Pahoittelemme, tämä tarjous on päättynyt.

 • Sisältää lennot
 • Sisältää majoituksen
 • Sisältää vuokra-auton

Kierrä kaunista Sisiliaa autolla

 • Kiertomatkat
 • 10 yötä
 • Italia
hinta alkaen € 1.339,00
 • per henkilö alkaen
 • Perustuen 2 henkilöön
Sinua saattaa kiinnostaa seuraavat tarjoukset
Tämä tarjous

Lumoava Sisilia odottaa! Sisältää 10 yötä neljässä kohteessa, lennot, aamiaiset ja vuokra-auton.

Italian suurin saari vetää puoleensa monenlaisia matkailijoita, eikä syyttä. Sisiliassa viihtyvät niin ranta- ja vesipedot kuin kulttuurin ja kaupunkielämänkin ystävät. Luonnon rauhaa kaipaavia hemmotellaan myös vehreillä maisemilla, kauniilla hedelmäpuilla ja tietysti aina kiinnostavalla Etnan tulivuorella ympäristöineen. Sinulle tarjoutuu tällä kiertomatkalla upea tilaisuus viettää ikimuistoisia päiviä kierrellen eri puolilla Sisilian kaunista saarta. Pääset nauttimaan vapaudesta ja lomatunnelmasta vuokra-autosi ratin takaa, joten pakkaa aurinkolasit laukkuusi ja ota suunnaksi Sisilia!

Tarjous sisältää
 • Meno-paluulennot Cataniaan (löydät kaikki mahdolliset lentokentät varauskalenterista)
 • 2 +1 yön majoitus Mareneve Resortissa Taorminan alueella
 • 3 yön majoitus Hotel Tonnara di Trabiassa (sijaitsee Palermon ja Cefalun välissä)
 • 2 yön majoitus B&B Montemaressa Agrigenton alueella
 • 2 yön majoitus Agriturismo La Perciatassa Syrakusan alueella
 • Aamiaiset
 • Vuokra-auto koko loman ajaksi
 • Käsimatkatavara
Anna Sisilian viedä sydämesi

Sisilian tunnetuin luontokohde on kiistatta yli kolmen kilometrin korkeuteen kurottava Etna. Kuuluisa tulivuori hallitsee saaren itäisen osan maisemaa, etelässä on vehreää ja sen rannikkoa hallitsevat kauniit hiekkarannat. Länsiosan luontoa koristaa lukuisat viiniköynnökset ja sisäosan kukkuloilla oleva pikkukylät sulattavat sydämet. Sisiliassa on luonnon lisäksi runsaasti kiinnostavaa kaupunkikulttuuria sekä tietysti herkullista ruokaa – viinejä tietenkään unohtamatta! Suuntaa vuokra-autosi nokka esimerkiksi Palermon kaupunkiin, jonka vanhakaupunki vie sinut aikamatkalle historiaan. Istu kahviloissa nauttimassa maailmankuuluja italialaisia kahveja ja maistele gelatoa katsellessasi paikallisten verkkaista elämänmenoa. Herkuttele illalla pastalla ja viinillä, tee upeita löytöjä pikkuputiikeista, huristele autolla upeissa maisemissa ja pulahda uimaan kirkkaisiin merivesiin. Tämä loma jää muistoihin elämään!

Reitti

Päivä 1 & 2: Itärannikko: Taorminan ja Etnan ympäristössä

Tervetuloa Sisiliaan! Laskeuduttuasi Catanian lentokentälle on aika aloittaa kiertomatka ja noutaa heti alkuun vuokra-auto. Hurauta lentokentältä kohti ensimmäistä hotelliasi ja jätä matkatavarasi huoneeseesi. Suuntaa esimerkiksi tutustumaan Taorminan elämänmenoon ja nauti heti sisilialaisia her… Lue lisää

Mareneve Resort

Päivä 3 - 5: Pohjoisrannikko: Cefalu ja lähialueet

Kahden Taorminan seudulla vietetyn yön jälkeen on aika jatkaa kiertomatkaa kohti Cefalun kaupunkia ja sen lähialueita. Ajele kohti Cefalua kaikessa rauhassa ja nauti mahtavista maisemista. Perille päästyäsi voit käydä hotellillasi tipauttamassa tavarasi huoneeseen ja rentoutua hetken vaikka käym… Lue lisää

Hotel Tonnara Trabia

Päivä 6 & 7: Etelärannikko: Agrigenton seuduilla

Kiertomatkan kuudentena päivänä on aika hypätä autoon ja ajella kohti Sisilian etelärannikkoa, jossa odottaa viehättävä Agrigenton kaupunki ja sen lähiseutu. Agrigento on 60 000 asukkaan rennon tyylikäs kaupunki on täynnä nähtävää. Kulje pitkin kaupungin kauniita kujia, etsi tuliaisia, istuskele… Lue lisää

B&B Montemare

Päivä 8 & 9: Syrakusan seutu kutsuu

Agrigenton alueeseen tutustumisen jälkeen on aika lähteä jälleen autoilemaan kohti uutta upeaa aluetta. Tällä kertaa suuntana on Syrakusan seutu, jonka kauniit maisemat saavat sydämen sykkimään tiuhemmin. Käy ihastelemassa Syrakusan kaupunkia, jonka vanhankaupungin kujat kutsuvat leppoisalle käv… Lue lisää

Agriturismo La Perciata

Päivä 10: Takaisin itärannikolle

On aika aloittaa kiertomatkan viimeinen etappi ja suunnata takaisin kohti itärannikolla sijaitsevaa Taorminan aluetta. Varaa paluumatkaan reilusti aikaa ja poikkeile matkan varrella sijaitsevissa kylissä ja kaupungeissa. Pysähdy myös aina välillä jaloittelemaan ja ihailemaan vehreitä maisemia. P… Lue lisää

Mareneve Resort

Vuokra-auto sisältyy

Nauti vapaudesta liikkua lomallasi vuokra-auton kanssa. Valitsemme sinulle sopivan kokoisen auton ja varmistamme, että nouto onnistuu lentoaikojesi kanssa.

 • Riskitön takuu
 • Rajoittamaton kilometrimäärä
Lue lisää

Tärkeä huomioida

 • Sinulla on käytössäsi VW Polo tai vastaava malli riippuen matkaseurueesi koosta.
 • Pääkuljettajan tulee omistaa omalle nimelleen rekisteröity luottokortti, jolta voidaan kattaa enintään 2500,00 € arvoinen takuumaksu. Takuumaksun suuruus riippuu autoluokasta. Luottokortin numeron täytyy olla kortissa kohokuviolla. Paikallinen palveluntarjoaja ei hyväksy luottokortteja, joissa ei ole kohokuviota.
 • Pääkuljettajalla on oltava vähintään kaksi vuotta voimassa ollut ajokortti.
Katso kaikki ehdot
calendar illustration
Tarkista tarjouksen hinnat ja saatavuus
Tarjous ei sisällä
 • Matka- ja/tai peruutusvakuutus
 • Vuokra-auton polttoaineet ja muut tarjouksessa mainitsemattomat kulut
 • Mahdolliset turustiverot
Maksut

Jos varaat tämän tarjouksen vähintään 37 päivää ennen lähtöajankohtaa, voit maksaa varauksen osissa. Ensimmäinen osamaksuerä on 35% tarjouksen hinnasta.

Lisätiedot
Ehdot

Sinulle tarjottavien matkapalveluiden yhdistelmä on direktiivin (EU) 2015/2302 mukainen matkapaketti. Tästä johtuen hyödyt matkapakettiin pätevistä EU-oikeuksista. TravelBird B.V. on täysin vastuussa matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. TravelBirdin Matkaehdot ja -edellytykset (A) pätevät varaukseesi. Katso peruutusehdot matkaehtojen artiklasta 11. Lain vaatimusten mukaisesti TravelBird B.V.:llä on vakuus, jolla varmistetaan tekemäsi maksun hyvittäminen sekä paluukuljetus kuljetukset sisältävien matkapakettien yhteydessä, mikäli yhtiö julistetaan maksukyvyttömäksi. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista oikeuksistasi saat liitteen I osiosta A.

Hintamuutokset

Huomioithan, että tähän tarjoukseen sisältyvien lentojen saatavuus ja hinta voivat muuttua varausprosessin aikana. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme sinulle asiasta jo varauksen aikana.

Huonekapasiteetti

Enintään 2 aikuista ja 1 enintään 2-vuotias lapsi

Lapsialennukset

Lapsialennukset vaihtelevat matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.
0–1-vuotiaat saavat lentolipun hinnasta alennuksen, mutta eivät saa omaa istumapaikkaa. Lippuun ei myöskään sisälly ruumamatkatavaraa.

Yksin matkustavan lisämaksu

Yksin matkustavan lisämaksu vaihtelee matkustuspäivän ja matkan keston mukaan. Lopullisen hinnan näet varausvaiheessa.

Liikkuminen kohteessa

Tarjoukseen sisältyvän vuokra-auton kanssa pääset liikkumaan kätevästi paikasta toiseen. Italiassa ajaminen on turvallista, mutta ole erityisen varovainen kapeilla teillä. Katujen viitoitus tai osoitemerkinnät eivät aina ole selviä, joten olethan opasteiden kanssa tarkkana. Mikäli vierailet pienemmissä kaupungeissa ja muissa kohteissa, kannattaa reitti selvittää etukäteen.

Rahayksikkö

Italiassa on käytössä euro. Käteinen on Sisiliassa, erityisesti pienissä kaupoissa, ravintoloissa sekä kahviloissa, tavallisin maksutapa. Pankkikortilla pystyy maksamaan kuitenkin isoissa liikkeissä.

Hintataso

Sisilian hintataso on pääasiassa edullisempi kuin Suomessa. Turistikohteissa hinnat voivat olla jopa Suomen tasoa.

Ateria edullisessa ravintolassa noin 12,00–20,00 €
Tuopillinen paikallista olutta noin 3,00–5,00 €
Virvoitusjuoma ravintolassa noin 1,20–2,50 €
1,5 litran vesipullo kaupassa noin 0,40–1,30 €
Linja-autolippu noin 1,50 €
Taksimatkan hinta per kilometri noin 1,00–2,70 €
Taksimatkan aloitusmaksu noin 3,00–6,00 €

Huomioithan, että turistinähtävyyksien läheisyydessä hintataso on todennäköisesti muita alueita korkeampi.

Lentoajat

Huomioithan, että lennot voivat muuttua tai viivästyä TravelBirdistä riippumattomista syistä. Muistathan tarkistaa tarkat lentoajat lentoyhtiön nettisivuilta ennen matkan alkua välttyäksesi epätoivotuilta yllätyksiltä.

Matka-asiakirjat

Vastaanotat matka-asiakirjasi vähintään 5 päivää ennen matkalle lähtöä.

Voimmeko auttaa? Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.
Siirry asiakastukeen