa ansiosta kaupunki on pystynyt säilyttämään sanoinkuvaamattoman tunnelmansa. Nykyään Gdansk hehkuu vanhan hansakaupungin lumoa värikkäillä taloillaan, punatiilisillä kirkoillaan ja ihanalla vanhallakaupungillaan. Myös makuelämyksiä on tarjolla – löytyyhän Gdanskista lukemattomasti oluttupia ja panimoita. Lisäksi pääset Gdanskissa nauttimaan elämyksistä Puolalle tuttuun tapaan edullisesti.

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Gdanskiin (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2, 3, 4 tai 5 yön majoitus Craft Beer Central Hotelissa
 • Aamiaiset
 • Yksi olut hotellin panimossa
Gdansk

Gdansk vie matkailijan tunnelmallisille kujilleen sekä vanhaan hansakaupungin tunnelmaan. Tutustu vanhankaupungin käsityöläisputiikkeihin, ihastele meripihkatuotteita ja istahda viihtyisälle terassille nauttimaan paikallisesta oluesta sekä puolalaisista herkuista. Suloisen vanhankaupungin vetonaula on maailman suurin tiilikirkko, Mariankirkko, joka hurmaa kokonsa lisäksi näyttävällä kellollaan ja upeilla torneillaan. Vieraile lomasi aikana ainakin Narodowe Muzeum Morskie -merenkulkumuseossa, jonka kehutaan olevan yksi Gdanskin hienoimmista vierailupaikoista, sekä meripihkasta ja sen historiasta kertovassa Muzeum Bursztynu -museossa.

Craft Beer Central Hotel****

 • Hotelli
 • Gdańsk, Puola
Sesja Broward Craft Beer Central Hotel

Tällä kertaa pääset kokemaan Gdanskissa jotain ainutlaatuista, sillä majoitut vanhaa eleganssia, moderneja mukavuuksia sekä olutpanimon tunnelmaa henkivässä hotellissa. Historiallinen hotellirakennus toimi aikoinaan kommunistiaikaisena klinikkana, josta on sittemmin kaupungin luvalla uudistettu vaikuttava hotelli. Koska vanhan rakennuksen konservointi oli tärkeää, on rakennuksen huoneet säilytetty alkuperäisessä koossaan. Tämän vuoksi hotellin tilat ovat tilavat ja yksilölliset sekä katot korkeat, mikä takaa ilmavan ja ylellisen tunnelman. Neljän tähden Craft Beer Central Hotel sijaitsee Gdanskin vanhankaupungin nurkilla lähellä päärautatieasemaa, joten kaikkien kaupungin nähtävyyksien tavoittaminen käy kätevästi ja nopeasti. Hotellin alakerrasta löydät hotellin oman panimon, PG4:n, joka on saanut nimensä hotellin sijainnin mukaan. Craft Beer Central Hotelin ravintolan aterioissa jatkuu loistavasti myös olutteema, ja hotellin huoneet on nimetty oluiden mukaan.

 • +6
Lue lisää
Craft Beer Central Hotel - Stout

Kahden hengen huone

Viihtyisät kahden hengen huoneet on kaikki nimetty olutteemaisesti. Tyylikkäästi sisustetuista huoneista löytyy ilmastointi, teenkeittovälineet, televisio, työpöytä, minibaari ja maksuton Wi-Fi. Kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivain.

TravelBird suosittelee

 • Olutta: Gdanskista löytyy useita panimoita ja oluttupia, jotka tarjoilevat paikallisia oluita edulliseen hintaan. Suosittelemme erityisesti hotellissa sijaitsevaa PG4-panimoa, mutta käy maistamassa paikallisia mallasjuomia myös Café Kamienicassa, Browar Piwnassa ja Brovarnia Gdanskissa.
 • Ruokaelämyksiä: Tutustu lomasi aikana puolalaiseen ruokakulttuuriin. Puolalaiset annokset ovat usein tuhteja, ja ruokalistalta löytyy niin perinteisiä liharuokia, maukkaita kala-annoksia kuin myös mykyjä. Maista ainakin erilaisia keittoja, jotka hauskasti tarjoillaan leivän sisältä.
 • Kulttuuria ja historiaa: Gdanskissa, kuten muissakin Puolan kaupungeissa, on vahva kulttuuriperintö vahvasti esillä. Kaupungissa järjestetään festivaaleja, kuten vuodesta 1260 järjestettyjä Pyhän Dominicin markkinoita, joiden aikana Gdanskin kadut täyttyvät markkina- sekä olutkojuista. Vieraile myös toisesta maailmansodasta kertovassa museossa ja kansallismuseossa.

Matkavinkit sisältyy

Matkaopas sisältää vinkkejä nähtävyyksistä, ravintoloista, museoista ja muista kohteista. Löydät matkavinkit TravelBird-sovelluksesta matkavarauksen tehtyäsi.

calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Mahdollinen turistivero
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 3 henkilöä

Lapsialennukset

0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Siirtyminen lentokentältä hotellille

Pääset siirtymään lentokentältä hotellille kätevästi junalla ja raitiovaunulla, linja-autolla tai taksilla. Matka kestää noin 15–35 minuuttia.

Sijainti

Craft Beer Central Hotel sijaitsee Gdanskin vanhankaupungin kulmilla. Gdanskin lentokentälle on matkaa noin 14 kilometriä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen