Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Autoillen ympäri Sisiliaa

 • Kiertomatkat
 • 14 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 1.389,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Näe ja koe kaunis Sisilia! Sisältää 14 yötä viidessä kohteessa, lennot, aamiaiset ja vuokra-auton.

Aja rannikolta rannikolle ja nauti Sisilian lumoavasta charmista ja kauneudesta tällä unohtumattomalla kiertomatkalla ympäri saarta. Ihaile vehreitä maisemia ja viiniviljelmiä, pulahda uimaan turkoosiin Välimereen, ihastele upeaa vanhaa arkkitehtuuria ja nauti paikallisista herkuista sekä viineistä. Ota auringon lämmittävistä säteistä ja saaren ainutlaatuisesta tunnelmasta kaikki irti!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Cataniaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 +1 yön majoitus Casale Romano Resortissa
 • 3 yön majoitus Art Hotel Atelier sul Maressa
 • 4 yön majoitus Villagio Petrusossa
 • 2 yön majoitus Hotel Koressa
 • 3 yön majoitus Agriturismo La Perciatassa
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
Reitti

Päivä 1 & 2: Itärannikko: Taorminan ja Etnan ympäristössä

Tervetuloa Sisilian kauniille saarelle! Laskeudut Catanian lentokentälle, jolla sinua odottaa myös vuokra-autosi. Aloitat kiertomatkan suuntaamalla kohti ensimmäistä hotelliasi, joka sijaitsee Etnan tulivuoren ja Taorminan seudulla. Tällä alueella vietät matkan kaksi ensimmäistä yötä, joten ehdi… Lue lisää

Casale Romano Resort

Päivä 3 - 5: Pohjoisrannikko: Cefalu ja lähialueita

Itärannikkoon tutustumisen jälkeen on aika jatkaa kiertomatkaa kohti pohjoisrannikkoa ja siellä sijaitsevaa Cefalun aluetta, jossa vietät seuraavat kolme yötä. Sisilian lumo koostuu upeasta luonnosta yhdistettynä kauniisiin rannikkoihin ja kiinnostaviin kaupunkeihin. Cefalu on yksi näistä mielen… Lue lisää

MUSEO ALBERGO Atelier sul mare

Päivä 6 - 9: Länsirannikko: Kohti Palermoa ja Trapania

Kiertomatkan kuudentena päivänä on aika suunnata kohti Sisilian länsirannikkoa. Vietät länsirannikon seudulla 4 yötä, joten sinulla on hyvin aikaa retkeillä kiinnostaviin kohteisiin. Käy vierailulla esimerkiksi saaren pääkaupungissa, Palermossa, joka pursuaa historiaa ja kulttuuria. Kaupungista … Lue lisää

Residence Villaggio Petruso

Päivä 10 & 11: Etelärannikko: Agrigento ja lähiympäristö

Kiertomatkan kymmenentenä päivänä on aika suunnata kohti saaren eteläisiä osia, jossa vietät seuraavat 2 yötä. Alueella on paljon kiinnostavaa nähtävää, joten aloita seudun koluaminen vaikkapa Agrigenton kaupungista, jonka kuuluisin nähtävyys on Valle dei Templi eli Temppelilaakso. Tämä historia… Lue lisää

Hotel Kore

Päivä 12 - 14: Kaakkoisrannikko: Ragusan, Syracuse seutu odottaa

On taas aika hypätä vuokra-auton ratin taakse ja suunnata kohti kaakkoisrannikkoa. Vietät Ragusan lähiseudulla 3 yötä, joten ehdit tutustumaan alueen kotoisiin kaupunkeihin, rantoihin ja kauniiseen luontoon. Aloita seutuun tutustuminen esimerkiksi Ragusan ja Modican kaupungeista, jotka tuhoutuiv… Lue lisää

Agriturismo La Perciata

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Mahdolliset pysäköintimaksut
 • Mahdolliset turistiverot
 • Turistivero (Casa Licitrassa) € 0,75 per henkilö per yö
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

€ 481,00

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat voivat olla jopa Suomen tasoa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen